Hyppää sisältöön

Huippuvalmistajien vuoden 2021 uudet matkailuajoneuvot

Dethleffs, Hymer ja Niesmann+Bischoff tuovat jälleen tulevalle vuodelle upeita uutuuksia. Dethleffs juhlistaa 90-vuotista matkaansa ajoneuvovalmistajana useilla juhlamalleilla, joista löytyy takuulla jotakin aivan jokaiselle. Hymer tuo Mercedes-pohjaisen uutuuden B-klasse MasterLine -mallisarjaansa hyödyntäen Mercedeksen tasokasta ajoneuvotekniikkaa. Niesmann+Bischoff puolestaan on lähtenyt valloittamaan kompaktia kokoluokkaa - upeasta liner-tyylistään tinkimättä.
|
Kuvat: Erwin Hymer Group
Dethleffsin vuoden 2021 uudet matkailuajoneuvot juhlistavat juhlavuotta.

Dethleffs juhlistaa 90-vuotista taivaltaan useilla juhlamalleilla

Dethleffs viettää ensi vuonna 90-vuotisjuhlavuottaan, jonka kunniaksi valmistajalta on tulossa neljä erilaista juhlamallistoa. Dethleffsin vuoden 2021 uudet matkailuajoneuvot tarjoavat upeita juhlamalleja niin matkailuautojen kuin asuntovaunujenkin ystäville aina perusvarustelluista premium-luokan matkakoteihin. Uutuuksilla on haluttu huomioida erityisesti uuden sukupolven karavaanarit ja ensiostajat, joita houkutellaan automatkailuharrastuksen pariin huokein hinnoin, kattavin varusteluin ja monipuolisin pohjaratkaisun houkutellaan.

Dethleffs Just 90 on juhlavuoden erikoismallisto.

Sulavalinjainen ja kevyt Just 90 -erikoismallisto pitää kiinni B-ajokorttiluokasta.

Juhlavuoden keulakuvana toimii Dethleffsin uusi Just 90 -matkailuautojen erikoismallisto, joka sijoittuu alempaan hintasegmenttiin kattavine vakiovarusteineen ja lisävarustevalikoimineen. Kuusi modernin ja raikkaan ilmeen omaavaa pohjaratkaisua takaavat, että erikoismallistosta löytyy sopiva ajopeli jokaiseen tarpeeseen. Just 90 -erikoismalliston jokainen ajoneuvo pysyttelee lisäksi alle 3 500 kilon kokonaismassan, eli B-ajokortin omistaja voi huoletta hypätä kookkaimmankin mallin rattiin.

Uuden Just 90 -erikoismalliston ohella Dethleffs on puunannut juhlakuntoon myös Pulse-sarjan matkailuautot, jotka on nyt saatavilla juhlavassa Pulse Classic 90 -mallisarjassa. Pulse Classic 90 -mallistossa on neljä puoli-integroitua pohjaratkaisua, jotka Just 90 tapaan pysyttelevät kokonaismassaltaan alle 3 500 kilon kokoluokassa ja omaavat laajan vakiovarustelun sekä houkuttelevan hinta-laatusuhteen. Pulsen ulkoinen ilme on saanut myös juhlavan säväyksen tummasta ohjaamosta.

Dethleffs Aero-vaunu on sisältä moderni ja raikas.

Moderni ja raikas Aero-asuntovaunu tarjoaa matalan kynnyksen automatkailuharrastuksen aloittamiseen.

Pyöreitä vuosia juhlistetaan myös asuntovaunujen ystävien kanssa ja juhlavuoden malliksi Dethleffs on lanseerannut Aero-vaunun täysin uudistettuna. Uudistettu Aero on suunnattu erityisesti uusille karavaanareille. Hankintahinnat alkavat alle 25 000 eurosta, jolla automatkailuharrastustaan aloitteleva saa alleen täysin valmiiksi varustellun matkakodin. Viidestä pohjaratkaisusta löytyy vaihtoehtoja niin perheille kuin pariskunnillekin.

Dethleffsin juhlavuoden paraatin kruunaa premium-luokan integroitu Globetrotter XLI Edition 90. Luksusta huokuvaa, juhlavuosivarusteluin ja nahkaverhoilluin kuorrutettua Globetrotteria valmistetaan erikoiseränä vain numeroidut 90 kappaletta.

Vaunuikoni vuodelta 1956 palaa parempana kuin koskaan

Dethleffs Beduin -asuntovaunu palaa nyt markkinoille Scandinavia-varustus mukanaan. Beduin on nyt pohjoismaisiin olosuhteisiin suunniteltu, ja vakiovarusteisiin kuuluvat muun muassa nestekiertoinen keskus- ja lattialämmitys sekä lämmitetty ja eristetty harmaavesisäiliö. Tyylikkyys, mukavuus ja runsas tila kuvailevat hyvin uudistunutta Beduinia.

Dethleffs Beduin -asuntovaunun tilava keittiö kiinnittää huomion.

Beduin Scandinavia sopii matkailjoille, jotka arvostavat tyyliä, mukavuutta ja runsasta tilaa.

Asuintilan ilme on loft-henkinen, avara ja skandinaavisen valoisa, puhdaslinjainen ja luonnonläheinen. Beduin Scandinaviassa huomio keskittyy tilavaan keittiöön, josta löytyy runsaasti työskentely- ja säilytystilaa, liesi-uuniyhdistelmä sekä 175 litran jääkaappi pakastelokerolla. Pohjaratkaisuja on huimat seitsemän kappaletta, joista löytyy vaihtoehtoja niin pariskunnan intiimiksi matkakodiksi kuin seitsemän hengen perheen lomien tukikohdaksikin.

Niesmann+Bischoffilta uutuus kompaktiin kokoluokkaan

Jos olet koskaan harmitellut, että B-luokan ajokorttisi olisi esteenä premium-tason matkailuauton hankinnassa, on Niesmann+Bischoff ratkaissut ongelmasi. Vastauksena B-ajokortillisen, uuden sukupolven premium-luokan matkailuautojen kysyntään Niesmann+Bischoff on luonut ainutlaatuisen iSmoven. Lupauksena on, ettei luksuksen ja kokoluokan välillä tarvitse enää tehdä kompromisseja.

Uusi Niesmann+Bischoff iSmove on luksusta kompaktissa koossa.

iSmove on taattua Niesmann+Bischoff laatua kompaktissa paketissa.

iSmovessa yhdistyvät luksusluokan linerien tyylikkyys ja alle 3 500 kilon kokoluokka. Uusi iSmove on täynnä innovaatioita, joilla pieni tila on maksimoitu ennennäkemättömällä tavalla. Kehityksen yhteydessä Niesmann+Bischoff on hakenut patenttia jopa seitsemälle erilaiselle ratkaisulle, joista esimerkkejä ovat muun muassa kattoon täysin piiloutuva nostovuode, keittiön sähkökäyttöinen nostohylly sekä vessan ja suihkun tilan tuplaava liukumekanismi.

N+B iSmove olohuoneen moderni ja tunnelmallinen ilme.

iSmovessa on enemmän tilaa ja kantavuutta kuin tässä kokoluokassa on aikaisemmin uskallettu toivoa.

iSmovesta on tarjolla kahta pohjaratkaisua: 6,99-metrinen iSmove 6.9 E erillisvuoteella ja 7,29-metrinen iSmove 7.3 E, josta löytyy saarekevuode. Sisustuksessa huomiota on kiinnitetty selkeälinjaisuuteen, tunnelmalliseen valaistukseen ja akustiikkaan, joilla asuintilasta on saatu erityisen miellyttävä.

Hymer hyödyntää Mercedeksen ajoneuvotekniikkaa 

Hymerin vuoden 2021 matkailuajoneuvouutuus tuo Mercedes-pohjaisen lisäyksen valmistajan lippulaivamallisto B-klasse MasterLineen. Uusi Hymer BML-T 780 on kahdeksanmetrinen puoli-integroitu matkailuauto, jonka ero vanhempaan integroituun sisareensa löytyy ajoneuvon keulasta.

Premium-luokkaan lukeutuvan Hymer BML-T 780:n tärkeimmät ominaisuudet tulevat Mercedeksen ajoneuvotekniikan täyspainoisesta hyödyntämisestä. BML-T 780:ssa on modernein tarjolla oleva rakennetekniikka ja sen ajo-ominaisuudet ovat korkeaa tasoa. Tarjolla olevia turvallisuusvarusteita on hyödynnetty laajasti ja ajo-avustimista löytyy esimerkiksi sivutuuliassistenttia, kaistanvaihtoavustinta ja kaukovaloavustinta. 

Hymer B-klasse MasterLine T-780 ajossa.

Mercedes Benz Sprinterin ohjaamo tuo uuteen BML-T 780:seen sporttisen ilmeen.

4 500-kiloisessa Hymer BML-T 780:ssa on isoista Hymereista tuttu SLC-alusta (Super Light Chassis), jonka tuomia etuja ovat esimerkiksi tilavat säilytystilat, vakaa takajousitus sekä erinomainen ajovakaus.

Hymer BML T-780 on keulasta taaksepäin samanlainen kuin integroitu versio.

Sisätiloiltaan Hymer BML-T 780 on samanlainen kuin sen integroitu edeltäjänsä. Ero löytyy siis keulasta.

Vuoden 2021 uudet matkailuajoneuvot tähtinä Road Show 2021:ssä

Best-Caravan järjesti syyskuussa Suomessa ennennäkemättömän matkailuautokiertueen, Road Show 2021:n, jossa esillä oli 30 vuoden 2021 uutta matkailuajoneuvoa. Road Show 2021 korvasi osaltaan loppuvuodelta peruttuja caravan-messuja, joissa uutuudet olisivat olleet esillä.

Road Show 2021 pysähtyi 15 paikkakunnalla esitellen uutuuksia Dethleffsiltä, Hymeriltä, Niesmann+Bischoffilta, Sunlightilta, Rapidolta, Concordelta ja Hobbylta. Road Shown tunnelmiin eri paikkakunnilla voi käydä tutustumassa Best-Caravanin Facebook-sivuilla.

Kiinnostuitko vuoden 2021 uusista matkailuajoneuvoista? Best-Caravanin verkkosivuilta voit kysyä lisätietoja uutuuksiin liittyen chatin ja yhteydenottolomakkeen kautta.

Päivitetty: 6.7.2022