Hymer - Best-Caravan

Synonyymi säänkestävälle laadulle

Hymer-matkailuautot ja -asuntovaunut

Hymer-matkailuautot ja -asuntovaunut tehdään ensiluokkaisella saksalaisella työnlaadulla. Hymer-malleissa on kiinniteltty erityistä huomiota sekä kosteuseristykseen että ilmanvaihtoon. Esimerkiksi ikkunoiden talvi-ilmastointi pitää hytin lämpimänä, mutta ilman raikkaana myös kylmillä keleillä. Huippuominaisuudet mahdollistavat mukavasti ympärivuotisen karavaanarikauden Suomen leveysasteilla. Ajoneuvohaustamme löydät kaikki uudet mallit, jotka ovat saatavilla suoraan varastostamme. Katso rauhassa ja pyydä vaihtotarjous jo verkossa. Tervetuloa tutustumaan paikan päälle!

Katso varastomallit

Kysy lisätietoja

Hymer-matkailuautot - Best-Caravan

Sopiva Hymer-matkailuauto laajasta valikoimasta

Hymerin jopa 13 erilaista matkailuautojen mallisarjaa tarjoavat tyyliä aina kevyistä ja ketteristä Van-malleista kirkkaaseen premium-luokkaan, jossa täysintegroidut mallit tarjoavat ylellistä asumismukavuutta ja vertaansa vailla olevaa ajonautintoa. Kaikkia malleja yhdistää innovatiiviset pohjaratkaisut, kaunis sisustus, tyylikäs ulkopuoli ja runsas varustelu. Tutustu Hymer-matkailuautojen varastomalleihin ja pyydä tarjous jo tänään.

Kysy lisätietoja

Hymer-matkailuautot - Best-Caravan

Pieni ja ketterä vai iso ja tilava matkailuauto?

Pieni matkailuauto, van tai retkeilyauto tarjoaa etuja esimerkiksi pysäköintipaikkaa etsittäessä tai lauttamatkaa varattaessa sekä säilytyspaikassa ja ahtailla kulkuväylillä. Mukavuudesta ei tarvitse tinkiä ja mukaan mahtuvien henkilöiden lukumäärä on autokohtaista. Todella suuret XL-koon matkailuautot – 7,50 metrin pituudesta lähtien – tarjoavat kaiken mahdollisen mukavuuden, eikä ruokavarastojen ja matkatavaroiden suhteen tarvitse mistään luopua. Lukuisiin tilaviin luukkuihin, kaappeihin ja säilytystiloihin mahtuu kaikki, mitä matkalla tarvitaan. Tutustu Hymer-matkailuautojen varastomalleihin ja pyydä tarjous jo tänään.

Kysy lisätietoja

Hymer-asuntovaunut - Best-Caravan

Hymerin Eriba-asuntovaunuissa ainutlaatuinen mukavuus sisältyy hintaan

Hymerillä on laaja valikoima asuntovaunuja, joita yhdistää ensiluokkaiset tilaratkaisut, korkealaatuinen sisustus ja tyylikkäät värimaailmat. Kompakteimmat mallit soveltuvat vaivattomaan matkailuun aina 2–5 henkilölle. Jopa 9 paikkaiset tilaihmeet mukavasti isommillekin perheille. Luksusluokan lomailuun löytyy suuria ja keskisuuria premium-malleja. Mallistossa on runsas valikoima erityisesti talvikäyttöön suunnattuja malleja Pohjolan olosuhteisiin. Tutustu Hymer-asuntoautojen varastomalleihin ja pyydä tarjous jo tänään.

Kysy lisätietoja

Esitteet 2020

Hinnastot 2020

Minkälaista autoa tai vaunua etsit? Kysy lisää!

Palvelemme mielellämme! Tiedustele uutta mallia tai kysy lisää mallistosta. Olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian.