Löytyi 0 tulosta.

Miten valita asuntoauto tai matkailuvaunu?

Asuntoauton ja matkailuvaunun valinnassa kannattaa kiinnittää huomiota omiin tarpeisiin. Oletko suuntaamassa pitkälle lomalle monien kilometrien päähän vai tarvitsetko kulkupeliä vaikkapa vaan pitkälle viikonloppureissulle? Tuotehaustamme voit määritellä vaunut ja autot kriteerien mukaan.

Voit valita mallistosta vuosi- ja korimallin tai hinnan sekä pohjaratkaisun mukaan. Tarjolla on tyylikkäitä retkeilyautoja sekä alkovimalleja ja puoli-integroituja sekä integroituja matkailuautoja. Voit myös etsiä pari- tai erillisvuoteilla varustettuja sekä yhdistettävissä olevia vuoteita. Myös saareke- ja kerrosvuoteet ovat saatavilla. Tutustu lisää valikoimaan!

BestCaravan tarjoaa asuntoautot sekä matkailuvaunut kattavasti eri tarpeisiin. Meiltä saat niin uudet, kuin käytetytkin asuntovaunut ja -autot monipuolisesti. Voit valita sopivimman menopelin mieltymystesi mukaan, olitpa sitten matkalla kauas tai lähelle. Asuntoautot ovat markkinoiden parhaimmilta valmistajilta edullisin hinnoin, kuten myös matkailuvaunut.

Ota Yhteyttä


Tilaa uutiskirje

Älä jää uutispimentoon! Uutiskirje sisältää uutisia ja ajankohtaisia tarjouksia.Tilaa Bestis

Bestis on karavaanareille suunnattu maksuton asiakaslehti, joka ilmestyy 4 kertaa vuodessa.