Hyppää sisältöön

Uusittu Best-Caravan Turku on karavaanarin lepokeidas

Best-Caravan Turku muuttaa uusiin tiloihin Kaarinan Krossiin. Avajaisia vietetään 25.5.-26.5.2019. Muuton myötä varsinais-suomalaiset asiakkaat saavat käyttöönsä täyden palvelun Best-Caravanin, josta löytyy ajoneuvo- ja tarvikemyymälän lisäksi uudet huoltotilat, pesukatu ja matkaparkki saunoineen.
Kuvat:
Uusittu Best-Caravan Turku on karavaanarin lepokeidas

Millaista palvelua sinä odotat saavasi, kun asioit autokaupassa? Kelpaisivatko rentouttavat löylyt tarvikeostosten jälkeen tai renkaiden vaihdon aikana? Tämä on nyt mahdollista kanta-asiakkaille, jotka asioivat Best-Caravanin uudistuneessa Turun toimipisteessä. Uusittu Best-Caravan Turku on nyt karavaanarin lepokeidas.

Täyden palvelun Best-Caravan

Kaikille maksuttomat matkaparkit ovat Best-Caravanin erikoisuus. Niissä voi yöpyä rauhallisella pihalla. Matkaparkin palvelut sisältävät sähkön, wifi-yhteyden sekä vesisäiliöiden tyhjennys- ja täyttömahdollisuuden. Myös wc:n tyhjennys onnistuu. Matkaparkki löytyy kaikista Best-Caravanin toimipisteistä lukuunottamatta Espoota.

Turun lisäksi Best-Caravanin täyden palvelun matkaparkit löytyvät Hyvinkäältä ja Oulusta. Näissä toimipisteissä kanta-asiakkaat pääsevät rentoutumaan saunassa maksutta mihin vuorokauden aikaan tahansa. Saunat lämpiävät vuoden jokaisena päivänä ympäri vuoden.

Turun uusi sauna odottaa kanta-asiakkaita saunomaan

Best-Caravanin asiakkaat voivat myös heittää huoltohuolet romukoppaan. Best-Caravanin kuudessa toimipisteessä Espoossa, Hyvinkäällä, Turussa, Tampereella, Kuopiossa ja Oulussa on matkailuajoneuvo- ja tarvikemyymälän lisäksi huolto. Hyvinkäältä löytyy lisäksi pikahuolto, jossa pikkuviat korjataan saman tien. Best-Caravanin huoltoverkosto kattaa koko Suomen, ja valtuutettu huoltopalvelu löytyy myös Espanjasta Aurinkorannikolta.

Best-Caravan Turku uudet huoltotilat

Matkailuauton ja -vaunun puhtaanapitokin luonnistuu sutjakkaasti Hyvinkäällä, Turussa, Tampereella, Kuopiossa ja Oulussa, missä pesukadut ovat käytettävissä toimipisteiden aukioloaikoina. Kanta-asiakkaat voivat pestä matkailuajoneuvonsa maksutta mihin vuorokauden aikaan tahansa.

Pesukadulla kanta-asiakkaat pesevät ajoneuvonsa maksutta mihin aikaan tahansa.

Osallistu Turun avajaisiin ja voita laskuvarjohyppy

Uusittu Best-Caravan Turku avataan 25.5.2019. Avajaisissa on hyvä tilaisuus tutustua Best-Caravanin täyden palvelun matkaparkkiin ja muihin palveluihin. Näyttely on avoinna lauantaina ja sunnuntaina 25.5. – 26.5.2019 klo 10 – 15 Kaarinan Krossissa Automestarinkatu 2:ssa.

Turun avajaisnäyttelyssä on tarjolla erityisen laaja valikoima Sunlight-matkailuautoja ja Hymer Eriba -matkailuvaunuja.

Avajaisissa on esillä laaja valikoima mm. Sunlight Best Edition -autoja, Hymer Eriba -vaunuja sekä Kampa-ilmatelttoja. Avajaisissa voi myös tutustua erikoisuuksiin, kuten Concorde Liner Plus 1090 MS, Hymer B-Klasse Masterline ja Hymer Eriba Ocean Drive. Lauantaina Hymerin osastolla voi käydä jututtamassa Sami Hyypiää ja lapsille löytyy tekemistä pomppulinnassa.

Voit voittaa avajaisnäyttelyssä laskuvarjohypyn!

Kivikylän palvisian ja muiden herkkujen lisäksi rohkeille on avajaisissa tarjolla arvonta, jossa voittona on laskuvarjohyppy. Arvontaan voi osallistua lauantaina klo 10 – 14 ja sunnuntaina klo 10 – 13. Voittaja viedään heti arvontatuloksen selvittyä laskuvarjohyppykoulutukseen ja siitä suoraan lentokoneeseen. Hyppy kuvataan ja video annetaan voittajalle muistoksi. Kaikkiaan 22 laskuvarjohyppääjää laskeutuu toimipisteeseen avajaisnäyttelyn aikana.

Tervetuloa Best-Caravan Turkuun!

Päivitetty: 6.7.2022