Hyppää sisältöön

BestCare Lisäturva

BestCare lisäturva tuo sinulle turvaa käytetyn ajoneuvon hankintaan! Lisäturva korvaa kaupantekohetkellä olleen piilevän, teknisen virheen, joka ei ole ollut havaittavissa ja tarkistettavissa ajoneuvossa ostohetkellä.

Best Caravanin lisäturva tuo sinulle varmuutta käytetyn ajoneuvon ostoon

Lisäturva yhdessä muiden lisäarvopalveluiden kanssa takaavat matkoillesi levollisen mielen. Matkailuajoneuvon lisäturva tuo käytetyn ajoneuvon ostamiseen ylimääräistä turvaa ja näin voit lähteä reissaamaan rennommin mielin.

Lisäturva voidaan ottaa maksimissaan 15 vuotiaaseen käytettyyn matkailuajoneuvoon 15 000 km ajaksi tai kuudeksi kuukaudeksi.

Lisäturva on saatavilla ajoneuvoihin, jotka ovat korkeintaan 15 vuotta vanhoja tai niillä on ajettu maksimissaan 150 000 km.

Ota yhteyttä

Lisäturva sisältää

  • Best Caravan korvaa kaupantekohetkellä olleeseen piilevän, teknisen virheen, joka ei  ostohetkellä ole ollut havaittavissa ja tarkistettavissa.
  • Mikäli ei voida todentaa, että tekninen virhe on ollut kaupantekohetkellä olemassa, Best Caravan osallistuu korjauskustannuksiin

Kysy lisää BestCare Lisäturvasta

Jäikö jokin mietityttämään? Kerromme mielellämme lisää BestCare Lisäturvasta ja muista lisäarvopalveluista. Lähetä meille viesti, niin olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian.