Hyppää sisältöön

ROAD SHOW
Kempele

Suuri matkailuajoneuvojen kiertue saapuu Kempeleeseen 17. - 19.9.2022

Suomen suurin matkailuajoneuvojen kiertue saapuu Kempeleeseen 17. – 19.9.!

Paikka: Best Caravan, Zatelliitintie 12, 90440 Kempele
Palvelemme la-su klo 10-16 ja maanantaina klo 10-18

Kuusi viikkoa kestävä matkailuajoneuvojen Road Show -kiertue valloittaa koko Suomen syys-lokakuussa 2022 tuoden mukanaan jopa 50 upeaa matkailuajoneuvouutuutta, ohittamattomia tarjouksia ja mukaansatempaavaa ohjelmaa 11:lle eri paikkakunnalle, kaupunkien parhaille paikoille! Road Show -kiertue käynnistyy Helsingistä 2.9.2022 ja päättyy Kaarinaan 16.10.2022. Tutustu muihin kiertuepysäkkeihin.

Lue lisää ohjelmasta ja tule mukaan kokemaan matkailuautoilun huumaa!

Ohjelma Kempeleessä:

Mukana muun muassa kiinnostavia vieraita, ajoneuvoesittelyitä, kumppaneita ja muuta monipuolista ohjelmaa.

Lauantaina 17.9. haastattelussa lumilautailun kaksinkertainen maailmanmestari Antti Autti. Nykyään Autti harrastaa vapaalaskua ja tekee reissunsa Hymer  Grand Canyon s 4×4 -matkailuautolla.

Kiertueen arvonnassa voit voittaa matkailuauton viikoksi.

Lisäksi paikan päällä kahvitarjoilu.

Elämyksellinen kokemus – lähellesi tuotuna

Kiertueella pääset tutustumaan erilaisiin matkailuajoneuvoihin läheltä ja ihastelemaan uusia ajoneuvomalleja huippumerkeiltä, kuten Dethleffsiltä, Hymeriltä, Sunlightilta, Hobbylta, Rapidolta, Niesmann+Bischoffilta ja Concordelta – mukana kiertueella kulkee noin 35 upeaa matkailuautoa ja yli 10 häikäisevää vaunua!

Mukana tarviketarjouksia, liikkuva huoltoauto ja sisustettu matkailuvaunu

Road Show -alueelta löydät myös tarviketarjouksia, Camplet telttaperäkärryn, varustellun matkailuauton, sisustussuunnittelijan sisustaman matkailuvaunun sekä kahvitarjoilun ja arvontoja.

Mukana kiertueella myös liikkuva huoltoauto, josta saat pienet huoltotyöt kiertueen aikana. Kysy lisää 040 450 9294 tai huoltoauto@bestcaravan.fi.

Kuljemme yhteistä matkaa kanssasi

Best Caravanin asiakkaana et ole tien päällä yksin, vaikka omia polkujasi kuljetkin. Huolehdimme sinusta myös oston jälkeen muun muassa kanta-asiakasetujen, huollon, tarvikemyynnin ja matkaparkkien myötä.

Seuraavat palvelut esillä myös Road Show -kiertueella.

Kempeleellä tapaat nämä ajoneuvot:

Huom! Pidätämme oikeudet muutoksiin. Myydyt ajoneuvot poistuvat kiertueelta ja pyrimme tuomaan esille vastaavia ajoneuvoja.