Hyppää sisältöön

Hymer Masterline I 780 – Tinkimätöntä matkantekoa laatutietoiselle lomailijalle

Uusimmat tekniset ratkaisut, sulavaa ajoa, täyttä rentoutumista modernin viihtyisissä sisätiloissa sekä huippuluokan omavaraisuus - tätä on Hymer Masterline I 780. Hämmästyttävän monipuolisen matkailuauton kyydissä nauttii takuulla laadukkaasta matkanteosta!
|
Kuvat: Raul Fall

Onko olemassa matkailuautoa, jossa on kaikki? Hymer Masterline I 780 on ainutlaatuinen, täysintegroitu matkailuauto, jonka huipputekniikka yhdistettynä innovatiiviseen muotoiluun ja luotettuun Hymer-laatuun tekevät matkanteosta täysin tinkimätöntä.

Hymer Masterline I 780:n kanssa ei tarvitse tehdä kompromisseja, sillä tästä matkailuautosta ei puutu mitään – kaikki tarvittava on, ja vielä vähän senkin päälle. Masterlinen kanssa matkaan voi lähteä huolettomin mielin vuodenajasta ja määränpäästä riippumatta: runsaat säilytystilat, täysin omaa luokkaansa oleva omavaraisuus, talviominaisuudet, sulava ajettavuus ja silmiä hivelevät sisätilat saavat viihtymään lomalla pitkään milloin ja missä vain.

Katso yltä Hymer Masterline 780:n koeajovideo!

Hymer Masterline I 780 tarjoaa sulavaa ajoa kaikissa olosuhteissa

Hymer Masterline on rekisteröity viidelle matkustajalle ja se on olemukseltaan vaikuttava. Pituutta löytyy 789 cm, korkeus on 296 cm ja leveys 235 cm. Kokonaismassaa ajoneuvolla on vajaat 4 500 kiloa.

Ohjaamossa on leveä multimedialaite ja nahkainen ohjauspyörä

Ohjaamossa on leveä multimedialaite ja nahkainen ohjauspyörä.

Mercedes-Benz Sprinter -alustalle rakennettu Masterline on vakaa ja sulava ajettava. 170 hv:n moottorissa riittää vetoa ja 9-vaihteinen ZF-automaattivaihteisto mukautuu matkantekoon sujuvasti. Erillisjousitus ottaa tien epätasaisuudet vastaan pehmeästi ja erityisen leveä akseliväli tarjoaa erinomaista vakautta ajettavuuteen. Adaptiivinen vakionopeudensäädin tuo oman lisänsä ajomukavuuteen ja ohitustilanteet etenevät sopuisasti. Erityismaininnan ansaitsee myös erinomainen peruutuskamera, jonka kuva on kirkas pimeälläkin. Lisäksi ohjaamossa kojelautaa koristaa 10,25 tuumainen multimediasoitin stereoilla ja nahkainen monitoimiratti.

Hymer Masterline I 780 edestä

Hymer Masterline I 780:n valtava tuulilasi takaa erinomaisen näkyvyyden liikenteeseen.

Masterline I 780 on ulkonäöltään tyylikkään virtaviivainen. Pääosassa auton etupuolella on todella suuri tuulilasi. Tyylikkyyden lisäksi kuljettajan täysin esteetön näkymä liikenteeseen on siis taattu. Suuret sivupeilit saavat erinomaisen näkyvyyden jatkumaan myös taakse.

Hymer Masterline I 780:n alle laskeutuvat hydraulitunkit.

Ajon jälkeen Masterline ei turhia huoju hydraulitunkkien ansiosta.

Leiriytyessä Masterline nostetaan hydraulitunkkien varaan kätevästi asunto-osan oven vieressä olevalla katkaisimella. Lomakoti on valmis vapaa-ajanviettoon silmänräpäyksessä! Kun on aika lähteä illan menoille, lukkiutuvat ovet näppärästi avaimettomalla lukituksella.

Masterlinessä parhaat unet, herkulliset ruoat ja rennoin vapaa-aika on taattu

Sisätiloissa pääroolia näyttelevät tilan avaruus, tyylikkäät materiaalivalinnat ja tinkimätön viihtyisyys. Olohuoneestä löytyvät mukavat penkit ja liikuteltava ja laajennettava ruokapöytä. Viihdekeskus on upotettu penkin selkänojaan, ja nappia painamalla ylös nousee 32” LCD-televisio, joka on yhteydessä auton stereojärjestelmään. Masterline I 780:n vaikuttavat sisätilat kutsuvat rentoutumaan ja nauttimaan vapaa-ajasta muutenkin kuin vain sadepäivinä!

Hymer Masterlinen oleskelutilat ja ohjaamo

Masterlinen mukava oleskelualue kutsuu viihtymään.

Tilavassa ja käytännöllisessä keittiössä reissukokin kelpaa kokkailla. Keittiöstä löytyy tyylikäs Dometic TEC Tower, jossa on kaasu-uuni ja erittäin tilava 155 l jääkaappi pakastinlokerolla. Jääkaappi aukeaa molempiin suuntiin. Keittiöstä löytyy myös kolmen polttimon liesi lasikannen alta, lavuaari isolla ja pienellä altaalla sekä runsaasti kaappitilaa pidemmänkin matkan eväitä varten. Pisteenä i:n päälle keittiön katosta löytyy sähköllä toimiva tuuletin kattoluukku, joka haihduttaa kokkailun höyryt ulos tuossa tuokiossa.

Hymer Masterline keittiö

Hyvinvarustellussa keittiössä kelpaa kokkailla.

Kun upeat kesäkelit kutsuvat, ei kokkailun tarvitse jäädä sisälle keittiöön – Masterline I 780:ssa on kaasun ulosotto asunto-osan oven vieressä. Siitä sitä on näppärä hyödyntää vaikkapa grillailuun yli viisimetrisen markiisin samalla suojatessa auringolta.

Makuutilat Masterlinessa löytyvät sekä auton etu- että takaosasta. Etuosassa on ketterä alaslaskettava vuode ohjaamon yläpuolella. Tässä 120 cm leveässä vuoteessa yöpyy mukavasti kaksi henkilöä. Mukavien patjojen alta löytyvät jousitukset maksimoivat mukavuuden, jotta päivän seikkailuihin lähdetään aina hyvin levänneenä.

Hymer Masterline makuuhuoneessa on erillisvuode

Takaosassa sijaitsevan makuuhuoneen erillisvuoteen saa myös yhdistettyä  leveäksi parivuoteeksi mukana tulevan lisäpalan avulla.

Auton takaosassa sijaitsee tyylikkäällä liukuovella muista tiloista erotettu makuuhuone. Harmonisen tunnelman makuuhuonetta hallitsee mukava erillisvuode pehmeillä patjoilla. Erillisvuoteesta saa halutessaan muunnettua käden käänteessä erityisen leveän parisängyn patjapalan avulla, jolloin nukkujia mahtuu vuoteeseen jopa kolme! Oli kyseessä sitten tirsat, torkut, nokoset tai kauneusunet, on rentouttava matka höyhensaarille taattu.

Hymer Masterline suihkukopin ovet ovat kestävää turvalasia

Suihkukopin ovet ovat kestävää turvalasia.

Kylpyhuone on Masterline I 780:ssa jaettu käytännöllisesti kahteen osaan ja tilojen väliin jää vielä pukeutumistila. Erillään toisistaan olevat kylpyhuone ja WC tarjoavat lomakotiin ylellisen runsaat hygieniatilat. Lisäksi vielä katon ikkuna ja tuulettimet pitävät huolen kosteuden haihtumisesta ja sisäilman pysymisestä raikkaana koko ajoneuvossa.

Täydellistä itsenäisyyttä, kun haluat kulkea omia polkujasi

Karavaanarielämän avainsana on vapaus, ja Hymer Masterline I 780 lunastaa lupauksen ansiokkaasti. Omia polkujaan pääsee kulkemaan täysin riippumattomasti, sillä omavaraisuudessa ajoneuvo on täysin omaa luokkaansa.

Oven yläpuolella paneelin alla on ohjauspaneeli

Ohjauspaneeli kätkeytyy siististi paneelin taakse ja on sieltä näppärästi käytettävissä, kun on tarve.

Käytännössä Masterline I 780 mahdollistaa lähes täydellisen itsenäisyyden: katolta löytyy kaksi 160 W aurinkopaneelia ja lisäksi ajoneuvossa on Dometic 1800 W invertteri sekä akkupaketti, joka sisältää kaksi 135 Ah:n litiumakkua sekä yhden 95 Ah:n AGM-akun. Näin virtaa riittää pitkällekin reissulle, ja suunnan voi huoletta ottaa kohti tuntematonta! Eikä omavaraisuus jää kiinni muistakaan ominaisuuksista: siitä pitävät huolen kaksi 11 kilon kaasupulloa sekä 180 l raikasvesi- ja 150 l harmaavesisäiliöt.

Kaksoispohjan läpi kulkeva säilytystila

Hymer Masterline I 780:ssä riittää säilytystilaa.

Masterline I 780 mahdollistaa pitkäaikaisen matkailun myös säilytystilojensa osalta. Asuinosassa riittää kaappia, lokeroa ja laatikkoa kaikkiin tarpeisiin. Lisäksi kaksoispohjaan kätkeytyy koko ajoneuvon levyinen eristetty säilytystila, johon pääsee käsiksi myös sisältä asuinosasta keittiön lattialuukun kautta. Perällä sijaitseva takatalli aukeaa ajoneuvon molemmilta puolilta ja mukaan mahtuu varmasti kaikki tarvittava harrastusvälineistä vaikkapa pieneen terassikalustesettiin. Takatallissa on myös näppärä ulkosuihku, jolla saa helposti suihkuteltua puhtaaksi niin polkupyörät kuin perheen lemmikkiystävätkin seikkailujen jälkeen – tai nauttii vaikka itse viilentävästä suihkusta kesän paahteessa.

Hymer Masterline parkkipaikalla

Hymer Masterline I 780 hurmaa tyylikkyydellään niin sisä- kuin ulkopuoleltakin.

Hymer Masterline I 780 hurmaa tyylikkyydellään, sulavalla ajettavuudellaan ja ainutlaatuisella omavaraisuudellaan. Kakun koristeena ovat vielä ympärivuotiseen matkailuun sopivat ominaisuudet, uskomattoman mukavat sisätilat ja viimeisen päälle mietityt yksityiskohdat. Tällä matkailuautolla kelpaa huristella menemään – missä ja milloin vain! 

Oletko aikeissa ostaa uuden matkailuauton? Ostajan oppaastamme saat tietoa matkailuajoneuvoista sekä hyviä neuvoja ajoneuvon hankintaan – tutustu oppaaseen ja lataa se hankintasi tueksi!