Hyppää sisältöön

Jenni Kaskimeri

Jenni Kaskimeri muutti syksyllä 2020 vakituisesti retkeilyautoon ja seikkailee sen kanssa niin Suomessa kuin Euroopassakin. Media-alan yrittäjänä ja monen asian taiturina Jennillä on usein monta rautaa tulessa erilaisissa projekteissa aina omasta dokumenttituotannosta podcastiin.

Alunperin liikkuvan kodin oli tarkoitus olla väliaikainen ratkaisu suurten elämänmuutosten jälkeen, mutta seikkailullinen arki veikin Jennin mennessään ja retkeilyautokodista on tullut elämäntapa. Hyvinvarustellusta ja viihtyisäksi laitettu Sunlight Cliff RT 600 –retkeilyautosta on tullut korvaamaton matkakumppani, koti ja spontaanien seikkailujen mahdollistaja.  Parasta nykyisessä kulkupelissä on Jennin mielestä automaattivaihteisto, kattoteltta ja aurinkopaneelit.

Jennin suosikkipaikkoja tien päällä ovat pienet idylliset maalaiskylät ja kiehtovat luontokohteet, mieluiten Alppimaisemissa. Uusien maisemien valloitus kiinnostaa aina ja tulevaisuuden reissusuunnitelmista etenkin Kreikka innostaa Jenniä tällä hetkellä eniten.

Jennin mietiskelyjä yksin matkustamisesta, tien päällä reissaamisesta ja muutenkin liikkuvasta elämäntyylistä voi lukea lisää Karavaanielämää-mediasta.

Jennin elämää retkeilyautossa voit seurata enemmän: