Hyppää sisältöön

BestCare Huolenpitosopimus

Best Caravanin huolenpitosopimus turvaa tien! Jätä huoltohuolesi meidän harteillemme ja keskity itse lomailuun - matkailuauton tai -vaunun huolto sujuu mutkattomasti, kun valitset ajoneuvollesi koko asunto-osan kattavan BestCare huolenpitosopimuksen.

BestCare huolenpitosopimus vie huoltohuolet mennessään

BestCare huolenpitosopimus takaa matkoillesi levollisen mielen. Matkailuajoneuvon asunto-osan huolenpitosopimus tekee huoltokustannuksista ennakoitavia ja reissaamisesta rennompaa. Ennalta hoidettujen huoltoasioiden ansiosta sinä pysyt aina kartalla vuosittaisista huoltokustannuksista, ja ajoneuvosi puolestaan pysyy priimakunnossa. Vielä huolettomammin reissaat, kun valitset menopelillesi pidennetyn viiden vuoden takuun.

BestCare huolenpitosopimus voidaan ottaa niin uuteen kuin käytettyynkin matkailuautoon ja asuntovaunuun. Kysy lisää huolenpitosopimuksesta henkilökunnaltamme alta löytyvän lomakkeen avulla.

Ota yhteyttä

BestCare huolenpitosopimus
pitää sisällään

Kysy lisää BestCare Huolenpitosopimuksesta

Jäikö jokin mietityttämään? Kerromme mielellämme lisää BestCare Huolenpitosopimuksesta ja muista lisäarvopalveluista. Lähetä meille viesti, niin olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian.