Hyppää sisältöön

Näin säästät satoja euroja matkailuauton leasingillä

Karavaanielämä on koukuttava harrastus, mutta moni pohtii miten rahoittaa tämä harrastus pitkällä aikavälillä. Best Leasing voi olla taloudellisesti helpompi vaihtoehto monille matkailuautoilusta haaveileville. Tässä blogissa käymme läpi, kuinka voit säästää tuhansia euroja valitsemalla matkailuauton leasingin oston sijaan.
|
Kuvat: Best Caravan, Sami Lensu, Akseli Mäkynen

Kun ostat matkailuauton, suurin kustannus ei ehkäpä olekaan hintalappu, vaan arvonalennus, joka alkaa heti, kun ajat autoliikkeen pihasta ulos. Matkailuautojen hinnat voivat olla useita kymmeniä tuhansia euroja, ja niiden, kuten muidenkin autojen arvo laskee ajan kuluessa. Matkailuauton leasing -sopimuksella et omista matkailuautoa, joten sinun ei tarvitse miettiä arvonalennusta. Lue blogista omistamisen ja leasingin eroista, ja päätä kumpi sopii sinun reissu-unelmien mahdollistajaksi!

Karavaanielämä itsekseen, kumppanin kanssa tai porukalla on kokemus, joka jokaisen kannattaa joskus kokea. Matkailuauton leasing on mainio tapa toteuttaa tämä unelma edullisemmin. Kuva: Sami Lensu

Säästöä kertyy verotuksessa, vakuutuksissa ja ylläpitokustannuksissa

Matkailuauton omistajana maksat veroa, joka riippuu ajoneuvon tyypistä ja iästä. Matkailuauton omistajan tulee budjetoida mahdollisiin kustannuksiin myös matkailuauton vakuutukset, ylläpidon ja mahdolliset huollot. 

Liisauksessa maksetaan vain matkailuauton käyttökuluista ja ylläpidosta, kuten ajetuista kilometreistä, bensoista, kaasusta, sähköstä ja vedestä.

Best Leasing puolestaan tarjoaa tuliterän matkailuauton käyttöösi vuoden sopimuksella kiinteään hintaan. Sopimus sisältää verot, vakuutukset, ylläpitokustannukset ja mahdolliset huollot. Tämä ei ainoastaan helpota karavaanielämän budjetointia, vaan myös säästää rahaa pitkällä aikavälillä. Leasing-sopimuksen tehnyt yritys taas voi tehdä verovähennyksen leasing-maksuista, mikä voi tuoda huomattavia säästöjä. 

Matkailuauton leasingistä helpon tekee myös se, että huolloista vastaa Best Caravan. Voit siis itse keskittyä karavaanielämästä nauttimiseen.

Best Leasingin avulla teet matkailuautoilusta taloudellisesti mahdollista

Matkailuauton ostaja sitoutuu useiden tuhansien suuruiseen investointiin. Tässä kaupassa saa toki rahalleen vastinetta – oman liikkuvan mökin, jolla seikkailla ympäri maailmaa.

Best Leasing on erinomainen tapa säästää jopa satoja euroja, kun kustannuksia vertaa omistajuuteen. Liisauksessa maksetaan vain matkailuauton käyttökuluista ja ylläpidosta, kuten ajetuista kilometreistä (15 000 km per 12 kk), bensoista, kaasusta, sähköstä ja vedestä. Tämä tekee matkailuauton käytöstä taloudellisesti saavutettavampaa ja joustavampaa, ilman suurta pääoman sitouttamista.

Kun otat huomioon arvonalennuksen välttämisen, verohyödyt, huoltokustannusten kattamisen ja mahdollisuuden vuokratuloihin, Best Leasing osoittautuu monille kuluttajille ja yrityksille taloudellisesti järkeväksi vaihtoehdoksi.

Leasing-autolla saa pääosin matkustaa vapaasti Euroopassa – lukuunottamatta joitakin vakuutusehdoissa erikseen mainittuja maita. Tarkista siis vakuutusehdot ennen reissuun lähtöä! Myös lemmikit kulkeutuvat reissussa mukana 9 euron kuukausihintaan.

Matkailuauton leasing antaa mahdollisuuden tien päällä asumiseen niin Suomessa kuin Euroopassakin – suuntaa siis auton nokka niihin maisemiin, jotka kutsuvat sinua. Kuva: Akseli Mäkynen

Best Leasing -sopimuksen ehdot voivat sallia matkailuauton vuokraamisen Bestin Caravanin kautta kolmansille osapuolille, kun et itse käytä sitä. Tämä on erinomainen tapa keventää kustannuksia silloin kun matkailuauto ei ole omassa käytössä. Näin saat katettua osan kuukausittaisista leasing-maksuista tai kerättyä lisätuloja arkea helpottamaan. 

Matkailuauton leasing – reissaa huolettomasti

Matkailuauton leasing tarjoaa taloudellisen ja joustavan tavan nauttia matkailuauton tuomasta vapaudesta ilman suuren pääomasijoituksen kustannuksia. Kun otat huomioon arvonalennuksen välttämisen, verohyödyt, huoltokustannusten kattamisen ja mahdollisuuden vuokratuloihin, Best Leasing osoittautuu monille kuluttajille ja yrityksille taloudellisesti järkeväksi vaihtoehdoksi. Tutkimalla eri leasing-vaihtoehtoja ja niiden ehtoja voit löytää ratkaisun, joka sopii parhaiten sinun matkustustarpeisiisi ja talouteesi.

________

Matkailuauton vuokraus voi olla hyvä ensiaskel karavaanielämään. Tsekkaa myös aloittelijan varustelista matkailuautoon, niin ensireissusi sujuu varmasti mutkitta.

Päivitetty: 20.5.2024