Hyppää sisältöön

Best Caravan ostorahoitus

Ostorahoituksella saat maksuaikaa suurempiin hankintoihin, kuten matkailuauton tai sen varusteiden hankintaan. Voit hakea Best Caravan ostorahoitusta suoraan verkosta - ilman takaajia tai vakuuksia.

Best Caravan ostorahoitus matkailuauton hankintaan

Best Caravan ostorahoitus on joustava apu vaikkapa oman matkailuauton hankintaan. Ostorahoituksella saat maksuaikaa hankintaasi ilman vakuuksia tai takaajia. Rahoituspäätöksen voit hakea helposti ennakkoon verkossa. Aloita valitsemalla sopiva summa tällä sivulla. Ostorahoituksessa lainasumma voi olla 750–20 000 € ja maksuaikaa lainallesi saat jopa 7 vuotta.

Hae luottopäätös helposti vaikka heti

Ostorahoitushakemuksen pääset täyttämään verkossa ja hyväksytyn luottopäätöksen saatuasi voit allekirjoittaa sopimuksen vaivattomasti verkkopankkitunnuksilla.

Luottopäätöstä hakiessasi on sinun hyvä hakea tarvittavan suurta summaa, jotta rahoitus kattaa koko hankintahinnan. Lopullinen rahoitettava summa on myyjän jälkikäteen vahvistama kauppasumma.

Kysy lisää

Best Caravan ostorahoitus on kaikkea tätä:

  • Joustava rahoituspalvelu verkossa
  • Kortiton rahoitustuote
  • Ei vakuuksia eikä takaajia
  • Kiinteä korko
  • Laskutus kuukausittain tasaerissä
  • Lainasumma 750 € – 20 000 €
  • Luottoaika 3-7 vuotta
  • Lainan voi halutessaan maksaa takaisin aikaisemmin

Helposti kaupoille

Tervetuloa tekemään Best-Caravan ostorahoituksen ennakkopäätöshakemusta. Kun haet päätöksen valmiiksi, voit helposti hurauttaa suoraan kaupoille. Tunnistautumista varten tarvitset verkkopankkitunnukset. Tunnistautumisen voi tehdä seuraavien pankkien tunnuksilla: S-Pankki, Nordea, Dankse Bank, Sp/Pop, Handelsbanken, OP-Pohjola ja Tapiola

Valitse ostosumma

Valitse taulukosta haluamasi ostosumma ja laina-aika. Ostosummaa napauttamalla siirryt palveluntarjoajan sivulle ja sivu avautuu uuteen selainikkunaan.

Jos tarvitset neuvoa sopivan rahoitussumman valintaan, ota meihin yhteyttä niin etsitään tarpeeseesi sopiva rahoitus!

Ota yhteyttä

 

Kysy lisää Best-Caravan ostorahoituksesta!

Autamme valitsemaan sopivan rahoitusvaihtoehdon tarpeeseesi. Lähetä meille viesti, niin olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian.