Hyppää sisältöön

BestPark – paras paikka pysähtyä pitkillä matkoilla

Matkailuautoilu tarjoaa vapauden tutustua uusiin paikkoihin omassa aikataulussa, mutta välillä on tärkeää päästä levähdyspaikoille, jotka tarjoavat kaikki tarvittavat mukavuudet ja palvelut. BestPark-matkaparkit ovat paikkoja, joissa yhdistät kätevästi levon, mukavuudet ja matkailuauton välttämättömät huoltotoimenpiteet ympäri Suomea.
|
Kuvat: Nasim Selmani, Jasmin Assulin

BestPark-matkaparkit tarjoavat käteviä levähdyspaikkoja, joista löytyy kaikki tarvittavat palvelut ja mukavuudet. Matkaparkkeja löytyy runsaasti ympäri Suomea ja niiden määrä kasvaa jatkuvasti. Tässä blogitekstissä kerromme, miksi BestPark on paras paikka pysähtyä ja levätä pitkillä matkoilla.

BestPark Torandan pohjakartta ja ohjeistukset majoittujille.

Helppo ja kätevä varausjärjestelmä

BestParkin matkaparkit ovat varattavissa helposta sähköisestä varausjärjestelmästä. Voit suunnitella matkasi etukäteen tai varata paikan matkaparkista vaikka tien päällä. Varausjärjestelmästä näet heti, onko alueella tilaa sekä minkälaisia palveluita kussakin matkaparkissa on tarjolla.

Matkaparkkien läheisyydessä on monia upeita kaupunkeja sekä muita luonto-, liikunta- ja kulttuurielämyksiä, jotka täydentävät matkakokemusta. 

Monipuoliset palvelut

BestPark-matkaparkit tarjoavat vakituisia palveluita ympäri vuoden. Matkaparkeista löytyy muun muassa suihkut, juomavesipiste, harmaiden vesien ja kemiallisen wc:n tyhjennys, sekä monia muita mukavuuksia, kuten sauna. Sijainti keskeisillä paikoilla lähellä eri kaupunkeja varmistaa, että kaikki tarvittavat muut palvelut ovat ulottuvillasi.

Matkailuauton huoltotoimenpiteet voi hoitaa niille varatuilla paikoilla kätevästi.

Turvallisuus ja yhteisöllisyys

BestPark -matkaparkit tarjoavat turvallisen ja tilavan yöpymispaikan matkailuautoille ja -vaunuille. Lisäksi matkaparkit tarjoavat mahdollisuuden tavata muita reissun päällä olevia ihmisiä, mikä voi tehdä pysähtymisestä entistäkin mukavampaa ja yhteisöllisempää. 

Matkaparkissa naapurista voi löytyä mukavaa juttuseuraa.

Pelkät huoltokäynnit myös mahdollisia

Jos tarvitset vain matkailuauton huoltoon liittyviä palveluita kuten veden ja harmaaveden tyhjennystä ja täyttöä, voit varata matkaparkkiin pelkän tunnin huoltokäynnin. Tämä tarjoaa mahdollisuuden pysähtyä ja huoltaa ajoneuvo nopeasti ennen matkan jatkamista. Huoltokäynnit voi varata samasta sähköisestä varausjärjestelmästä

Huoltorakennuksesta löytyy kaikki tarpeellinen ja välillä myös ylellinen, kuten sauna.

Lähimatkailun tukeminen maata pitkin

Matkailuautoilu on oiva tapa tutustua Suomen lähimatkailun aarteisiin. BestPark-matkaparkkien läheisyydessä on monia upeita kaupunkeja sekä muita luonto-, liikunta- ja kulttuurielämyksiä, jotka täydentävät matkakokemusta. 

BestParkin sinisillä huoltopisteillä matkailuauton huoltaminen sujuu näppärästi.

BestPark-matkaparkit ovat erinomainen valinta kaikille matkailuautoilijoille, jotka etsivät luotettavaa, mukavaa ja kätevää pysähdyspaikkaa maata pitkin matkustaessa. Varaa paikkasi jo tänään! 

____________

Lue lisää Bestparkeista ja ota vuokrattu tai leasing-matkailuauto alle kesän karavaaniseikkailuihin!

Päivitetty: 8.7.2024