Hyppää sisältöön

Hobby-matkailuvaunut

Todellinen seikkailijan kumppani

Hobbylla on Euroopan, Skandinavian ja Suomen suosituin mallisto!

Hobby-matkailuvaunumalleja on mallistossa kuusi ja kaikkia on saatavilla useilla eri pohjaratkaisuilla. Matkailuvaunu sopii Suomen rajojen yli matkaavalle loistavasti. Pysäköi matkailuvaunu leirintäalueelle ja tutki aluetta näppärästi autollasi. Hobby-matkailuvaunujen valikoimasta löydät vaunun kaikenkokoisille vetoautoille.

Kaikki yhdessä vaunussa

Hobby-matkailuvaunussa tilaa riittää jopa seitsemälle hengelle! Iso vuodevalikoima kattaa erillisvuoteet, parivuoteen sekä saarekevuoteen. Istuinryhmät muuttuvat muutamalla käden otteella ylimääräisiksi makuupaikoiksi. Ruuanlaitto onnistuu kuin kotona: leveät työtasot, iso jääkaappi ja suuret laatikot tekevät matkailuvaunusta todellisen tilaihmeen. Monissa malleissa on myös kätevä apteekkarin kaappi ja oma tila lapsille. Matkailuvaunuissa on valittavana kymmeniä erilaisia pohjaratkaisuja!

Edullinen, laadukas ja monipuolinen mallisto

Hobby OnTour on täydellinen matkailuvaunu myös pienemmille vetoautoille. Hobby De Luxe -matkailuvaunu on yhtä monipuolinen kuin reissaajien toiveetkin – jopa 18 hyvin suunniteltua pohjaratkaisua, vuodepaikkoja jopa seitsemälle. Nuorekas urheilullinen design selkeillä linjoilla: Hobby De Luxe Edition on suunniteltu pariskunnille ja lapsiperheille. Hobby Excellent on täydellinen lomalle toimivilla tilaratkaisuilla ja mukavilla oleskelutiloilla. Hobby Prestige tarjoaa oman kodin luksusta matkalle jopa seitsemälle. Malleista ylellisin on palkittu Hobby Premium, joka vakuuttaa designillaan.