Hyppää sisältöön

Road Show alkaa syksyllä 2022 Ruotsi-ottelusta

Suosittu Road Show järjestetään tänäkin vuonna. Olemme solmineet pääyhteistyökumppanuuden Suomen Urheiluliiton kanssa Suomi-Ruotsi maaottelusta. Road Show saa näyttävän aloituksen Olympiastadionin ympäristössä maaotteluviikonloppuna 2.-4.9.2022. Julkaisemme entistäkin näyttävämmän Road Show’n kiertuepaikkakunnat ja aikataulun elokuun alussa.
Road Show -kiertue tuo matkailuautouutuudet ympäri Suomen

Best Caravan Ruotsi-ottelun pääyhteistyökumppaniksi

Best Caravan on yleisurheilun Ruotsi-ottelun uusi pääyhteistyökumppani. Suomen merkittävin matkailuajoneuvojen kauppaan ja varusteluun erikoistunut toimija ja Suomen Urheiluliitto sopivat kumppanuudesta maanantaina. Maaottelu järjestetään Helsingin olympiastadionilla 3.-4. syyskuuta.

Best Caravan käynnistää maaotteluviikonvaihteessa syksyn näyttävän Best Caravan Road Show 2022 -kiertueen, josta tulee näin osa Ruotsi-ottelun ohjelmakokonaisuutta. Samalla Best Caravan liittyy Ruotsi-ottelun laajaan kumppaniverkostoon, jossa on mukana yli 20 yritys- ja yhteisökumppania.

Best Caravan -yhteistyö tarjoaa maaotteluvieraille elämyksellistä ohjelmaa ja tukee Ruotsi-ottelun vastuullista järjestämistä. Best Caravan näkyy Ruotsi-ottelussa näyttävästi tapahtuman ulkoalueilla ja kilpailuareenalla.

– Koimme yhteistyökumppanuuden Ruotsi-ottelussa omaksemme heti alusta asti. Jaamme lähtökohtaisesti paljon yhteisiä arvoja yleisurheilun ja Ruotsi-ottelun kanssa. Meillä on myös synergiaetuja kohderyhmiemme kanssa, toteaa Best Caravanin markkinointijohtaja Tuomas Salminen.

– Road Show -kiertue sai alkunsa vuoden 2020 poikkeusajassa. Lyhyen historiansa aikana siitä on muodostunut odotettu perinne niin asiakkaillemme, kuin työntekijöillemme. Ruotsi-ottelu antaa tämän vuoden kiertueelle hulppean ja näkyvän aloituksen. Voimme samalla tarjota maaotteluvieraille sekä asiakkaillemme mielenkiintoista nähtävää ja koettavaa, muutenkin kokemusrikkaassa ja elämyksellisessä Ruotsi-ottelussa.

SUL:n markkinointiyhtiö Track & Field Finland Oy:n toimitusjohtaja ja Ruotsi-ottelun tapahtumajohtaja Jari Töykkä toivottaa Best Caravanin lämpimästi mukaan uudeksi Ruotsi-ottelun kumppaniksi.

– On hienoa, että Best Caravan haluaa tuoda Road Show:nsa startin maaottelun yhteyteen ja tuottaa oman tapahtuman Ruotsi-ottelun tarjoamissa puitteissa. Ruotsi-ottelun ja Best Caravanin kohderyhmistä löytyy paljon synergioita, joten molemmat houkuttelevat varmasti toisistaan kiinnostavia kuluttajia paikan päälle. Odotamme innolla uuden yhteistyön käynnistymistä ja sen toteutusta, Töykkä sanoo.

Lisätietoja:

Jari Töykkä,
toimitusjohtaja
Track & Field Finland Oy
040 55 33 996
jari.toykka@sul.fi

 Tuomas Salminen
markkinointijohtaja
Best Caravan Oy
040 648 4455
tuomas.salminen@bestcaravan.fi

Päivitetty: 5.7.2022