Dreamer-matkailuautot

Dreamer-retkeilyautot – uusi käsitys vapaudesta. Dreameria voisi luonnehtia ranskalaisvalmisteisten Rapido-matkailuautojen “pikkusiskoksi”. Niissä yhdistyy Rapidon tunnettu laatu ja pienempi, ketterä koko. Nyt löydät Dreamerin uusimmat mallit myös Best-Caravanilta!

Katso varastomallit

Kysy lisätietoja

Dreamer-retkeilyauto – ketterä vaihtoehto matkailuautolle

Dreamer-retkeilyautot ovat pakettiauton pohjalle rakennettuja ketterämpiä vaihtoehtoja matkailuautolle. Ne ovat kompakteja, helppokäyttöisiä ja soveltuvat yhtä hyvin niin loma- kuin kaupunkikäyttöön.

Dreamer-retkeilyautoja löytyy kymmentä mallia, suurimmat autot ovat yli 6-metrisiä. Autojen varustelut vaihtelevat malleittain – tule tutustumaan Dreamer-retkeilyautoihin myymälöihimme tai pyydä lisätietoja lomakkeella.

Kysy lisätietoja

Dreamer D55 interior

Moderni, korkealaatuinen sisustus

Dreamer-retkeilyautojen sisustus on skandinaavisen vaalea, moderni ja korkealaatuinen. Näin kalustus ja tunnelma viehättävät sekä puun että modernin tyylin ihailijoita. Useimpiin malleihin voit valita mieleisesi verhoilun eri vaihtoehdoista. Tule tutustumaan!

Kysy lisätietoja

Minkälaista autoa tai vaunua etsit? Kysy lisää!

Palvelemme mielellämme! Tiedustele uutta mallia tai kysy lisää mallistosta. Olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian.