Hyppää sisältöön

Best Caravanin organisaatiossa on tapahtunut muutoksia.

Konsernin ostojohtajaksi on nimetty Vova Vlasjuk. Vova on toiminut aiemmin Espoossa Caravanliikkeen johtajana. Vova ja hänen ostotiiminsä tulee vastaamaan koko konsernin ostotoiminnasta, mukaan lukien huolto-, tarvike-, ja ajoneuvoliiketoiminnan. ”Best Caravan on kasvanut viime vuosina kovalla vauhdilla. Ostotoiminnasta on tullut yksi merkityksellisimmistä toiminnoista konsernissamme ja haluamme, että tämä osa-alue hoidetaan meillä entistä paremmin ja vieläkin ammattimaisemmin”, toteaa Best Caravanin toimitusjohtaja Marko Niskanen. Vova tuntee valmiiksi jo hyvin Best Caravanin organisaation ja on ollut vahvasti mukana mm. päämiestoiminnassa. ”Odotan innolla tulevaa! Vaikka olenkin jo ollut mukana erinäisissä konsernimme sopimusneuvotteluissa, niin nyt se, että pääsee täysin keskittymään yhtiömme kasvun tukemiseen ostajan ja sopimusneuvottelijan roolissa, antaa valtavasti uutta motivaatiota tekemiseen”, sanoo Vova.

Espoon toimipisteeseen on nimetty Caravanliikkeen johtajaksi Oskari Moisanen. Oskari on toiminut aiemmin mm. McRentin matkailuautovuokrauksessa, Best Caravanin ajoneuvomyynnissä, Best Caravanin ajoneuvo-ostajana sekä Challenger merkkivastaavana. Oskari jatkaa uuden tehtävänsä ohessa edelleen myös Challenger merkkivastaavana. ”Olen tosi innoissani tulevasta positiostani. Espoossa on valmiina tuttu ja tehokas porukka. Espoo sijaitsee myös markkina-alueella, jossa on paljon mahdollisuuksia toimintamme kehittämiselle”, toteaa Moisanen.

Konsernin ajoneuvoliiketoiminnan johtajaksi on nimetty Birger Blomberg. Birger asuu perheineen pääkaupunkiseudulla ja asemapaikkana hänellä tulee olemaan Hyvinkää. Birgerillä on kattava ja menestyksekäs ura myynnin, markkinoinnin sekä liiketoiminnan kehityksen aloilla. Aiemmin Birger on toiminut autoalan ammattilaistiimien esimiehenä kotimaassa ja ulkomailla monikansallisissa organisaatioissa. ”Olen huippufiiliksissä siitä, että pääsen mukaan hyvällä kasvupolulla olevan Best Caravanin tiimiin. Koen, että tähän astinen työurani ja kohtaamani haasteet ovat tuoneet minulle vahvuutta ja osaamista tuoda lisäpuhtia koko Best Caravanin myyntiorganisaatioon”, sanoo Blomberg.

Elämme muutenkin kasvun aikaa. Hyvinkään ajoneuvomyynnissä on aloittanut vastikään Joonas Toivonen, Seinäjoen ajoneuvomyynnissä aloitti Piia Skantsi, Seinäjoen tarvikemyynnissä aloitti Jukka Kyllönen, Oulun huoltotyönjohtajana aloitti Seppo Tahvanainen ja Oulun aiempi huoltotynjohtaja Jere Laukkanen aloitti huoltotyönjohtajana huollon digitiimissä. Konsernimme Hobby merkkivastaavana on aloittanut Tuukka Palomäki. Toivotamme kaikille uusille, ja urallaan edenneille Bestiläisille lämpimät onnittelut ja tsemppiä tekemiseen!