Hyppää sisältöön

ROAD SHOW

Suuri matkailuajoneuvojen kiertue valloittaa Suomen 4.9. - 10.10.

Suomen suurin Road Show saapuu kotikaupunkiisi!

Palvelemme tapahtumapäivinä ma-la klo 10-18, su 10-16.

Viisi viikkoa kestävä matkailuajoneuvojen Road Show -kiertue valloittaa koko Suomen syys-lokakuussa 2021 tuoden mukanaan matkailuajoneuvouutuuksia, ohittamattomia tarjouksia, unelmoijalle elämyksiä ja mukaansatempaavaa ohjelmaa 20:lle eri paikkakunnalle, kaupunkien parhaille paikoille!

Road Show -kiertue käynnistyy Rovaniemeltä 4.9.2021 ja päättyy Kaarinaan 10.10.2021.

Pohjois-Euroopan suurin motorhome on myynnissä Road Showlla

Saamme Road Showlle mukaan yhden Euroopan suurimmista matkailuautoista. Kyseessä on Amerikkalaisvalmisteinen motorhome. Tämä unelmien maantieristeilijä leviää kolmella slidella ja sisätiloja on peräti 50 m2. Varustelu on täydellinen sisältäen marmorikivilattian, jättiläismäisen kylpyhuoneen ja kaikki mukavuudet, joista et ole voinut edes uneksia tien päällä. Tällaista ei ole ennen Suomessa nähty ja kohta se on nähtävänä 20:llä paikkakunnalla!

Julkaisemme tämän Motorhomen tarkemmat tiedot myöhemmin. Kaikki tämä luxus on nähtävissä livenä ensimmäisen kerran Suomessa Rovaniemellä 4.9. Motorhome on myynnissä jo kiertueella ja se myydään Suomeen rekisteröitynä.

Suomen suurin Road Show rekka valjastettuna tarvikemyyntiin

Road Show -alueelta löydät myös tuote-esittelyjä ja pyörillä kulkevan tarvikemyymälän, joka on rakennettu Suomen suurimpaan Road Show -rekkaan. Tarvikemyymälässä on laaja valikoima ja runsaasti huipputarjouksia.

Road Showlla on tänä vuonna useita yhteistyökumppaneita

Suomen suurimmalla Road Showlla on mukana valtakunnallisesti mm. Delta Auto vetoautoineen ja Haapasalon Hatsapurit. Ideapark Seinäjoki tuo mukanaan kiertueen jokaiselle paikkakunnalle jättipomppulinnan ja tasatunnein pyöritettävän Onnenpyörän, jossa jokainen pyöräytys voittaa. Mukana on myös paikallisia kumppaniyrityksiä paikkakuntakohtaisesti.

Tutustu uudenlaiseen vapauteen matkustaa – lähietäisyydeltä

Kiertueella pääset tutustumaan erilaisiin matkailuajoneuvoihin läheltä ja koejamaan uusia ajoneuvomalleja huippumerkeiltä, kuten Dethleffsiltä, Hymeriltä, Sunlightilta, Hobbylta, Challengerilta, Rapidolta, Dreameriltä, Niesmann+Bischoffilta ja Concordelta – mukana kiertueella kulkee 28 upeaa matkailuautoa ja 10 häikäisevää vaunua!

Road Show -alueelta löydät myös tuote-esittelyjä ja pyörillä kulkevan tarvikekaupan, joka on rakennettu Suomen suurimpaan Road Show -rekkaan. Kiertuealueen näyttelyt ja esittelyt ovat maksuttomia. Ajoneuvojen, tarvikkeiden ja huipputarjousten ohessa tarjolla on myös mukavaa oheisohjelmaa, kiinnostavia vetonauloja, useita arvontoja päivässä sekä maukasta purtavaa pienempään ja suurempaan nälkään.

Viisi viikkoisen kiertueen aikana käynnissä olevasta arvonnasta voit voittaa myös matkailuauton käyttöösi viikoksi – tähän arvontaan voit osallistua myös tämän sivun alalaidasta löytyvällä lomakkeella tai paikkakuntakohtaisella tapahtumasivulla. Tapahtumassa on useita arvontoja päivässä ja julkaisemme kiertueen pääpalkinnot myöhemmin.

Road Show kiertuepaikkakunnat ja aikataulut:

Paikkakuntakohtaiset tiedot ja aikataulut tarkentuvat lähempänä ajankohtaa

4.-5.9. Rovaniemi, Minimani

6.-7.9. Tornio, Green Line

8.-9.9. Oulu, Citymarket Kaakkuri

10.-11.9. Kokkola, tapahtumapuisto

12.-13.9. Vaasa, Minimani

14.-15.9. Seinäjoki, Ideapark

16.-17.9. Jyväskylä, Prisma Seppälä

18.-19.9. Kuopio, Kauppakeskus Matkus

20.-21.9. Joensuu, kauppatori

22.9. Savonlinna, tori

23.-24.9. Lappeenranta, Prisma

25.-26.9. Kotka, Motonet

27.-28.9. Porvoo, Plantagen

29.-30.9. Helsinki, Kansalaistori

1.10. Lahti, tori

2.-3.10. Hämeenlinna, Prisma

4.-5.10. Pirkkala, Best Caravanin toimipiste

6.-7.10. Pori, Kirjurinluoto

8.10. Forssa, Autokeidas

9.-10.10. Kaarina, Best Caravanin toimipiste

Osallistu arvontaan ja voita matkailuauto viikoksi!