Hyppää sisältöön

Laika L 3009 Ecovip kokemuksia – luottokumppani ympärivuotiseen karavaaneiluun

Jos määränpäänä on vapaus, on Laika L 3009 Ecovip erinomainen kumppani tien päälle. Tästä matkailuautosta löytyy kaikki mitä mukavassa reissussa voi kaivata – hyvin varusteltu keittiö, tilava makuuhuone, tyylikkäät oleskelutilat sekä erinomainen ajettavuus. Lue blogista lisää Laika L 3009 Ecovip kokemuksista.
|
Kuvat: Raul Fall

Laika L 3009 Ecovip on mitä mainioin koti tien päälle ja soveltuu hyvin myös ympärivuotiseen käyttöön. Laikassa yhdistyy kätevyys tien päällä ja mukavuus auton varustuksessa. Auton sisätila on suunniteltu viisaasti, jokaista nurkkaa hyödyntäen ja kaksoispohjalattia mahdollistaa tehokkaan lämmityksen mihin vuodenaikaan tahansa.

Laika L 3009 Ecovip ajokokemuksia – näppärä matkailuauto tien päällä

Tämä Fiat-alustainen, B-ajokortilla ajettava matkailuauto on kätevä tien päällä. Helposti ajettava Laika on automaattivaihteinen yhdeksällä vaihteella ja moottorissa riittää tehoa myös näinkin suuren matkailuauton vaivattomaan ajamiseen. Monitoimiratti, mukava ja ryhdikäs ajoasento sekä erilaiset ajoa helpottavat toiminnot, kuten sisäänrakennetut ajo-ohjelmat, tekevät ajokokemuksesta vaivattoman ja mukavan.

Laika L3009 Ecovip tarjoaa mukavan ajokokemuksen niin maanteillä kuin myös pienemmillä hiekkateillä.

Moottorin koko on juuri sopiva auton kokoon ja painoon nähden ja auton jousitus on hyvä, tehden siitä mukavan ajettavan myös hiekkateillä ja hieman epätasaisemmassa maastossa. Tämähän on jokaisen karavaanarin unelma, sillä usein parhaat kohteet eivät sijaitse aivan maanteiden vieressä.

Auto on näppärä käsitellä – se on alle seitsemän metriä pitkä ja kääntyvyys on hyvä. Laika L 3009 Ecovip myös kiihtyy hyvin ja on mukava ajaa suurilla nopeuksilla maanteillä.

Tyylikkäät ja modernit sisätilat luovat kodin tuntua

Laika L 3009 Ecovip on rekisteröity neljälle hengelle, mutta ruokailupöydän ääreen, josta löytyy kaksi turvavyöllistä paikkaa, mahtuu hyvin syömään viisi tai kuusikin henkeä. Tyylikkäästi vaalealla nahalla verhoiltu sekä puun eri sävyillä sisustettu ruokailutila on valoisa ja moderni. Vaaleat pinnat sekä suuret ikkunat, niin auton sivuilla, kuin myös katossa lisäävät avaruutta ja tilantuntua. Ruokailutilan yhteyteen saa kytkettyä myös TV:n rentoja leffailtoja varten.

Tilavan ruokailupöydän ääreen mahtuu ystäviäkin syömään, kun etuistuimet kääntyvät taakse.

Auton sisäänkäynniltä löytyy paneeli asuinosan sähköjärjestelmien ja veden hallitsemiseen. Paneeleista saa myös hallittua Alden nestekiertoista lämmitystä.

Laika L 3009 Ecovip – kaikki mitä tarvitaan mukavaan elämään tien päällä

Hyvin suunniteltu keittiö tuo kodintuntua matkailuautoon – mikä onkaan mukavampaa, kuin kotitekoinen lounas tienpäällä.

Laikan keittiö on hyvin varusteltu: kolmepolttimoinen liesi, tilava tiskiallas sekä sopivasti tasotilaa. Keittiöstä löytyy lisätaso, jonka pystyy tarvittaessa avaamaan, sekä kaappi- ja vetolaattikkotilaa ruuanlaittovälineille sekä kuiva-aineille. Tilavassa jääkaapissa on integroitu pakastin.

Pieneen tilaan on saatu mahtumaan kätevästi suihkukoppi, joka eristää suihkun muusta kylpyhuoneesta.

Laika L 3009 Ecovipissä on tilava vessa, johon on yhdistetty suihkutilat. Kätevän ja toimivan vessan luo runsas tavaran säilytystila, suuret peilit sekä pistorasiat. Suihkukoppi on tilava ja sen saa eristettyä vessasta kokonaan lasisermeillä.

Laika L 3009 Evovipin makuuhuone on muun auton tyylin mukaisesti tyylikkään vaalea ja hyvin valoisa. Tilava sänky luo mukavuutta tien päälle ja makuuhuoneessa on runsaasti säilytystilaa niin sängyn alla, kuin myös katon rajassa. Sängyn molemmin puolin on USB/USB-C pistorasiat sekä lukuvalot.

Auton takaosassa on koko auton levyinen suuri ja mukava sänky – unenlaadusta ei tien päälle tarvitse tinkiä.

Runsas säilytystila mahdollistaa pidemmätkin reissut

Tilavaan takatalliin saa hyvin mahtumaan ulkokalusteita, grillin tai vaikka harrastusvälineitä.

Laika L 3009 Ecovipin kaksoispohja mahdollistaa tavallista enemmän säilytystilaa. Auton takaosassa on suuri takatalli, jonka kantavuus on 250kg ja johon pääsee kahdelta puolelta autoa käsiksi.

Sisätilat on suunniteltu hyvin säilytystilan maksimoimiseksi. Ruokailutilan yläpuolella on katon rajassa useampi säilytyslokero, samoin makuuhuoneessa sängyn yläpuolella. Sängyn alle on lisäksi rakennettu isot vaatekaapit, joista löytyy niin hyllyjä, vetolaatikoita kuin myös tilaa henkareille.

Makuuhuneessa sängyn alla on paljon vaatteiden säilytysilaa – niin vetolaatikoita, kuin henkaritilaakin.

Laika L 3009 Ecovip – unohtumattomia kokemuksia tien päällä

Laika L 3009 Ecovip on erinomainen kumppani seikkailuihin tien päälle, myös mukavuuksia kaipaavalle karavaanarille. Laikan matkailuauto on todellakin kuin liikkuva koti tien päällä. Laika on hyvin soveltuva ympärivuotiseen käyttöön tehokkaan lämmityksen ja kaksoispohjan takia. Pitkille matkoille lähtö ei ole ongelma – ajettavuus autossa on erittäin hyvä ja säilytystilaakin on niin runsaasti että tavarat saa mahtumaan pidemmäksikin ajaksi.

Katso koeajovideolta kattava esittely ajoneuvosta

 

Tule tutustumaan Best Caravanin toimipisteille!

Tähän ja muihin matkailuautomalleihin voi tutustua lisää Best Caravanin verkkosivuilla, Laika L 3009 mallin matkailuautoja on nähtävissä paikan päällä Best Caravanin useammassa toimipisteessä. Juuri nyt saatavilla olevat Laika-mallit löydät ajoneuvohausta. Lisäksi Best Caravanin asiantuntevat ajoneuvomyyjät vastaavat mielellään kysymyksiisi puhelimitse tai verkkosivujen chatin ja yhteydenottolomakkeiden kautta.

________

Oletko aikeissa hankkia oman matkailuauton? Lataa itsellesi Ostajan opas, josta saat hyödyllistä tietoa ja neuvoja oman ajoneuvon hankintaan.

Ostajan opas
matkailuajoneuvon hankintaan