Aika seuraavan sukupolven matkailuauton.

Uusi iSmove.

Alle 3.5 tonnia, mutta kaikkien odotusten yläpuolella. Näin Niesmann+Bischoffin uusi iSmove yhdellä lauseella kuvattuna.

Jokaisen, joka tähän asti on halunnut matkustaa kompaktilla alle 3,5 t kokonaispainoisella matkailuautolla, on pitänyt tehdä kompromisseja, tyytyä vähempään tilaan ja ajoneuvon kantavuuteen. Uudessa Niesmann+Bischoff-matkailuautossa on uusia ideoita, erityinen tilasuunnittelu ja sisustus. Valmistaja on onnistuneesti toteuttanut täysin uudenlaisen integroidun matkailuauton, jossa on huomattavasti enemmän tilaa ja kantavuutta kuin mitä vastaavassa painoluokassa voisi koskaan toivoa.

Eikä vain painon, vaan myös muotoilun ja mukavuuden osalta uusi iSmove vastaa valmistajalle täysin uuden, nuorekkaamman kohderyhmän vaatimuksiin, mm. siihen, että premium-matkailuautoa tulee voida ajaa normaalilla henkilöauton ajokortilla. Jotta alle 3,5 t matkailuautossa voi toteuttaa huippulaatua ilman kompromisseja tilankäytön suhteen, oli koko matkailuauton suunnittelu ajateltava uudella tavalla. Kaikki oli asetettava kyseenalaiseksi.

Kompakti ulkoa. Liner-tyyliä sisällä.

Uuden iSmoven todellinen suuruus paljastuu sen sisustuksessa. Selkeälinjaisuus läpi koko ajoneuvon ja tekstiilivuorattujen sisäseinämien tarjoama luonnollinen akustiikka luovat aivan uuden tilan tunteen. Innovatiivinen valaistuskonsepti, modernit lasipaneelit kohdevalot tumman antrasiitin värisessä katossa tarjoavat poikkeuksellisen hyvän olon tunteen illalla.

Hyödyntääkseen tilan käytön parhaalla mahdollisella tavalla Niesmann+Bischoff toteutti ja patentoi seitsemän aivan uutta ideaa, mm. sähkökäyttöisen keittiön nostohyllyn, kääntyvän turvavyöllä varustetun matkustajapaikan, kattoon kokonaan piiloutuvan nostovuoteen ja liukumekanismin, joka kaksinkertaistaa suihkun ja WC:n tilan.

Uutta iSmovea on odotettu innokkaasti. Mutta odotus on nyt ohi.

Minkälaista autoa etsit? Kysy lisää!

Palvelemme mielellämme! Tiedustele uutta mallia tai kysy lisää mallistosta. Olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian.