Hyppää sisältöön

Sunlight Cliff 640 Adventure Edition – vapaudesta nauttiville seikkailijoille

Lähde vapauden makuiselle matkalle tyylikkäällä Sunlight Cliff 640 Adventure Edition -retkeilyautolla. Seikkailijoille ja omien teidensä kulkijoille suunniteltu retkikoti on varustettu yksityiskohtaisesti suunnitelluilla, laadukkailla sisätilaratkaisuilla ja pitkänkin matkan ajoon sopivilla ajo-ominaisuuksilla. Myös ulkonäkö on urheilullisen särmikäs. Jos etsit unelmien retkikotia, se on nyt tässä!
|
Kuvat: Raul Fall

Seikkailullinen, laadukas, tyylikäs – Sunlight Cliff 640 Adventure Edition on vapaudesta nauttivan seikkailijan retkeilyauto, joka on tehty uusia kokemuksia ja tuntemattomia teitä varten. Tällä näppärällä ja ketterällä retkeilyautolla huristelet huoletta kaupungeissa, kiidät vaihtuvissa maisemissa pitkin maanteitä ja yövyt toinen toistaan upeammissa puskaparkeissa.

Katso yltä koeajovideo ja lataa Sunlight-merkin esitteet tutustuaksesi tarkemmin Sunlight-ajoneuvoihin. 

Sunlight Cliff 640 Adventure Edition vie unelmien seikkailuun 

Sunlight Cliff 640 Adventure Edition -retkeilyauto on rakennettu Fiat Ducato -pakettiauton koriin. Cliff 640 Adventure Edition on 636 cm pitkä, 205 cm leveä ja sen kokonaismassa on 3500 kiloa. Kompaktista retkikodista löytyy matkustajapaikat neljälle ja nukkumapaikat kolmelle. Parhaimmillaan Cliff 640 Adventure Edition on kuitenkin yhden tai kahden seikkailijan hengen retkikotina, jolloin tilaa on mukavasti niin tavaroille kuin elämiseenkin.

Sunlight Cliff 640 Adventure Edition on hyvä ajaa.

Sunlight Cliff 640 Adventure Edition on varustettu 2,3 litraisella, 140 hevosvoimaisella diesel moottorilla. Moottorin parina on laadukas ZF:n 9-vaihteinen automaattivaihteisto. Moottorin ja vaihteiston yhteispeli on todella pehmeä – moottoritielle kiihdyttäessä vaihteet vaihtuvat lähes huomaamatta ja retkeilyauto sulautuu muun liikenteen joukkoon tilanteessa kuin tilanteessakin.

Hyödyllinen mukava lisä ajettavuuteen on ajotilan valinta. Sopivan ajotilan voi valita tarpeen mukaan normal, eco ja power -tilojen välillä. Eco-ajotilan avulla moottorin kierrokset tippuvat alhaisemmiksi ja kulutus pysyy maltillisena. Power-ajotila puolestaan auttaa räväkämmissä kiihdytystilanteissa, kuten moottoritielle liityttäessä tai ohitustilanteissa.

Sunlightin ohjaamossa pidike puhelimelle tai tabletille

Ohjaamosta löytyy kätevä pidike puhelimelle tai tabletille.

Kun tien päällä tulee oltua runsaasti, on ajomukavuus tärkeässä roolissa. Seikkailu vaihtuvissa maisemissa onnistuukin parhaiten, kun ajaminen tuntuu mielekkäältä. Tästä onkin Cliff 640 Adventure Editionissa pidetty huoli. Sen lisäksi, että retkeilyauto kulkee sulavasti, on ajoasento suunniteltu ergonomisen tuntuiseksi. Näkyvyys ohjaamosta on todella hyvä, mikä parantaa turvallisuuden tunnetta ajaessa. Suuret sivupeilit parantavat näkyvyyttä myös taaksepäin.

Toimivat tilaratkaisut vapauttavat nauttimaan seikkailusta

Vapaudesta nauttiminen pääsee parhaiten oikeuksiinsa silloin, kun asiat sujuvat omalla painollaan eivätkä huolet aiheuta päänvaivaa. Sunlight Cliff 640 Adventure Editionissa on kiinnitetty erityistä huomiota kompaktin asuinosan toimivuuteen ja viihtyisyyteen. Koko tila on viilattu yksityiskohtia myöten ja käytetty innovatiivisesti ja fiksusti hyödyksi niin, että retkielämä olisi mukavaa ja vaivatonta. Lisäksi vaaleat verhoilut ja runsas luonnonvalo luovat viihtyisää avaruutta tilaan.

Retkeilyauton erillisvuode patjapalan kanssa

Patjapalalla erillisvuode muuttuu leveäksi parisängyksi.

Erillisvuoteen sängyt voi nostaa ylös.

Tavaratilan määrä kasvaa huimasti, kun erillisvuoteen nostaa ylös.

Cliff 640 Adventure Edition on erillisvuodemalli. Koko ajoneuvon levyinen erillisvuode sijaitsee perällä ja on yhdistettävissä parivuoteeksi vuoteiden väliin asetettavan patjapalan avulla. Makuutila on valoisa, sillä valoa tulvii takaovien, kuskinpuoleisen seinustan ja katossa olevien ikkunoiden kautta. Ikkunat on varustettu pimennysverhoilla, joilla tilan saa rauhoitettua nukkumista varten.

Ajon ajaksi erillisvuoteen sängyt saa nostettua yläasentoon, jolloin vuoteen alla olevaan tavaratilaan saa sopimaan kookkaampiakin tavaroita tai harrastevälineitä. Tämä onkin erityisen kätevää, jos mukana on vaikkapa surffilauta tai pyörä.

Keittiöstä löytyy näppärä 84 litrainen jääkaappi pakastelokerolla. Jääkaappiin mahtuu hyvin kahdenkin hengen eväät useammalle päivälle. Ruokavarastot voi siis hyvin täyttää ennen lähtöä kaupungissa ja paeta sitten huoletta muutamaksi päiväksi luonnon rauhaan.

Sunlight Cliff 640 Adventure Edition keittiö ja ruokapöytä

Kompaktissa keittiössä on yllättävän paljon säilytys- ja pöytätilaa.

Keittiön työskentelytasolla on mukavasti tilaa ruoanlaitolle. Lasikansien alta löytyy kaasuliesi kahdella polttimolla ja tiskiallas. Keittiötason yläpuolella ja sen alla on reilusti säilytystilaa kaikille keittiön tärkeimmille välineille ja ruokatarvikkeille. Matkailuautoillessa onkin hienoa, kun kertakäyttöisiä astioita ei tarvita ja ruokaa voi laittaa samaan tapaan kuin kotona.

Kylpyhuoneen säilytyshyllyt.S

Kylpyhuone-wc yhdistelmässä hyllytilaa on reilusti.

WC-tila on vessan ja kylpyhuoneen yhdistelmä. Tila on kompakti, mutta siellä on kaikki tarpeellinen: pönttö, lavuaari ja peili, suihku sekä säilytyskaapit. Suihku muodostuu hanasta, joka vetämällä muuttuu käsisuihkuksi. Suihkun saa vedettyä myös ikkunasta ulos, jolloin käyttöön saa ulkosuihkun. Tila toimii erinomaisesti myös vaatteiden kuivatukseen tilassa olevan Truma ilmakiertoisen lämmittimen puhaltimen ansiosta. Monikäyttöisyys on loppuun saakka ajateltu: katosta saa nimittäin laskettua tangon, johon vaatteita voi ripustaa henkareilla!

Tekniikka apuna ja ilona tien päällä

Sunlight Cliff 640 Adventure Edition on varustettu seikkailullista ja vapaudentäyteistä elämää tukevalla tekniikalla.

Halutessaan Cliff 640 Adventure Editionin voi varustella turvallisuuspaketilla, jonka mukana tulee mm. hätäjarruavustin, kaistavahti, liikennemerkkitunnistin sekä sade- ja valosensorit. Nämä herkut mukavoittavat matkantekoa, jos ajoneuvolla ajellaan paljon pitkiä matkoja.

Ajoneuvon oman akun lisänä toimiva hupiakku on ehdoton varuste jokaiselle puskaparkkeilevalle. Oiva partneri hupiakulle on myös erikseen hankittava aurinkopaneeli, joka erityisesti kesäisin tuottaa virtaa ajoittain yli tarpeenkin. Mikäli tarvetta on usein 230 V sähkölle, voi myös invertterin hankinta olla fiksu ratkaisu. Omavaraisuutta tuovat myös 100 litran raikasvesisäiliö sekä 90 litran harmaavesisäiliö. 

Paikat kahdelle kaasupullolle.

Tavaratilan yhteydestä löytyy paikka kahdelle kaasupullolle. Kaasua käytetään lieteen, jääkaappiin sekä lämmitysjärjestelmän toimintaan.

Sunlight Cliff 640 Adventure Editionissa on Truman ilmakiertoinen lämmitysjärjestelmä. Ilmakiertoinen lämmitys lämmittää auton nopeasti. Lämmittimen energianlähteenä toimii joko sähkö, kaasu tai näiden yhdistelmä.

Sunlight Cliff 640 Adventure Edition on käytännöllinen sisältä, tyylikäs ulkoa

Sen lisäksi, että Sunlight Cliff 640 Adventure Edition on käytännöllinen ja laadukas sisältä, on se myös todella tyylikäs näky ulkoa. Tummennetut ikkunat sulautuvat kauniisti mustaan maalipintaan. Vakiovarusteena tulevan markiisin musta kotelo, mustaksi maalattu etupuskuri ja mustat kehykset ajovalojen ympärillä luovat sulavalijaisen, rikkoutumattoman ilmeen. Tyylikkäät tummat alumiinivanteet sekä mattamusta teippaus kyljessä antavat viimeisen silauksen matkakodin sporttiseen ulkomuotoon. 

Sunlight Cliff 640 Adventure Edition mustalla maalipinnalla

Ulkonäkö on tyylitelty viimeistä myöten.

Sunlight Cliff 640 Adventure Edition on nimensä mukaan seikkailevan automatkailijan luottopartneri, jonka kanssa uusien kokemusten ja unohtumattomien elämysten metsästys sekä vapaudesta nauttiminen pääsevät uudelle tasolle. Haaveiletko sinä omasta Sunlight-retkeilyautosta? Tutustu ajoneuvohaussa juuri nyt myynnissä oleviin Sunlight-malleihin. Lataa itsellesi myös kattava Best-Caravanin ostajan opas, josta saat erinomaisia neuvoja matkailuajoneuvon hankintaan!

Lataa ostajan opas

Päivitetty: 16.8.2022