Hyppää sisältöön

Suomen suurin roadshow tuo uuden sukupolven matkailuajoneuvot 20 paikkakunnalle

Maamme johtava matkailuajoneuvotoimija Best Caravan tuo matkailuajoneuvot, viihdettä ja reissuvinkkejä 20 suomalaiselle paikkakunnalle syys-lokakuussa. Koronaturvallisesti järjestetyissä ulkoilmatapahtumissa pääsee uudistamaan käsityksiään matkailuautoista ja konsultoimaan asiantuntijoita tavoissa toteuttaa omannäköinen matka.
Best-Caravan Road Show

Matkailuautoilu on ollut jo hyvän aikaa isossa murroksessa. Kotimaan matkailun kasvettua koronaepidemian vauhdittamana myös matkailuautot ovat saaneet osansa nosteesta. Yhä nuoremmat kohderyhmät ovat nyt kiinnostuneita ekologisesta ja itsenäisestä tavasta matkailla. Tämä näkyy esimerkiksi sosiaalisen median #vanlife-ilmiönä ja matkailuajoneuvojen kysynnän kasvamisena. Best Caravanin myyntiluvut kertovat samaa tarinaa.

Uusien asiakkaiden kasvu on noin kaksinkertainen edellisvuoteen nähden, ja haasteeksi tuleekin jo kysyntään vastaaminen. Retkeily- ja matkailuautot viedään nyt käsistä, Best Caravanin markkinointijohtaja Tuomas Salminen

Mielikuvat matkailuautoilusta laahaavat silti vielä jäljessä. Best Caravan haluaa madaltaa kokeilun kynnystä roadshown myötä. Kiertueella tuodaan 20 paikkakunnalle noin 40 retkeily-, matkailuauto- ja matkailuvaunu-uutuutta tutustuttavaksi ja halutessa myös koeajettavaksi. Vetonaulana toimii Pohjois-Euroopan suurin motorhome, johon voi voittaa luksusloman tapahtumien arvonnan päävoittona.

Roadshowssa kulkee mukana myös suuri tarvikemyymälä, joka tarjoaa välineitä esimerkiksi kovassa kysynnässä olevaan matkailuajoneuvon omavaraisuuteen eli siihen, että ajoneuvolla voi reissata ja yöpyä ilman riippuvuutta esimerkiksi sähkötolpista.

Välineissä näkyvä trendi on se, että uusia autoja halutaan varustella niin, että pärjätään ilman sähköä, esimerkiksi aurinkopaneeleilla ja generaattoreilla. Puskaparkit kiinnostavat perinteisiä camping-alueita enemmän etenkin uutta sukupolvea. Matkailuautoilulta ja ajoneuvon varusteilta odotetaankin selvästi kasvavissa määrin matkailumuodon mahdollistamaa vapautta, Salminen jatkaa.

Kiertueelle odotetaan noin 20 000 vierasta ja sen ohjelmassa on ajateltu kaikkia kiinnostuneita kokeneista matkailuautoilijoista vasta kokeilua harkitseviin. Koko perheen tapahtumaksi soveltuva roadshow tarjoaa jokaisella kiertuepaikkakunnalla kiinnostavia vieraita, matkavinkkejä, arvontoja ja esimerkiksi kuuluisia Haapasalon hatsapureja. Kiertueen mukana kulkevat Best Caravanin ajoneuvojen lisäksi myös Deltan henkilöautot ja Reimon tarvikkeet.

Best Caravan Roadshow Vieraile sivustolla

Päivittäin kiertuepaikkakunnilla klo 10–18 (sunnuntaisin 10–16).

4.-5.9. Rovaniemi

6.-7.9. Tornio

8.-9.9. Oulu

10.-11.9. Kokkola

12.-13.9. Vaasa

14.-15.9. Seinäjoki, Ideapark

16.-17.9. Jyväskylä

18.-19.9. Kuopio

20.-21.9. Joensuu

22.9. Savonlinna

23.-24.9. Lappeenranta

25.-26.9. Kotka

27.-28.9. Porvoo

29.-30.9. Helsinki

1.10. Lahti

2.-3.10. Hämeenlinna

4.-5.10. Pirkkala, Best Caravanin toimipiste

6.-7.10. Pori

8.10. Forssa, Autokeidas

9.-10.10. Kaarina, Best Caravanin toimipiste

 

Lisätietoja:
Tuomas Salminen, markkinointijohtaja, Best Caravan Oy
040 648 4455
tuomas.salminen@bestcaravan.fi