Turku Entree

Matkailuautot ja asuntovaunut täyden palvelun matkailuautokeskuksesta Turusta!

Turun toimipiste palvelee karavaanarareita Liedossa, ihan Turun kupeessa. Meille on helppo tulla. Täällä näet alati vaihtuvan valikoiman uusia ja käytettyjä ajoneuvoja. Tarjoamme lisäksi kokonaisvaltaiset huoltopalvelut. Tutustu palveluihimme ja tule käymään!

Alueen suurin CaravanMarket

Myymälämme 200 neliömetrin tiloissa esittelemme telttoja ja monipuolisen valikoiman varusteita ja tarvikkeita. Olipa sitten kyseessä puutarhakalusteet, astiat tai lämmitysjärjestelmät, osoite on oikea. Asiantuntijamme ovat aina auliina palvelemaan ja antamaan hankintavinkkejä. Asennamme myös kaikki myymämme tuotteet. Matkalle kannattaa lähteä aina CaravanMarketin kautta. Ota yhteyttä ja kysy meiltä lisää!

Ensiluokkaiset huoltopalvelut

Monimerkkihuolto palvelee niin auto- kuin vaunuasioissakin. Asiakkaamme ovat arvioineet huoltopalvelumme ensimmäiseen luokkaan. Voit varata huollon vaivattomasti verkossa.

Ilmainen matkaparkki - Best-Caravan

Tarjoamme ilmaisen matkaparkin

Pihallamme on kaikille avoin matkaparkki sähköpistokkeineen – loistava parkki karavaanareille. Myös langaton netti on vapaasti käytettävissänne. Lomareissun yksi yöpymispiste voisi olla täällä. Lähiympäristössä on paljon nähtävää ja koettavaa. Ota yhteyttä ja kysy meiltä lisää!

Team Turku - Best-Caravan

Olemme valmiina palvelemaan – tervetuloa vaikka kahville!

Olet aina tervetullut meille. Kahvipannu on kuumana ja pikkuleipiä lautasella. Tule juttelemaan kanssamme karavaaniasioista ja haaveista. Katsellaan ajoneuvoja ja puhutaan mukavia.

Ota Yhteyttä


Tilaa uutiskirje

Älä jää uutispimentoon! Uutiskirje sisältää uutisia ja ajankohtaisia tarjouksia.Tilaa Bestis

Bestis on karavaanareille suunnattu maksuton asiakaslehti, joka ilmestyy 4 kertaa vuodessa.