Hyppää sisältöön

Hymer-matkailuauto mahdollistaa Antti Autin vaihtelevan elämäntyylin

Antti Autin uusi Hymer MLT 570 Crossover –matkailuauto on kuin tehty hänen vaativaa ja vaihtelevaa työelämäänsä varten. Lue blogista lisää Hymer MLT 570 –autosta sekä miksi Antti päätyi vaihtamaan omaan työarkeensa paremmin sopivaan automalliin.
|
Kuvat: Arctic Lines

Työni vapaalaskijana on jatkuvaa valmiudessa olemista ja paikasta toiseen liikkuminen syrjäseuduilla on kaiken tekemisen keskiössä. Kun luonto esittää kutsunsa, minun on oltava valmis vastaamaan siihen välittömästi. Se on elämää, jossa hetkelliset keli-ikkunat määrittävät työpäivän suunnan. Tämänkaltaisessa elämäntyylissä Hymer-matkailuauto ei ole minulle vain kulkuväline – se on oleellinen joustavan työelämän mahdollistaja, eräänlainen kodin ja seikkailun risteyskohta.

Uusi matkailuauto heijastaa minulle mieleistä minimalistista filosofiaa, jossa kaikki on suunniteltu mahdollistamaan sujuva liikkuminen.

Vanha autoni Hymer Grand Canyon S oli myös erinomainen matkakumppani elämäntyyliini. Ainoa ongelma oli säilytystila, jota ei ollut tarpeeksi kaikille talviurheiluvälineilleni.

Hymer-matkailuauto työhön, joka vaatii valmistautumista ja joustavuutta

Arjessa valmius lähteä seuraavaan seikkailuun milloin tahansa, on avainasemassa työni menestyksekkääseen tekemiseen. Entinen matkailuautoni, Hymer Grand Canyon S, tarjosi luotettavan nelivedon haastaviin sääolosuhteisiin ja vuorilla liikkumiseen. Olen heittänyt entisellä Hymerillä pari talvea keikkoja pitkin Napapiiriä ja yksi ominaisuus jäi puuttumaan. Tarvitsin kipeästi lisää tilaa lasketteluvarusteilleni. Uuden matkailuauton hankinta oli siis välttämätöntä työni ja elämänlaatuni kannalta.

Jotta pääsen helposti laskukohteisiin, jotka usein sijaitsevat hankalassa maastossa, on tärkeää, että ajoneuvo on siihen juuri sopiva. Hymer-matkailuauto on ehdottomasti oikea valinta minulle!

Hymer MLT-570 Crossover sopii paljon luonnossa liikkuville karavaanareille

Uudessa matkailuautossa yhdistyvät retkeilyauton ja puoli-integroidun matkailuauton parhaat piirteet, täyttäen tarpeeni täydellisesti. Hymer MLT-570 Crossover on tilava, sen puitteet takaavat täyden omavaraisuuden ja Mercedes Sprinterin jatkuva neliveto sekä elektronisesti ohjattu voimanjako varmistavat, että minä ja matkakumppanini pääsemme turvallisesti perille maastosta ja säästä riippumatta.

Matkailuautourani on todiste siitä, kuinka oikeanlainen varustautuminen voi mullistaa työnteon ja tehdä unelmista totta.

Mercedes Sprinterin luotettava ajoalusta ja jatkuva neliveto takaavat pääsyn maastoltaan haastaviinkin kohteisiin.

Ainoa asia, joka hankinnassa alkuun mietitytti, oli hinta, mutta Best Caravanin kautta hankitulla rahoitussopimuksella myös raha-asiat saatiin sellaiseen järjestykseen, että auto kannatti vaihtaa.

Joskus tien päällä vähemmän on enemmän

Uusi matkailuauto heijastaa minulle mieleistä minimalistista filosofiaa, jossa kaikki on suunniteltu mahdollistamaan sujuva liikkuminen ja itse pääsen keskittymään olennaiseen eli ammattini harjoittamiseen. 

Hymer-matkailuauto on varustettu suurella tavaratilalla, johon saan helposti laudat ja muut varusteet säilöön.

Tässä top 3 asiaa, joista pidän eniten uudessa autossani:

  1. Mercedes Sprinterin luotettava ajoalusta, jossa jatkuva neliveto (4matic) ja elektronisesti ohjattu voimanjako takaavat parempaa pitoa maastossa kuin maastossa.
  2. Tilavat tavaratilat, joihin mahtuu piiloon niin laudat, pyörät kuin pienemmätkin tavarat.
  3. Omavaraisuus: 2 x 95 aurinkopaneelit ja Hymer Smart Battery –järjestelmä, jossa on kaksi 150Ah litiumakkua sekä yksi 95Ah lyijyakku.

Hymer-matkailuauto on mahdollistanut pitkälle viedyn omavaraisuuden, joka myös mahdollistaa syrjemmässä sijaitseviin kohteisiin suuntaamisen.

Matkailuauton tulee aina sopia omiin tarpeisiin

Matkailuautourani on todiste siitä, kuinka oikeanlainen varustautuminen voi mullistaa työnteon ja tehdä unelmista totta. Uuden matkailuauton myötä olen valmis kohtaamaan tulevat seikkailut pohjoisen lumisilla rinteillä, missä vapaus ja luonto kohtaavat. 

_______

Antin matkaa Napapiirillä voi seurata Best Caravanin blogeissa sekä Antin Instagramissa ja YouTube-kanavalla, missä uudet Arctic Lines -vapaalaskusarjan jaksot tuovat katsojan lähemmäksi vapaalaskun ja karavaanielämän saloja. 

Hyvin varusteltu matkailuauto tekee karavaanielämästä mukavampaa ja ekologisempaa. Lue miten saat oikealla varustelulla retkeilyautostasi omavaraisen ja ota myös talteen aloittelijan varustelista matkailuautoon.