Hyppää sisältöön

Bestin hintakarnevaalit

Katso kaikki huikeat tarjoukset uusista matkailuautoista ja matkailuvaunuista!

Huikeita tarjouksia Bestin hintakarnevaaleilla

Kesä saapuu ja Bestin hintakarnevaalit ovat täällä! Tämä on tilaisuutesi tehdä unelmistasi totta ja hyödyntää huikeat tarjoukset uusista matkailuautoista ja -vaunuista. Tarjoamme jopa uskomattoman – 8000€ alennuksen uusista matkailuautoista ja huikeat – 5000€ alennuksen uusista matkailuvaunuista.

Hankkiessasi uuden matkailuauton tai -vaunun Bestiltä, saat myös mahtavan 1000 € varusteluun kaupan päälle. Tämä tarkoittaa, että voit tehdä matkailukokemuksestasi vieläkin mukavamman ja nautinnollisemman ilman lisäkustannuksia.

Best haluaa myös tarjota sinulle mielenrauhan matkailuauton tai -vaunun hankinnassa. Siksi meillä on Bestin korkotakuu. Tämä tarkoittaa, että jos sinulla on vastaavasta tuotteesta Bestiä edullisempi korkotarjous, annamme Best Caravan tuotteesta vähintään vastaavan korkotarjouksen.

Tule Bestin hintakarnevaaleille ja löydä unelmiesi matkailuauto tai -vaunu uskomattomaan hintaan. Tartu tilaisuuteen ja suuntaa kohti Bestin liikettä, jossa ystävällinen henkilökuntamme auttaa sinua löytämään täydellisen matkailuajoneuvon tarpeisiisi.

Kesäseikkailusi odottaa sinua!

Kaikki tarjoukset

Uusista matkailuautoista alennusta jopa 8000 €

Katso kaikki tarjousautot

Uusista matkailuvaunuista alennusta jopa 5000 €

Katso kaikki tarjousvaunut

1000 €:lla varustelua kaupan päälle, kun ostat uuden matkailuauton tai -vaunun

Bestin korkotakuu

Jos olet saanut vastaavasta tuotteesta Bestiä edullisemman korkotarjouksen, antaa Best Caravan tuotteesta vähintään vastaavan korkotarjouksen.