Hyppää sisältöön

Kohdetyyppi: Pistä parkkiin

Laitila Vähä Tulenjärvi

Täältä löytyy uimaranta, leirinuotiopaikka, luontopolku ja parkkipaikka.

Tuurin kyläkauppa ja karavaanarialue Onnela

Tuuri on Suomen Las Vegas. Näkemisen ja kokemisen arvoinen paikka matkailuautolla, henkilöautolla tai vaikka junalla. Kyläkaupan alue tarjoaa paljon monipuolista tekemistä koko perheelle. Tuurinjoen rannalla sijaitsee Karavaanarialue Onnela.

Nars-järvi

Mahtava uimapaikka, jonka läheisyydessä voi myös yöpyä. Parkkialueen lisäksi nurmikentälle pääsee matkailuajoneuvolla. Alueelta löytyy lasten leikkipaikka, hyvä ranta laitureineen ja mikä parasta kesäaikaan ilmainen sauna. Kohde on sopivasti sivussa, joten järvimaisemista saa nauttia rauhassa.

Jättiläisenmaa Kivesvaara

Pieni leirintäalue Kivesvaaran päällä, josta on huikeat maisemat 360°. Täällä on useita ulkoilureittejä, laavu, leikkipuisto, näköalatorni ja paljon muuta nähtävää.

Hailuoto, Perämeren helmi

Hailuodossa pääset nauttimaan upeasta ja uljaasta merimaisemasta. Tutustu Perämeren kauniiseen luontoon ja nauti auringonlaskusta ystäviesi seurassa. Perille asti pääset matkailuautolla.

Vonkka, Hyrynsalmi

Kuka olisi uskonut, että keskeltä Kainuun korpimetsää löytyy upea hiekkaranta kirkasvetisen Hyrynjärven rannalta? Ranta sijaitsee vielä sympaattisella caravan-alueella, jonka rantabaarissa on paikallisia esiintyjiä. Laita Best-Caravan parkkiin ja nauti aidosta Kainuusta!

Ohtakari

Aivan ihana pieni sympaattinen saari, jota en uskonut Suomesta löytyvän. Valkoista hiekkarantaa ja suloisia kalastajatorppia. Täällä on ihana katsella auringonlaskua ja leiriytyä meren rannalle.

Uljuan tekojärvi

Äärettömän kaunis sijainti järven rannalla, josta löytyy kuivakäymälät ja tulentekopaikka. Rannan ympärillä on kalastajien pieniä veneitä.

Kopparnäsin virkistysalue

Upeat maisemat meren äärellä, jossa voit laittaa matkailuauton parkkiin ja nauttia maisemista luonnon helmassa.

Porkkala, Kirkkonummi

Suomessa on hyvin vähän paikkoja, jossa pääsee vaivatta katselemaan ja valokuvaamaan myös suuria luonnonvaraisia eläimiä. Porkkalassa auringonnousun aikaan ajellessa on mahdollista nähdä alueen hyvin monipuolinen lajikirjo. Muistathan kuitenkin kunnioittaa alueen yksityisteitä, ottaa huomioon muut liikenteessä sekä pitää huolta eläinten hyvinvoinnista pysymällä auton sisällä ja pitämällä riittävän etäisyyden eläimiin. Porkkalan virkistysalueella on myös upeat retkeilymahdollisuudet sekä valosaasteettomat yötaivaat tähtien ja revontulien tarkkailuun. Kohteen mahdolliset yhteystiedot ja verkkosivut: https://uuvi.fi/fi/kohde/porkkalanniemi/