Hyppää sisältöön

Etsimme “Tietäjää” kiertämään parhaita kotimaan kohteita

Matkailuajoneuvoja tarjoava Best Caravan etsii työpaikkailmoituksessaan “Tietäjää” kiertämään huippuvarustellulla matkailuautolla Suomea sekä inspiroimaan muita löytämillään matkailuhelmillä.

Moni työnhakija saattoi hieraista toukokuun alussa silmiään, kun Best Caravan julkaisi työpaikkailmoituksensa, jossa haetaan “Tietäjää etsimään Suomen parhaita spotteja”. Tietäjän työtehtävänä on elää tien päällä ja kiertää matkailuautolla Suomea kaksi kuukautta sekä raportoida sosiaalisessa mediassa kotimaan parhaista matkakohteista. Matkan voi taittaa myös kaverin kanssa, sillä tietäjälle tarjotusta matkailuautosta löytyy lokoisat nukkumapaikat kahdelle hengelle.

Sen lisäksi, että tietäjäksi valittu henkilö saa huikean kesäelämyksen, maksetaan pestistä myös kunnollista palkkiota. Hakija voi määritellä palkkiotoiveensa itse.

– Matkailuautoilu on todella noussut trendiksi korona-aikana nuortenkin keskuudessa. Ajoneuvojen myynnin perusteella näyttää siltä, että ensi kesä voi olla kuumin matkailuautokesä ikinä. Samalla suomalaiset kaipaavat uusia tuntemattomia helmiä matkakohteiksi, ja tähän haluamme tarjota inspiraatiota. Tietäjä-rekryllä voimme tarjota kaikille matkailijoille menovinkkejä ja jollekulle ihan huikean kesäelämyksen, Best Caravanin markkinointijohtaja Tuomas Salminen kertoo.

Tietäjä-kesätyö on osa Best Caravanin kampanjaa, jossa kootaan kotimaanmatkailijoiden avulla Suomen matkailun helmiä, parhaita ruoka-annoksia ja hienoimpia maisemia kartalle. Tietäjät-sivustolla kuka tahansa voi vinkata suosikkikohteensa lisättäväksi palveluun. Tietäjäksi valitun tai valittujen henkilöiden tehtävänä on muun muassa kiertää vinkattujen kohteiden perässä, etsiä uusia helmiä ja kokea kesäisen Suomen tarjoamat elämykset parhaista auringonlaskuista hienoimpiin nähtävyyksiin.

Suomen parhaan kesätyön hakijalta edellytetään vähintään 18 vuoden ikää, omaa kuvauskalustoa ja julkista Instagram-tiliä. Lisäksi Tietäjällä on hyvä olla luovaa silmää, sosiaalisen median taitoja sekä intohimoa matkailuun ja uuden löytämiseen.

– Etsinnässä on ennen kaikkea visuaalinen tietäjä, joka navigoi sujuvasti sekä tien päällä että somessa. Valittu henkilö saa kunniatehtävän kertoa kaikille, kuinka upea paikka Suomi on, Salminen jatkaa.

Tietäjä-rekry on avoinna kesäkuun ensimmäiseen päivään saakka.

Lisätietoja ja haastattelupyynnöt
Tuomas Salminen, markkinointijohtaja, Best Caravan
tuomas.salminen@bestcaravan.fi
040 648 4455

Tietäjä-rekryn hakuilmoitus