Hyppää sisältöön

Arvonnan säännöt 

 1. Arvonnan järjestää Best Caravan Oy. Arvontaan osallistuminen on ilmaista eikä edellytä minkään tuotteen tai palvelun ostamista.

 2. Arvontaan saavat osallistua vain yli 18 vuotta täyttäneet henkilöt. Järjestävän yrityksen henkilökunta ei saa osallistua arvontaan. 

 3. Arvontaan osallistutaan täyttämällä arvontalomake ja lähettämällä lomake sähköisesti. Arvontaan voi osallistua vain kerran. 

 4. Osallistumisaika on 16.4.-27.5.2021. Osallistumisajan jälkeen saapuneita osallistumisia ei vastaanoteta.

 5. Arvonta suoritetaan 28.5.2021.

 6. Palkinnon lunastamisesta ja käytöstä sovitaan järjestäjän kanssa erikseen. Palkinnon voi hyödyntää välillä 1.6.-31.12.2021. 

 7. Arvonnan palkintoja ei voi muuttaa rahaksi. Järjestäjä pidättää oikeuden vaihtaa ilmoitetut palkinnot toisiin vastaavan arvoisiin. 

 8. Arvonnan suorittaa arvonnan järjestäjä. Arvonnan järjestäjä vastaa kaikista arvontaan liittyvistä kuluista.

 9. Voitosta ilmoitetaan arvonnan päätyttyä voittajille henkilökohtaisesti. Mikäli voittajaa ei tavoiteta arvonnan päätyttyä kohtuullisessa ajassa, järjestäjä pidättää oikeuden arpoa uusi voittaja. Mikäli voittajan yhteystiedot ovat puutteelliset tai virheelliset, järjestäjällä ei ole velvollisuutta toimittaa palkintoa tai sitä vastaavaa korvausta voittajalle. 

 10. Järjestäjällä on oikeus julkaista voittajan nimi hallinnoimillaan sivustoilla tai tileillä. 

 11. Järjestäjä varaa oikeuden muuttaa sääntöjä tai keskeyttää arvonta tarvittaessa. 

 12. Arvonnan järjestäjä pidättää oikeuden hylätä sääntöjen vastaisen osallistumisen. Oikeus sääntöjen tulkitsemiseen ja soveltamiseen on järjestäjällä. 

 13. Järjestäjän vastuu rajoittuu sääntöjen mukaiseen palkintojen luovuttamiseen. Järjestäjä ei vastaa kilpailuun osallistumisesta, palkinnon lunastamisesta tai palkinnon käytöstä aiheutuvista kustannuksista. 

 14. Osallistumalla arvontaan osallistuja hyväksyy arvonnan järjestäjän   henkilötietojen käsittelykäytännön. Tietosuojaselosteen voit lukea tästä.