Hyppää sisältöön
Sami Lensu on Best-Caravanin ensimmäinen TourDeVan-seikkailija

Valokuvaaminen on TourDeVan-seikkailijan arkea

Miltä kuulostaisi vuoden irtiotto Euroopassa? Maanantaina heräisit vuorilta, keittäisit aamukahvit retkeilyautosi keittiössä ja huljuttelisit varpaita vuoristopurossa suunnitellen seuraavaa Instastooriasi. Loppuviikosta yllättäisit itsesi meren rannalta surffaamasta kameran taltioidessa parhaat palat. Illalla julkaisisit upeat kokemuksesi sosiaalisessa mediassa.

Tällaista on ollut valokuvaaja Sami Lensun arki viimeisen vuoden ajan. Lensu on Best-Caravanin ensimmäinen TourDeVan-seikkailija. Lensun tavoitteena on ollut inspiroida ihmisiä matkustamaan ekologisesti ja nauttimaan elämästä tien päällä.

Valokuvaaminen on TourDeVan-seikkailijan arkea.TourDeVan-seikkailija Sami Lensu on tehnyt vuoden ajan töitä tien päällä.

Automatkailusta vaihtoehto lentomatkustamiselle

Vuosi sitten Lensu alkoi etsiä ekologisempaa vaihtoehtoa lentomatkustamiselle. Ratkaisu löytyi automatkailusta ja matkakumppaniksi valikoitui ketterä Hymerin retkeilyauto, joka on toiminut menevän miehen matkakotina, harrastusten tukikohtana ja toimistona. Uuden vastuullisemman matkustustavan myötä työn ja harrastusten yhdistäminen on onnistunut tavalla, josta moni meistä unelmoi supermarketin kassalla jonottaessaan.

Retkeilyauto on tuonut reissuelämään aimo annoksen mukavuutta, kun kyydissä on kulkenut oma keittiö, suihku ja wc. Vierailulla oleville ystäville ja sukulaisille Lensulla on ollut tarjota yöpaikka vailla vertaa. Erikoisrakenteisen retkeilyauton katon yläpuolelle nousevassa alkovissa vieraat ovat päässeet aloittamaan päivänsä näköalapaikalta.

TourDeVan-seikkailija on elämysten metsästäjä

Työssään TourDeVan-seikkailijana Lensun tehtävä on ollut etsiä elämyksiä ja mielenkiintoisia harrastuskohteita automatkailijoille. Matkan varrelle onkin kertynyt lukuisia unelmakohteita mm. surffaajille, alamäkipyöräilijöille, vaelluksen harrastajille sekä auringonlaskujen metsästäjille.

Lensun irtiottovuoden lähestyessä loppuaan uusien TourDeVan-seikkailijoiden valinta on loppusuoralla. TourDeVan-seikkailijoiden elämää tien päällä voit seurata Instagramissa hashtagillä #tourdevan.

Sami Lensua pääset tapaamaan ja hänen seikkailujen vuodestaan kuulemaan lisää Automatkailumessuilla 10.1.-12.1.2020.

Tourdevan-seikkailija elää unelmaansa todeksi.

Lisää elämyksiä Automatkailumessuilta

Sami Lensun tapaan myös Best-Caravan on mukana 10.1. – 12.1.2020 Turun Messukeskuksessa järjestettävillä Automatkailumessuilla, jossa puhaltavat matkailun uudet tuulet. Poiketen perinteisistä karavaanimessuista Automatkailumessut tarjoaa vinkkejä kaikille automatkailijoille olipa matkakumppanina sitten matkailuauto, asuntovaunu tai henkilöauto.

Matkailuajoneuvojen ja karavaanitarvikkeiden lisäksi messuilla on mahdollisuus tutustua mielenkiintoisiin automatkakohteisiin ja tien päällä viihtyvien ihmisten vauhdikkaisiin harrastuksiin. Messuilta löytyy myös Pohjoismaiden suurin telttanäyttely, Pomppulinnamaailma lapsille ja lapsenmielisille sekä tietenkin paljon uutuusajoneuvoja ja vaihdokkeja. Voit myös tulla viettämään viikonloppua perheen tai ystävien kanssa Caravanparkkiin, jossa on sähkö, kemssan tyhjennysmahdollisuus ja vesipiste.

Jos siis arki tökkii ja talvi masentaa, kannattaa pakata poppoo autoon ja suunnata uudenvuoden jälkeen Turkuun suunnittelemaan tulevaa kesää. Automatkailukuume alkaa nimittäin jo tammikuussa!

TourDeVan-seikkailija Sami Lensu on nauttinut retkeilyauton tuomasta vapaudesta vuoden ajan.

Päivitetty: 28.4.2022