Hyppää sisältöön

Hobby 585 UL Maxia kokemuksia: tilava ja mukavuuksin varusteltu matkailuvaunu

Onko seikkailun ja mukavuuden yhdistäminen sinun unelmasi? Hobby 585 UL Maxia –matkailuvaunu on tähän juuri oikea retkikumppani. Oli suunnitelmissasi sitten lapsiperheen matka, tai pariskunnan lomaseikkailut, tämä vaunu tarjoaa tilavan sisustusratkaisun ja reissua helpottavat mukavuudet. Lue blogista lisää Hobby 585 UL Maxia kokemuksista.
|
Kuvat: Raul Fall

Hobby 585 UL Maxia on unelmavaunu mukavuuden kokemuksia kaipaavalle karavaanarille. Tähän Hobbyn vaunuun mahtuu nukkumaan neljä henkeä, siitä löytyy käytännöllinen keittiö, tilava vessa, sekä runsaasti säilytystilaa. Vaunu on 2,5m leveä ja sisätila on 6,5m pitkä – sisällä siis riittää tilaa, mutta vaunu on silti näppärän kokoinen ajaessa. Hobby 585 UL Maxia lämmittää kaasulla toimiva Truman 6e –lämmitysjärjestelmä, jonka lisäksi vaunusta löytyy myös sähköllä toimiva lattialämmitys.

Ruokailuryhmää kiertää sohva, jonka ääreen mahtuu jopa 6-8 henkeä syömään – mukaan voi siis kutsua ystäviäkin!

Tilava ruokailutila mahdollistaa myös vieraiden kutsumisen mukaan tien päälle. Ruokapöytä muuntautuu myös vierassängyksi.

Suuri ruokailutila mahdollistaa unohtumattomia kokemuksia ystävien kanssa

Hobby 585 UL Maxian sisätilat ovat siistit ja modernit. Vaaleaa beigeä sekä tumman harmaata olevat pinnat luovat tyylikkään vaikutelman ja ikkunat vaunun kaikilla puolilla tuovat valoa ja luovat tilantuntua. Yhdessä päässä vaunua sijaitsee suuri ruokailuryhmä, jota kiertää sohva ja jonka ääreen jopa 6-8 henkeä mahtuu syömään – mukaan voi siis kutsua ystäviäkin! Vieraat saa kätevästi nukkumaan vierassänkyyn joka muodostuu ruokailuryhmän paikalle, kun ruokapöydän laskee alas.

Makuutilat on varusteltu kaikilla mukavuuksilla – hyvät yöunet tienpäällä on siis taattu!

Vaunun toisen päädyn makuuhuoneen pystyy erottamaan muusta sisätilasta verholla. Suuret ikkunat avautuvat kolmeen suuntaan, luoden valoisan ja avaran tunnelman. Makuuhuone on hyvin varusteltu ja mukava – katonrajasta löytyy useita säilytyslokeroita ja sängyille on omat yövalot, pistorasiat sekä yöpöydät. Kaikki makuutilat pimentää pimennysverhot. Ikkunoissa on hyttysverkot, joten tuulettaa voi huoletta lämpimillä kesäkeleillä.

Suuret säilytystilat luovat mukavuutta pidemmillä reissuilla

Katonrajasta löytyvät säilytyslokerot toimivat esimerkiksi vaatekaappeina makuuhuoneessa.

Hobby 585 UL Maxia on säilytystilaihme: paikkaa tavaroille löytyy niin vaunun ulkopuolelta, kuin sisältäkin. Keulasta löytyy suuri etusäiliö, johon mahtuu kaksi 11kg kaasupulloa sekä pyörillä varustettu harmaavesisäiliö. Lisäksi säiliössä on hieman vapaata säilytystilaa. Makuuhuoneen sänkyjen alla on suuri säilytystila, johon pääsee käsiksi ulkoa kahdelta puolelta.

Vaunun ulkopuolelta pääsee kätevästi käsiksi sängyn alla olevaan suureen säilytystilaan.

Molemmista päistä vaunua, sekä ruokailutilan, että makuutilojen yläpuolella, on useampia katonrajassa olevaa säilytyslokeroita, tavaroiden säilyttämiseen. Lisäksi keittiöstä ja vessasta löytyy paljon kaappitilaa.

Hyvin varusteltu keittiö kuin omasta kodista

Hobby 585 UL Maxian keittiö palvelee reissaajaa tien päällä kaikissa tarpeissa. Varustukseen kuuluu 3-polttimoinen liesi, lavuaari, pistorasioita ja USB-liitin sekä reilusti kaappeja ja vetolaatikoita. Lisäksi keittiössä on suurehko jääkaappi pakastinlokerolla, joka aukeaa kätevästi kahdelta puolelta. Keittiötä vastapäätä on myös iso vaatekaappi henkaritangolla.

Keittiöstä löytyy kaikki tarvittava herkullisten retkiruokien valmistamiseen.

Sähköjärjestelmä helposti hallittavissa älypuhelimella

Hobby 585 UL Maxin sähköjärjestelmää hallitaan ulko-oven vieressä olevasta näyttöpaneelista. Sähköjärjestelmää pystyy kontrolloimaan myös etänä MyHobby -sovelluksen kautta älypuhelimella. Vaunussa on monta 230V pistorasiaa sekä muutama USB-portti niin keittiössä, makuuhuoneessa, kuin vessassakin. Tämä vaunu sopii erinomaisesti etätyöhön tien päällä.

Vaunun ulkopuolellakin on 230V pistorasia ja lisäksi TV-antennivalmius, joten mahdollisuuden tullen TV:tä voi katsella ulkonakin!

Hobby 585 UL MAXIA -vaunun tekniset tiedot

Vaivatonta reissaamista ja mukavia kokemuksia Hobby 585 UL Maxian kanssa

Hobby 585 UL Maxia on loistokoti tien päällä. Se sopii matkakumppaniksi pidemmillekin matkoille kattavan varustelunsa sekä runsaan säilytystilansa ansiosta. Asuminen Hobby 585 UL Maxiassa on vaivatonta ja mukavaa ja mukaan mahtuu hieman suurempikin porukka. Jos siis etsinnässä on koko perheen karavaani tai mukava pariskunnan retkikoti, kannattaa Hobby 585 UL Maxiaa ehdottomasti harkita matkakumppaniksi.

Katso koeajovideolta kattava esittely matkailuvaunusta

Tule tutustumaan Best Caravanin toimipisteille!

Tähän ja muihin matkailuautomalleihin voi tutustua lisää Best Caravanin verkkosivuilla, Hobby 585 UL Maxia mallin matkailuvaunuja on nähtävissä paikan päällä Best Caravanin useammassa toimipisteessä. Juuri nyt saatavilla olevat Hobby-mallit löydät ajoneuvohausta. Lisäksi Best Caravanin asiantuntevat ajoneuvomyyjät vastaavat mielellään kysymyksiisi puhelimitse tai verkkosivujen chatin ja yhteydenottolomakkeiden kautta.

________

Oletko aikeissa hankkia oman matkailuauton? Lataa itsellesi Ostajan opas, josta saat hyödyllistä tietoa ja neuvoja oman ajoneuvon hankintaan.

Ostajan opas
matkailuajoneuvon hankintaan