Dethleffs-matkailuautot - Best-Caravan

Laadukas mallisto, kotisi pyörillä

Dethleffs-matkailuautot ja -asuntovaunut

Useita palkintoja voittaneet Dethleffs-matkailuautot ja -asuntovaunut henkivät todellista matkailuintoa. Olipa matkakohteesi missä päin maailmaa tahansa, Dethleffsin laadukkaisiin vaunuihin ja autoihin voit luottaa. Näille ajoneuvoille tärkeintä on sinun tyytyväisyytesi. Ajoneuvohaustamme löydät kaikki uudet mallit, jotka ovat saatavilla suoraan varastostamme. Katso rauhassa ja pyydä vaihtotarjous jo verkossa. Tervetuloa tutustumaan paikan päälle!

Katso varastomallit

Kysy lisätietoja

Dethleffs-matkailuautot - Best-Caravan

Dethleffs-matkailuautot markkinoiden parhaimmistoa

Dethleffsin kahdeksan mallisarjaa tarjoavat erittäin monipuolisesta valikoimasta asuntoautot kaikkiin tarpeisiin. Pienemmistä Globebus-tilaihmeistä tyylikkääseen ja sporttiseen Trend-mallistoon, jossa erinomaista on paitsi taloudellisuus myös korkea varustetaso ja sopiva hinta. Esprit-mallistossa yhdistyvät ainutlaatuisella tavalla moderni muotokieli ja luksusluokan mukavuudet sekä erinomaiset talviominaisuudet. Suositun Alpa-malliston matkailuautot ovat pikemminkin kuin loma-asuntoja erityisesti kahden kesken matkaaville. Ylellinen Magic Edition ja premium-luokan Globetrotter avaavat ovet ajoneuvomatkailun korkeimpaan luksusluokkaan. Katso matkailuautojen varastomallit ja pyydä tarjous jo tänään.

Kysy lisätietoja

Dethleffs-asuntoautot tarjoavat jokaiselle jotain

Löydä juuri sinun tarpeisiisi sopiva asuntovaunu Dethleffsin viidestä eri mallisarjasta. Malliston näppärin c’joy tarjoaa mukavasti edullisemman vaihtoehdon vaikka ensivaunuksi. C’go on vaunu, jolla tekisi mieli lähteä heti lomalle – erilaisia pohjaratkaisuja löytyy hyvin eri tarpeisiin. Camper-matkailuvaunut ovat luottovalinta perheelle: niissä on monipuoliset vakiovarusteet, paljon säilytystilaa ja suuri valikoima kerrosvuodemalleja. Tyylikäs ja kattavasti varusteltu Nomad on paljon vaunussa lomaileville ollut jo vuosien ajan yksi suosikeista. Luksusluokan Exclusiv-mallisto on luotu tinkimättä tippaakaan mukavuudesta tai kauniisti viimeistellyistä yksityskohdista. Katso asuntoautojen varastomallit ja pyydä tarjous jo tänään.

Kysy lisätietoja

Hinnastot ja esitteet 2020

Minkälaista autoa tai vaunua etsit? Kysy lisää!

Palvelemme mielellämme! Tiedustele uutta mallia tai kysy lisää mallistosta. Olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian.