Tervetuloa Hyvinkäälle

Hyvinkään toimipisteessä on laajin palveluvalikoima. Meillä on jatkuvasti noin 170 ajoneuvon valikoima, uusia ja vaihdokkeja. Tänne kannattaa tulla kauempaakin ja vaikka yöpyä rauhallisella pihallamme. Pikahuolto palvelee kiireisissä korjaustarpeissa.

matkaparkkihyvikaa

Tervetuloa matkaparkkiin ja huoltotauolle

Pihallamme on kaikille avoin matkaparkki sähköpistokkeineen. Myös langaton netti on vapaasti käytettävissänne. WC:n tyhjennyspiste ja vedentäyttöpiste on aina avoinna. Tilojen yhteydessä on myös pyykkikone ja kuivausrumpu jossa on mukava pestä pyykit. Hyvinkäälle kannattaa tulla kauempaakin tutustumaan ajoneuvoihin ja CaravanMarkettiin. Lomareissunkin yksi yöpymispiste voisi olla täällä. Lähiympäristössä on paljon nähtävää ja koettavaa.

 

sauna1

Sauna on aina lämmin Etu- ja Kanta-asiakkaille

Täällä Hyvinkäällä pääset saunomaan silloin kuin se sinulle sopii, vaikka Juhannusaattona. Ovi avautuu asiakaskortilla.

market

Tervetuloa Suomen suurimpaan CaravanMarkettiin

CaravanMarket tarjoaa erityisen suuren valikoiman varusteita ja tarvikkeita, turhaa ja tarpeellista. Olipa sitten kyseessä puutarhakalusteet, astiat tai lämmitysjärjestelmät, osoite on oikea. 700 m2 myymälään olemme pystyttäneet telttanäyttelyn. Tule omin silmin näkemään ja kokemaan eri telttamallit. Asiantuntijamme on aina auliina palvelemaan ja antamaan hankintavinkkejä.

pesukatu

Tervetuloa pesukadulle

Best-Caravanin pesukatu Hyvinkäällä on kanta-asiakkaiden käytössä ilmaiseksi aukioloaikojen ulkopuolella. Omalla asiakaskortilla pääsee sisään vaikka juhannusaattoyönä. Hyvillä ammattilaitteilla pesu sujuu sutjakkaasti. Puhtaalla autolla on mukava jatkaa matkaa. Katso video!

huoltohyvinkaa

Tervetuloa huoltoon

Monimerkkihuolto palvelee niin auto- kuin vaunuasioissakin. Ja jos kiire tai yllättävä vika ilmenee, pikahuoltomme palvelee. Asiakkaamme ovat arvioineet huoltopalvelumme ensimmäiseen luokkaan.

myymala1

Tervetuloa kahville

Olet aina tervetullut meille. Kahvipannu on aina kuumana ja pikkuleipiä lautasella. Tule juttelemaan kanssamme karavaaniasioista ja haaveista. Katsellaan ajoneuvoja ja puhutaan mukavia.

Tilaa uutiskirje

Älä jää uutispimentoon! Uutiskirje sisältää uutisia ja ajankohtaisia tarjouksia.Tilaa Bestis

Bestis on karavaanareille suunnattu maksuton asiakaslehti, joka ilmestyy 4 kertaa vuodessa.