Hyppää sisältöön

ROAD SHOW
Rovaniemi

Suuri matkailuajoneuvojen kiertue saapuu Rovaniemelle 4. - 5.9.

*Kiitos kaikille osallistujille vuoden 2021 tapahtumasta, tervetuloa ensi vuonna uudestaan! Katso vuoden 2022 kiertuepaikkakunnat

Suomen suurin Road Show ja upouudet matkailuajoneuvot saapuvat Rovaniemelle 4. – 5.9.

Paikka: Minimani Rovaniemi

Viisi viikkoa kestävä matkailuajoneuvojen Road Show -kiertue valloittaa koko Suomen syys-lokakuussa 2021 tuoden mukanaan jopa 30 upeaa matkailuajoneuvouutuutta, ohittamattomia tarjouksia ja mukaansatempaavaa ohjelmaa 20:lle eri paikkakunnalle, kaupunkien parhaille paikoille! Road Show -kiertue käynnistyy Rovaniemeltä 4.9.2021 ja päättyy Kaarinaan 10.10.2021.

Tutustu ohjelmaan ja tule mukaan juhlahumuun!

Herkkuja, tuliaisia ja tarjouksia Rovaniemellä tarjoavat:

Haapasalon Hatsapurit

Delta Auto

Ideapark Seinäjoki
Jättipomppulinna
Onnenpyörä – jokainen pyöräytys voittaa!

Eräbussi – Tuotteita eräilyyn sekä lihan ja kalan käsittelyyn
Pohjois-Suomen paras vakuumipussivalikoima
Ammattiveitsiä metsästäjille ja poromiehille
hirvenmetsästys asut ja varusteet

Taina Kytöharju
Lämpimiä tekstiilejä
Villasukkia
Lammas tossuja

Aurorahut Oy – AuroraHut Lasi-iglu
Nauti luonnon kauneudesta ympäri vuorokauden

Tutustu uudenlaiseen vapauteen matkustaa – lähietäisyydeltä

Kiertueella pääset tutustumaan erilaisiin matkailuajoneuvoihin läheltä ja koejamaan uusia ajoneuvomalleja huippumerkeiltä, kuten Dethleffsiltä, Hymeriltä, Sunlightilta, Hobbylta, Rapidolta, Niesmann+Bischoffilta ja Concordelta – mukana kiertueella kulkee noin 25 upeaa matkailuautoa ja 10 häikäisevää vaunua!

Pohjois-Euroopan suurin motorhome on myynnissä Road Showlla

Saamme Road Showlle mukaan yhden Euroopan suurimmista matkailuautoista, amerikkalaisvalmisteisen motorhomen. Tämä unelmien maantieristeilijä leviää kolmella slidella ja sisätiloja on peräti 50 m2. Varustelu on täydellinen sisältäen marmorikivilattian, jättiläismäisen kylpyhuoneen ja kaikki mukavuudet, joista et ole osannut edes uneksia! Tällaista ei ole ennen Suomessa nähty, mutta nyt se on mahdollista Road Show kiertueen ajan.

Motorhome on myynnissä jo kiertueella ja se myydään Suomeen rekisteröitynä.

Suomen suurin Road Show rekka valjastettuna tarvikemyyntiin

Road Show -alueelta löydät myös tuote-esittelyjä ja pyörillä kulkevan tarvikemyymälän, joka on rakennettu Suomen suurimpaan Road Show -rekkaan. Tarvikemyymälässä on laaja valikoima ja runsaasti huipputarjouksia

Viisi viikkoisen kiertueen aikana käynnissä olevasta pääarvonnasta voit voittaa matkailuauton käyttöösi viikoksi – osallistu arvontaan tämän sivun alalaidasta löytyvällä lomakkeella!

Rovaniemellä tapaat nämä matkailuajoneuvot:

Huom! Pidätämme oikeudet muutoksiin. Myydyt ajoneuvot poistuvat kiertueelta ja pyrimme tuomaan esille vastaavia ajoneuvoja.

Osallistu arvontaan ja voita matkailuauto viikoksi!