Silikonivuokapari, jolloin erilaiset ruoat voidaan valmistaa varmuudella makujen sekoittumatta. Erityisen hyvä, jos joku perheenjäsen on voimakkaasti allerginen jollekin ruoka-aineelle. Erivärisillä vuoilla voidaan varmistaa, ettei ainekset sekoitu keskenään. Käytä toista vuokaa makeiden ruokien ja toista suolaisten ruokien valmistukseen Käytä esimerkiksi valkoista vuokaa kalapitoisten ruokien valmistukseen ja punaista lihapitoisten ruokien valmistukseen Silikonivuoka 2.0 on ”räätälöity” Omnia Miniuuniin (T19-44) sopivaksi. Silikonivuoka 2.0 on alkuperäismallin paranneltu versio, sen materiaali on paksumpaa, jäykempää ja se on noin 5 mm alumiinivuokaa matalampi. Tämän ansiosta se kestää paremmin, jos sitä käytetään hieman liian korkeassa paistolämpötilassa. Vuoka on valmistettu BPA-vapaasta silikonista, täyttää FDA-standardin (US Food and Drug Administration) sekä LFGB-standardin (Lebensmittel- und Futtermittelgesetzbush). Ennen silikonivuoan ensimmäistä käyttökertaa se on pestävä astianpesuaineella lämpimässä vedessä ja kuivattava huolellisesti. Sisäpuoli voidellaan öljyllä tai ruokarasvalla silikonivuoan luonnollisten tarttumattomuusominaisuuksien vahvistamiseksi. Vuoka on pestävä astianpesuaineella aina ennen käyttöä tarttumattomuusominaisuuksien vahvistamiseksi. Pese ja kuivaa käytön jälkeen. Silikonivuoka asetetaan Omnia-alumiinivuokaan ennen valmistusaineiden lisäämistä. Vuoka kestää pakastuksen ja sitä voidaan käyttää erillisenä mikroaaltouunissa ja se voidaan pestä astianpesukoneessa. Älä käsittele vuokaa terävillä välineillä, hankaavilla sienillä ja vastaavilla. Varoitus: kun silikonivuoka ja Omnia-uuni kuumenevat erittäin kuumiksi, on käsiteltäessä aina käytettävä patalappua tai vastaavaa. HUOM! Käyttölämpötila-alue -30 ˚C – +260 ˚C. Liian korkeassa lämpötilassa silikonivuoka rikkoutuu. Vuoka ei saa koskea avotuleen eikä sitä ei saa pitää liedellä tai grillin alla. Noudata käsittelyssä Omnian käyttöohjeita.