Hyppää sisältöön

Best Caravan 20 vuotta

Yhteistä matkaa takana jo 20 vuotta

Best Caravan on ohittanut aikuisuuden kynnyksen viettäessään 20-vuotisjuhlavuotta. Bestin toiminta alkoi vuonna 2003 hyvin pienestä, mutta matka vuoteen 2023 on tehnyt Best Caravanista Suomen merkittävimmän matkailuajoneuvojen monipalvelutalon. Vuonna 2023 Best Caravan on Euroopan mittakaavassa alan neljänneksi suurin toimija.

Best Caravanin ideologian ytimessä on alusta asti kuulunut toimintamalli, jossa kuljetaan yhtä matkaa asiakkaiden kanssa. Tätä toimintamallia toteuttamalla on markkinoille tuotu uniikkeja palveluita, jotka ovat hyödyttäneet Best Caravanin asiakkaita myös ajoneuvokaupan jälkeen. Hyvinä esimerkkeinä Best Caravan tarjoaa kaikille ajoneuvoasiakkailleen kattavat kanta-asiakasedut, joihin sisältyy muun muassa matkaparkkipalveluita ja ilmaisia saunoja. Kanta-asiakkaat saavat myös ilmaiseksi käyttöönsä Best Caravanin ajoneuvojen pesutilat iltaisin ja viikonloppuisin.

“Vaikka ylitimmekin aikuisuuden kynnyksen, emme halua tulla tylsiksi aikuisiksi. Meillä on tälläkin hetkellä työn alla useita uusia palveluita, joita pääsemme tuomaan markkinoille vielä tämän juhlavuoden aikana. Kiitämme nöyrästi koko asiakaskuntaamme menneiden 20 vuoden ajalta. Asiakkaamme on loppujen lopuksi mahdollistaneet Best Caravanin tähän astisen matkan”, toteaa Best Caravanin toimitusjohtaja Lasse Sorvari.

 

 

Osallistu arvontaan ja voita 20000€ bonusrahaa!

Koko juhlavuoden ajan voit toimipisteissä ja tapahtumissa osallistua arvontaan, jossa voit voittaa 20 000€ bonusrahaa. Osallistua voit täyttämällä tietosi tapahtumissa tai toimipisteissä arvontanäytöille.

Arvonta suoritetaan syysnäyttelyssä 1.10.2023 ja voittajalle ilmoitetaan henkilökohtaisesti.

Bonusraha on rahaa kanta-asiakas tai etu-asiakastilillesi. Bonukset voit käyttää esimerkiksi ajoneuvon ostoon tai varusteluun. Lue lisää kanta-asiakkuudesta ja etuasiakkuudesta. Arvontaan osallistuminen ei edellytä olemassa olevaa kanta-asiakkuutta tai etuasiakkuutta.