Hyppää sisältöön

Seinäjoella karavaanarit saavat palvelua 24/7

Hyviä uutisia pohjalaisille ja Pohjanmaalla matkaaville karavaanareille! Seinäjoella 1.3.2021 avautuvassa täyden palvelun myymälässä Best-Caravanin kanta-asiakkaat voivat tehdä tarvikeostoksensa mihin vuorokauden aikaan tahansa. Eivätkä palvelut tähän lopu!
|
Kuvat: Best-Caravan
Best-Caravan Seinäjoella karavaanarit saavat palvelua 24/7.

Miltä kuulostaa myymälä, jossa karavaanarit saavat palvelua 24/7? Kun Best-Caravanin järjestyksessään seitsemäs toimipiste avaa ovensa Seinäjoella 1.3.2021, voivat Best-Caravanin kanta-asiakkaat käydä tarvikeostoksilla vaikka yöllä. Uusi 24/7 avoinna oleva karavaanitarvikkeiden itsepalvelumyymälä on ensimmäinen laatuaan Suomessa, ja pian nämä aina-auki-myymälät levittäytyvät muihinkin Best-Caravanin toimipisteisiin.

Asiakkaiden toive toteutui

Syksyllä 2020 Best-Caravan kysyi asiakkailtaan, minne yrityksen seuraava myymälä pitäisi perustaa. Asiakkaat vastasivat: “Seinäjoelle.” Puoli vuotta myöhemmin Best-Caravanin uusin toimipiste avaa ovensa 1.3.2021 Prismaa vastapäätä Pohjan Valtatien kupeessa Akkutie 1:ssä.

Uuden toimipisteen palvelutarjonta kattaa matkailuajoneuvo-, varaosa- ja tarvikemyynnin sekä huolto-, pesu- ja matkaparkkipalvelut. Osa palveluista, kuten tarvikemyymälä, pesukatu ja matkaparkki, on asiakkaiden käytössä myös ilta- ja yöaikaan. Pesukatu ja matkaparkkipalvelut avataan asiakkaiden käyttöön tulevan kevään aikana.

Toimipisteen päällikkö Samu Warden mukaan nyt avattava toimipiste tarjoaa pohjalaisille ja Pohjanmaalla matkaaville karavaanareille täysin uudenlaisen palvelukokemuksen, jonka myötä matkakodin lisäksi huolehditaan itse matkalaisista.

“Odotamme jo innolla, että pääsemme palvelemaan niin konkarikaravaanareita kuin automatkailuharrastustaan vasta aloittaviakin. Olemme löytäneet mahtavan ja motivoituneen henkilökunnan palvelemaan asiakaskuntaamme. Uusi toimipisteemme on upea, ja laajaa palvelutarjontaamme on ilo esitellä. Meillä on kahvipannu kuumana joka päivä”, Warde vinkkaa.

Palveluja pohjalaisille 24/7

Seinäjoen toimipisteen yhteyteen avautuu myös Suomen ensimmäinen karavaanitarvikkeiden itsepalvelumyymälä CaravanMarket, jossa karavaanarit saavat palvelua 24/7. Best-Caravanin kanta-asiakkaat voivat asioida myymälässä kanta-asiakaskortilla mihin vuorokauden aikaan tahansa maksamalla ostoksensa itsepalvelukassalla.

Best-Caravanin markkinoinnista ja palvelukehityksestä vastaavan Tuomas Salmisen mukaan 24/7-palvelukonsepti on ollut suunnitteilla jo pidemmän aikaa, ja kun idea on nyt vihdoinkin konkretisoitunut, on henkilökunnan tunnelmat korkealla.

“Idea 24/7-palvelukokonaisuuteen tuli alunperin asiakkailtamme, joten uskallamme olettaa, että Seinäjoen 24/7 CaravanMarket tulee olemaan pidetty palvelu. Uskomme itsepalvelumyymälöiden olevan tulevaisuutta, ja aiommekin Seinäjoelta saamiemme kokemusten perusteella laajentaa palvelun lähiaikoina kaikkiin toimipisteisiimme”, Salminen kertoo.

Kanta-asiakkaat pääsevät myymälän aukioloaikojen ulkopuolella myös pesemään matkailuajoneuvonsa lämmitetylle pesukadulle, josta löytyvät pesuaineet ja -välineet sekä telineet katon pesua varten. Pesukatu saadaan asiakkaiden käyttöön kevään aikana.

Lisäksi toimipisteen maksuton matkaparkki toivottaa tervetulleeksi kaikki automatkailijat. Matkaparkissa yöpyvälle tarjolla on ilmaista verkkovirtaa sekä wifi-yhteys. Best-Caravanin Seinäjoen matkaparkki tekee tiivistä yhteistyötä muutama kuukausi sitten avatun BestPark Ideaparkin kanssa, joka sijaitsee muutaman kilometrin päässä.

Päivitetty: 24.3.2021