Tervetuloa Turkuun

Turun toimipiste palvelee karavaanarareita Liedossa, ihan Turun kupeessa. Meille on helppo tulla. Täällä näet alati vaihtuvan valikoiman uusia ja käytettyjä ajoneuvojaa.

Alueen suurin CaravanMarket

Myymälämme 200 m2 tiloissa esittelemme telttoja ja monipuolisen valikoiman varusteita ja tarvikkeita. Olipa sitten kyseessä puutarhakalusteet, astiat tai lämmitysjärjestelmät, osoite on oikea.  Asiantuntijamme on aina auliina palvelemaan ja antamaan hankintavinkkejä. Asennamme myös kaikki myymämme tuotteet.Matkalle kannattaa lähteä aina CaravanMarketin kautta.

Tervetuloa huoltoon

Monimerkkihuolto palvelee niin auto- kuin vaunuasioissakin.  Asiakkaamme ovat arvioineet huoltopalvelumme ensimmäiseen luokkaan.

turkukahvi

Tervetuloa kahville

Olet aina tervetullut meille. Kahvipannu on aina kuumana ja pikkuleipiä lautasella. Tule juttelemaan kanssamme karavaaniasioista ja haaveista. Katsellaan ajoneuvoja ja puhutaan mukavia.

Ilmainen matkaparkki pihalla

Pihallamme on kaikille avoin matkaparkki sähköpistokkeineen - loistava parkki karavaanareille. Myös langaton netti on vapaasti käytettävissänne. Lomareissun yksi yöpymispiste voisi olla täällä. Lähiympäristössä on paljon nähtävää ja koettavaa.

Tilaa uutiskirje

Älä jää uutispimentoon! Uutiskirje sisältää uutisia ja ajankohtaisia tarjouksia.Tilaa Bestis

Bestis on karavaanareille suunnattu maksuton asiakaslehti, joka ilmestyy 4 kertaa vuodessa.