Hyppää sisältöön

Best Leasing yrityksille

Matkailuauton tai -vaunun leasing on erinomainen vaihtoehto yrityksille, jotka haluavat hyödyntää liikkuvia työtiloja ilman pitkäaikaista sitoutumista ja suuria alkuinvestointeja. Best Leasing tarjoaa monipuolisia ratkaisuja matkailuajoneuvojen leasingiin, tuoden yritykselle uusia mahdollisuuksia ja joustavuutta.

Matkailuauton tai -vaunun leasing yritykselle: joustavuutta ja vaivattomuutta

Best Caravan tarjoaa yritysasiakkailleen alan parhaat palvelut, joiden avulla ehdit ja koet enemmän omassa aikataulussasi.

Minne matkasi sinut viekään, me huolehdimme sinusta ja autostasi aina pääkaupunkiseudulta Rovaniemelle saakka. Todellista vapautta on määritellä suunta vaikka joka päivä uudelleen.

Matkailuauto tarjoaa uudenlaisia mahdollisuuksia yhdistää työ ja vapaa-aika. Tässä muutamia vinkkejä, miten yritys voi hyödyntää matkailuautoa.

Liikkuva toimisto: Matkailuauto toimii erinomaisena liikkuvana toimistona, jossa työntekijät voivat työskennellä eri kohteissa joustavasti ja mukavasti.  Matkailuautoissa on myös hyvät säilytystilat, joten kaikki tarvittava kulkee mukana.

Matkailuauto työntekijöiden majoituskäyttöön: Yritys voi tarjota matkailuauton työntekijöiden majoituskäyttöön, mikä tarjoaa monia etuja sekä työnantajalle että työntekijöille. Tämä ratkaisu voi korvata perinteisen autoedun ja majoituksen kulut, tarjoten samalla joustavuutta ja mukavuutta.

Projektityömaat: Matkailuauto tarjoaa yrityksille mahdollisuuden yhdistää toimiston ja majoituksen liikkuvaksi, monipuoliseksi työympäristöksi.  Matkailuauto tai -vaunu tarjoaa mukavan ja toimivan tilan lähellä projektikohdetta. Yritykset voivat säästää merkittävästi kustannuksissa, kun matkailuauto korvaa toimiston ja majoitustarpeet kerralla.

Liikkuvaa palvelua tarjoavat yritykset: Matkailuauton käyttö liikkuvana palvelupisteenä tarjoaa yrityksille mahdollisuuden tavoittaa asiakkaita joustavasti ja tehokkaasti.  Matkailuauton avulla yritykset voivat tarjota monipuolisia palveluita, parantaa asiakaspalvelua ja laajentaa toimintaansa uusille alueille.

 

Työntekijöiden virkistys: Yritys voi tarjota matkailuauton henkilöstön vapaa-ajan käyttöön ja lisätä työntekijöiden tyytyväisyyttä ja sitoutumista.

 

Oma logo matkailuautoon: Halutessaan yritys voi brändätä matkailuauton omilla logoillaan ja käyttää sitä liikkuvana markkinointityökaluna. Hoidamme myös teippaukset valmiiksi.

 

Huoleton Leasing: Leasing-sopimuksissa ei vaadita käsirahaa, mikä tekee hankinnan aloittamisesta helppoa ja vaivatonta. Yrityksen ei tarvitse sitoa suuria pääomia ajoneuvon hankintaan, vaan maksaa vain kiinteä kuukausierä sekä käytöstä aiheutuvat polttoaine- ja kaasukustannukset. Tämä vähentää taloudellista riskiä ja yksinkertaistaa budjetointia.

Uudet ja vähän käytetyt ajoneuvot: Best Leasing tarjoaa sekä uusia että vähän käytettyjä matkailuautoja ja -vaunuja. Näin yritys voi valita juuri tarpeisiinsa sopivan ajoneuvon ja hyödyntää nykyaikaisia mukavuuksia ja teknologiaa.