Hyppää sisältöön
Etsi helmiä

Surffibussi

Surffaus Suomessa on ainutlaatuinen kokemus. Koska Suomi sijaitsee suljetun ja pienehkön merialueen äärellä, emme saa Suomeen samanlaisia valtameriaaltoja kuin monessa maailman surffikohteessa. Suomessa aaltojen syntymiseen vaaditaan myrsky, joten aallot ovat parhaimmillaan silloin, kun sää on huonoimmillaan. Surffaus Suomessa on kaukana aurinkoisista päivistä ja huojuvista palmuista, mutta tämä antaa lajille Suomessa aivan erityisen viehätyksen. Parhaat myrskyt osuvat Suomeen yleensä syksyllä ja keväällä, mutta joskus käy tuuri ja surffaamaan pääsee myös kesällä.

Missä kohde sijaitsee:
Itämeren rannikko halki Suomen – kesäisin opetusta mahdollista saada Porissa ja Hangossa. Laita seurantaan Instagram-tili @surffibussi saadaksesi tiedon järjestettävistä ohjatuista tunneista. Surffaajat Suomessa eivät perinteisesti paljasta tarkkoja spottitietoja, mutta lajiin tutustumalla ja esimerkiksi Surffibussin ohjauksen kautta voi saada tuttuja ja oppia lisää spottien löytämisestä!

Kohteen mahdolliset yhteystiedot ja verkkosivut:
Surffibussin IG-tili @surffibussi
Suomen Lainelautaliiton verkkosivusto https://www.lainelautaliitto.fi

Hinta, mikäli vierailu maksaa:
Surffaus on lajina ilmainen, mutta omat välineet maksavat. Niihin panostaminen kuitenkin kannattaa. Surffibussin järjestämät surffitunnit ovat ilmaisia.

Muuta huomioitavaa:
Oma ja muiden turvallisuus on surffatessa ensisijaisen tärkeää, joten kannattaa tutustua surffietikettiin jo ennakkoon esimerkiksi netissä.

Näytä reittiohjeet