Hyppää sisältöön

Niesmann+Bischoff Arto 79E – Ketterä luksusluokan liner

Niesmann+Bischoff Arto 79E on luksusluokan liner, jonka hämmästyttävä ketteryys etsii vertaistaan. Asuintilojen ylellisyys jatkuu saumattomasti läpi koko ajoneuvon ja ajo-ominaisuudet ovat mitä parhaimmat. Mikäli haaveenasi on ylellinen matkakoti, jolla pääsee ketterästi sukkuloimaan lähes missä vain, olet löytänyt etsimäsi!
|
Kuvat: Raul Fall

Niesmann+Bischoff Arto 79E on hulppea liner, joka on varustettu kokoluokkaansa nähden todella ketterällä ajettavuudella. Niin sisä- kuin ulkopuoleltakin komea ilmestys huokuu Niesman+Bischoff-tyylistä, hienostunutta ylellisyyttä ja ainutlaatuista matkustusmukavuutta. Kattavalla varustelulla ja ensiluokkaisilla ominaisuuksilla höystetty Arto täyttää vaativimmankin karavaanarin toiveet. Niesmann+Bischoff Arto 79E on rekisteröity viidelle matkustajalle ja sen ajamiseen tarvitaan C1-ajokortti.

Katso yltä Niesmann+Bischoff Arto 79E:n koeajovideo ja ihastu!

Niesmann+Bischoff Arto 79E on kattavasti varusteltu – ja poikkeuksellisen ketterä!

Niesmann+Bischoff Artossa luksus näkyy ja tuntuu! Jo ulkoa katsottuna Arto vakuuttaa katsojan komealla olemuksellaan. Arto 79E:n pituus on 804 cm, leveys 232 cm ja korkeus 295 cm. Kokonaispaino on 5 000 kiloa. Keula on viimeisen päälle huoliteltu leveällä kromimaskilla ja LED-päiväajovaloilla. Takana pyöreät LED-takavalot on tyylikkäästi upotettu kromisiin kehyksiin.

Niesmann+Bischoff Arto 79E parkkipaikalla

Niesmann+Biscoff Arto 79E on poikkeuksellisen ketterä luksusluokan liner.

Fiat Ducato ja AL-KO-matalalattiapohjalle rakennettu Arto 79E on vakaa ja miellyttävä ajettava. 160 hv:n moottori yhdistettynä 9G ZF-automaattivaihteiston yhteistyö pelaa saumattomasti. Vaihteiston standard-asetuksen lisäksi economy- ja power-asetukset tuovat omat lisämausteensa ajamiseen. Economy pitää kierrokset maltillisina korkeissa nopeuksissa ja power-asetuksella ohitustilanteet etenevät sutjakasti. Kaksoispohjaratkaisu tekee ajoneuvosta jämäkän ja kolmiakselisuus pitää sen vakaana ja huojahtelemattomana kurveissakin. Erityisen hienoa Artossa on sen aivan hämmästyttävä ketteryys. Pienen kääntösäteen ansiosta kahdeksanmetristä Artoa pujottelee ketterästi parkkiruutuun kuin retkeilyauto konsanaan!

Arto 79E:n ohjaamo

Ohjaamosta on loistavat näkymät ja ergonomiset istuimet.

Ohjaamosta on hyvä näkyvyys liikenteeseen, sillä lähes koko ohjaamo on lasia sivuille asti. Busseistakin tutut suuret sivupeilit tuovat myös takana olevaan liikenteeseen hyvän näkyvyyyden. Peilit ovat lisäksi sähköisesti säädettävät ja lämmitettävät. Ohjaamossa on laadukkaat nahkapenkit. Kuljettajan istuin on kaikin puolin säädettävissä optimaalisen ajoasennon takaamiseksi ja jopa istuimen syvyyttä voi säätää parhaimman reisituen saamiseksi. Nahkaisessa monitoimiratissa on kytkimet stereoille ja handsfreelle. Erilliset kytkimet löytyvät myös ulko-oven rappusille, jolla ne saadaan näppärästi nostettua, mikäli ne unohtuvat alas ajoon lähtiessä. Pimennysverhon saa nostettua tuulilasin peitoksi sähköisesti ja keskellä ohjaamoa on oma paikkansa tabletille tai puhelimelle.

Ensiluokkainen varustelu ja runsas tavaratila tekevät matkailusta huoletonta

Niesmann+Bischoff Artossa on kaikin puolin loppuun asti mietityt yksityiskohdat ja erinomainen varustelu, kuten Niesmann+Bischoffilta voikin odottaa. Korirakenne on täysin puuvapaa ja raikasvesitankki on peräti 200 litraa. Alden nestekiertoinen keskuslämmitys pitää sisätilat lämpimänä ja Truman Saphir huolehtii ilmastoinnista. Matkaan saa mukaan kaksi 11 kilon kaasupulloa automaattisella kaasupullojen vaihtajalla.

Tilava takatalli

Takatalli on läpilastattava ja erittäin tilava.

Arto 79E:n takatalli on läpilastattava ja erittäin tilava. Tallin ovi aukeaa kevyesti suoraan ylöspäin, jolloin se on poissa tieltä lastauksen aikana. Takatalli on 400 kiloa kantava ja varustettu lukuisilla kiinnityslenkeillä ja -kiskoilla, jotka pitävät matkatavarat paikallaan ajon ajan. Takatallista löytyy myös kätevä ulkosuihku. Luonnollisesti takatalli on niin lämmitetty kuin eristettykin ja löytyypä sieltä vielä 230 w pistokekin, jota voi hyödyntää esimerkiksi sähköpyörien lataukseen. Takatallin lisäksi ajoneuvon sivusta löytyy 20 kiloa kestävä, ulosvedettävä säilytystila.

Niesmann+Bischoff Arto 79E:n asuintiloissa näkyy ja tuntuu luksus

Asuintiloihin astutaan kutsuvasta ikkunallisesta ulko-ovesta, joka on varustettu sähkökäyttöisellä portaalla. Ulko-oven yläpuolella on yli viisimetrinen markiisi, joka on viimeistelty himmennettävällä LED-valaistuksella. Markiisin alla voidaan hyödyntää myös kaasun ulosottoa vaikkapa grillaillessa.

Arto 79E:n ylellinen oleskelutila

Niesmann+Bischoff Arto 79E:n asuintilat huokuvat ylellisyyttä.

Oleskelutilan sohvat ovat laadukasta, mustaa nahkaa. Sisustuksen tumma puu ja harmaat verhot luovat sisätiloihin ylellisen tunnelman. Laajennettava ja liikuteltava pöytä aukeaa ruokapöydäksi ruokailun ajaksi ja pienemmässä koossa jättää tilaa ajoneuvossa liikuskeluun. Ohjaamon yläpuolelta aukeaa vuode kahdelle henkilölle. Oleskelutilan katossa on suuri, avattava panoraamakattoluukku, joka tuo lisää valoa Artoon. Lisämatkustajapaikka nousee näppärästi esiin sivupenkistä ja taittuu takaisin miellyttäväksi sohvaksi ajon lopuksi.

Keittiön tilavat yläkaapit

Keittiön suuriin kaappeihin mahtuu kaikki tarvittava.

Keittiö huokuu laadukkuutta: työtasot ovat mineraalitasoa, kaksi lavuaaria helpottavat askareita ja kolmen polttimon kaasuliesi löytyy lasikannen alta. Työtason yläpuolella on suuri, avattava ikkuna. Keittiössä on runsaasti käytännöllisiä, reilun kokoisia laatikostoja niin keittiötarvikkeille kuin ruokaravaroillekin. Kaikissa laatikoissa on softclose-järjestelmä, jonka ansiosta laatikot liukuvat pehmeästi takaisin paikoilleen. Keittiön varustukseen kuuluu myös Dometic-jääkaappi ja pakastinlokero, jotka ovat avattavissa molemmilta puolilta. Kokonaisuuden kruunaa integroitu kaasu-uuni, joka monipuolistaa ruoanlaiton mahdollisuuksia tien päällä entisestään.

Innovatiiviset ratkaisut takaavat parhaimman tilankäytön

Kylpyhuoneen jämäkällä ovella kylpyhuoneesta saa tehtyä oman tilansa. Reilun kokoiset vaatekaapit löytyvät tilan molemmilta sivuilta. Lavuaarin yläpuolella on peilikaappi ja myös alapuolella on reilun kokoinen kaappi hygieniatarvikkeita varten.

Lavuaari ja paljon kaappitilaa

Lavuaari on ympäröity säilytystilalla.

Kylpyhuoneessa Niesmann+Bischoff Arto 79E:n innovatiivisuus nousee huippuunsa. Yhdistetyssä wc- ja suihkutilassa posliininen istuin pyöräytetään luukun taakse piiloon suihkun ajaksi jolloin peseytymiseen jää runsaasti tilaa. Kattoluukku tuo valoa kylpyhuoneeseen ja huolehtii tuuletuksesta. Alden patteri kuivattaa niin tilan kuin pyyhetangolle kuivumaan tuodut vaatteetkin tehokkaasti. SOG-ilmanvaihto pitää huolen aina raittiista sisäilmasta.

Arto 79E:n kylpyhuoneessa on kääntyvä wc-istuin

Suihkussa on runsaasti tilaa, kun suihkun ajaksi wc-istuin käännetään seinän sisään piiloon.

Niesmann+Bischoff Arto 79E:n makuuhuone on tyylikäs ja harmoninen. Makuuhuoneen saa eristettyä kokonaan omaksi sopekseen muusta ajoneuvosta. Erillisvuoteen alta löytyy vaatekaappi henkaritangolla ja myös portaiden alle jäävä tila on hyödynnetty säilytystilaksi. Katon rajassa kiertävät syvät ja korkeat yläkaapit koko makuuhuoneen ympäri. Ylhäällä on kattoluukku, perällä tunnelmavalot, lukuvalot ja molemmilla laidoilla omat usb-pistokkeensa. 

Makuuhuoneen lämmönsäädin

Makuuhuoneessa on oma lämmönsäädin, jotta lämpötila on aina juuri oikea.

Tutustu Niesmann+Bischoff-matkailuautoihin Best-Caravanin verkkosivuilla. Juuri nyt saatavilla olevat Niesmann+Bischoff-mallit löydät ajoneuvohausta. Asiantuntevat ajoneuvomyyjät vastaavat mielellään kysymyksiisi verkkosivujen chatin ja yhteydenottolomakkeiden kautta.

Oletko aikeissa hankkia oman matkailuauton? Lataa itsellesi Ostajan opas, josta saat hyödyllistä tietoa ja neuvoja oman ajoneuvon hankintaan.

Ostajan opas matkailuajoneuvon hankintaan

Päivitetty: 8.9.2021