Hyppää sisältöön

Concorde Carver 890 RRL: matkusta mukavasti ja tyylikkäästi

Jos määränpäänä on vapaus, niin tästä matkailuautosta se ei ainakaan jää kiinni. Concorde Carver 890 RRL -matkailuautosta löytyy kaikki tarvittava ja vähän herkkuja päälle. Tässä maantieristeilijässä sisätilat ovat erittäin tyylikkäät ja vaativissakin reissuissa karavaanarin tarpeet on huomioitu monipuolisesti.
|
Kuvat: Raul Fall

Concorde Carver 890 RRL -matkailuauto täyttää vaativankin lomailijan tarpeet, sillä tästä löytyy kaikki tarvittava ylelliseen lomailuun. Tämä karavaanarin unelma on rakennettu Iveco Daily 70 C:n alustalle ja tästä löytyy 3,0 litrainen diesel moottori, sekä ZF:n automaattivaihteisto. Pituutta tällä matkailuautolla on vähän päälle 9 metriä ja korkeutta 2,4 metriä.

Lounge-tila tuo matkailuun mukavuutta

Moderni Concorde Carver 890 RRL -matkailuauto hurmaa luksusta kaipaavan karavaanarin tyylikkyydellään. Auton takaosa koostuu hulppeasta oleskelutilasta, jossa on U-mallinen sohva ja laajennettavissa sekä siirrettävissä oleva ruokapöytä. Maisemia voi ihailla todella isokokoisista ikkunoista nauttien samalla isokokoisen pöydän ääressä kokin herkuista.

U-mallinen oleskelutila on todella tyylikäs ja siellä viihtyy varmasti pidempiä aikoja sateisina päivinä.

Mikäli töitäkin pitäisi tehdä reissussa, niin matkailuauton etuosa soveltuu täydellisesti etätyöskentelyyn. Etuosan voi nopeasti muokata omaksi työhuoneeksi sulkemalla etuosan- ja suihkutilat erottavan oven sekä kääntämällä penkit toisinpäin ja venyttämällä työpöytää jatkopalalla.

Matkailuauton etuosassa kykenee kaksikin henkilöä työskentelemään yhtäaikaisesti omien työpöytien äärellä.

Viiden tähden keittiö kulkee mukana kaikkialle 

Tässä keittiössä kelpaa kokkailla, sillä sen suunnittelussa on otettu huomioon toimivuus ja pienet yksityiskohdat. Keittiön katossa sijaitsee vierekkäin ilmastointilaite, jolla saa lämmitystä tilaan sekä moottoroitu ilmanpoisto joka imee hajut mukanaan. Ihan jokaisesta matkailuautosta ei tätä ylellisyyttä löydy ja sen myötä oleskelutilassa on mielekästä kokkailujen jälkeenkin.

Moottoroidun ilmanpoiston ansiosta kokkailusta koituvat hajut eivät jää leijumaan auton takaosaan.

Keittiön työtaso on tyylikäs ja koostuu kestävästä mineraalista, josta on myös tehty keittiön lavuaarin kannet. Lavuaari on yhtä valua, josta ei mahdollisia vuotavia saumoja löydy, ja hanan saa venytettyä vetämällä, jotta isommatkin kattilat voi pestä sujuvasti.

Tämän keittiön varustelut eivät jätä kokkia kylmäksi.

Kolmepolttimoinen kaasuliesi mahdollistaa isompienkin ruokamäärien kokkailuja, ja jääkaapin yläpuolella sijaitsevassa mikroaaltouunista löytyy myös grillitoiminto. Erikoisuutena tässä keittiössä on Dometicin-pakastin ja -jääkaappi, josta löytyvät molemmin puolin aukeavat ovet.

Tyylikäs integroitu mikroaaltouuni grillitoiminnolla lisää kokkailumahdollisuuksia.

Tavaratilasta ei ole puutetta

Concorde Carver 890 RRL matkailuautosta löytyy tavaratilaa runsaasti sekä auton sisältä että niin sanotusti ulkoakin. Sisältä löytyy kaappeja niin etu- kuin takaosasta, ja ulkopuolella on muutama koko auton läpi kulkevaa tilaa, jossa säilyttää talvella vaikkapa suksia.

Auton läpi lastattava tavaratila mahdollistaa esimerkiksi urheiluvermeiden pakkauksen mutkattomasti.

Matkailuauton takaa löytyy iso lämmitetty ja eristetty takatalli, joka on alumiinirihlattu peltipohjalla. Tästä tilasta löytyy erittäin käytännöllinen ulkosuihku, jonka avulla voi vaikka helteillä suihkutella merisuolat pois hiuksista ennen autoon astumista. Samaan tilaan mahtuu  myös kätevästi pieni skootteri. Lue lisää skootterin ottamisesta mukaan matkailuautoon ja mitä siinä tulisi huomioida.

Mukavuutta myös ajamiseen 

Matkailuautossa on Birdview 4 -kamera laajakulmanäkymällä eli ns. 360-kamerajärjestelmä, jättimäinen tuulilasi sekä bussityyppiset sivupeilit, jotka takaavat kunnon näkyvyyden ajaessa. Mukavuutta ajamiseen tuo myös adaptiivisen vakionopeussäätimen tutkat sekä ZF:n automaattilaatikko. Tällä autolla ajaminen ei ole ainoastaan mukavaa, vaan myös trendikästä, sillä auton keulan heinäsirkkamainen ilme tekee tästä matkailuautosta sporttisen näköisen.

Concorde Carver 890 RRL:n tekniset tiedot pähkinänkuoressa.

Ajaessa äänimaailma matkailuautolla on hyvin sivistynyt ja melua ei kantaudu sisälle kovin paljoa edes kiihdyttäessä: ajo on sujuvaa ja tasaista johtuen korkealaatuisesta iskunvaimennuksesta. Vaihteiden vaihtoakaan ei edes kunnolla huomaa, sillä niin hyvin moottori ja vaihteet pelaavat yhteen tässä matkailuautossa.

Katso koeajovideolta kattava esittely ajoneuvosta

Tule tutustumaan Best Caravanin toimipisteille!

Tähän ja muihin matkailuautomalleihin voi tutustua lisää Best Caravanin verkkosivuilla, mutta tämä Concorde Carver on nähtävissä paikan päällä Best Caravanin Seinäjoen toimipisteellä ainakin toistaiseksi. Juuri nyt saatavilla olevat Concorde-mallit löydät ajoneuvohausta. Lisäksi Best Caravanin asiantuntevat ajoneuvomyyjät vastaavat mielellään kysymyksiisi verkkosivujen chatin ja yhteydenottolomakkeiden kautta.

________

Oletko aikeissa hankkia oman matkailuauton? Lataa itsellesi Ostajan opas, josta saat hyödyllistä tietoa ja neuvoja oman ajoneuvon hankintaan.

Ostajan opas
matkailuajoneuvon hankintaan

Päivitetty: 16.8.2022