Matkailuautot ja asuntovaunut täyden palvelun matkailuautokeskuksesta Hyvinkäältä!

Hyvinkään toimipisteessä on erittäin laaja palveluvalikoima. Meillä on jatkuvasti noin 170 ajoneuvon valikoima, uusia ja vaihdokkeja. Tänne kannattaa tulla kauempaakin ja vaikka yöpyä rauhallisella pihallamme – se on maksutonta. Pikahuoltomme palvelee kiireisissä korjaustarpeissa. Tutustu kaikkiin palveluihimme ja tule käymään!

matkaparkkihyvikaa

Ilmainen matkaparkki – tervetuloa huoltotauolle!

Pihallamme on kaikille avoin matkaparkki sähköpistokkeineen. Myös langaton netti on vapaasti käytettävissä. WC:n tyhjennyspiste ja vedentäyttöpiste ovat aina avoinna. Tilojen yhteydessä on pyykkikone ja kuivausrumpu, joissa pyykinpesu hoituu mukavasti. Lomareissun yksi yöpymispiste voisi olla täällä – lähiympäristössä on paljon nähtävää ja koettavaa. Ota yhteyttä ja kysy meiltä lisää!

Sauna - Hyvinkää

Sauna on aina lämmin etu- ja kanta-asiakkaillemme

Hyvinkäällä pääset saunomaan juuri silloin kuin haluat, vaikka juhannusaattona. Ovi avautuu asiakaskortilla. Ota yhteyttä ja kysy meiltä lisää!

CaravanMarket - Best-Caravan

Suomen suurin CaravanMarket

CaravanMarket tarjoaa erityisen suuren valikoiman varusteita ja tarvikkeita. Olipa sitten kyseessä puutarhakalusteet, astiat tai lämmitysjärjestelmät, osoite on oikea. 700 m2 myymäläämme olemme pystyttäneet telttanäyttelyn. Tule näkemään ja kokemaan eri telttamallit omin silmin. Asiantuntijamme ovat aina auliina palvelemaan ja antamaan hankintavinkkejä. Ota yhteyttä ja kysy meiltä lisää!

Pesukatu - Best-Caravan

Ilmainen pesukatu kanta-asiakkaille myös aukioloaikojen ulkopuolella

Pesukatumme on kanta-asiakkaiden käytössä ilmaiseksi aukioloaikojen ulkopuolella. Omalla asiakaskortilla pääsee sisään vaikka juhannusaattoyönä. Hyvillä ammattilaitteilla pesu sujuu sutjakkaasti. Puhtaalla autolla on mukava jatkaa matkaa. Ota yhteyttä ja kysy meiltä lisää!

Hyvinkään huolto - Best-Caravan

Ensiluokkaiset huoltopalvelut

Monimerkkihuoltomme palvelee niin auto- kuin vaunuasioissakin. Ja jos kiire tai yllättävä vika ilmenee, pikahuoltomme on valmiina palvelemassa. Asiakkaamme ovat arvioineet huoltopalvelumme ensimmäiseen luokkaan. Voit varata huollon vaivattomasti verkossa.

Myymälä Hyvinkää - Vest-Caravan

Olemme valmiina palvelemaan – tervetuloa vaikka kahville!

Olet aina tervetullut meille. Kahvipannu on aina kuumana ja pikkuleipiä lautasella. Tule juttelemaan kanssamme karavaaniasioista ja haaveista. Katsellaan ajoneuvoja ja puhutaan mukavia.

Ota Yhteyttä


Tilaa uutiskirje

Älä jää uutispimentoon! Uutiskirje sisältää uutisia ja ajankohtaisia tarjouksia.Tilaa Bestis

Bestis on karavaanareille suunnattu maksuton asiakaslehti, joka ilmestyy 4 kertaa vuodessa.