Hyppää sisältöön

Niesmann+Bischoff on ylellinen matkakumppani – nyt Best-Caravanilla!

Best-Caravanin tuoteperhe täydentyy Hymer Groupin Niesmann+Bischoffin matkailuautoilla. Merkki tarjoaa tyyliä ja hiukkasen ylellisyyttä vaativalle karavaanarille. Arto-tuotesarja sopii hyvin Best-Caravanin varsin monipuoliseen tuotevalikoimaan. Niesmann+Bischoff löytää varmasti paikkansa myös suomalaisten karavaanarien sydämissä.
Niesmann+Bischoff on ylellinen matkakumppani

Niesmann+Bischoff on ylellinen matkakumppani. Niesmann+Bischoffin tarina alkaa 1950-luvulta, jolloin saksalaisille nousi leirintämatkailukuume. Elfriede ja Hugo Niesmann saivat myös tartunnan ja perustivat matkatoimiston karavaanareille. Ensimmäinen yrityksen valmistama matkailuauto, Clou, näki päivänvalon vuonna 1981. Tämä malli inspiroi matkailuautoharrastajia yhä edelleen sukupolvesta toiseen.

Niesmann+Bischoffilla matkustat ykkösluokassa

Niesmann+Bischoff on ollut osa Erwin Hymer Groupia vuodesta 1996. Oikeat yhteistyökumppanit ja juuret syvällä synnyinmaisemissa Polchissa ovat hedelmällinen kasvualusta jatkuvalle ideoiden virralle. Tavoitteena on luoda yhä uusia ominaisuuksia, jotka tekevät matkailuautoilusta entistäkin mukavampaa.

Niesmann+Bischoff tarjoaa laajan mallivalikoiman matkustaa ykkösluokassa

Hienoa käsityötaitoa

Niesmann+Bischoffilla työskentelee arkkitehteja, insinöörejä sekä lukuisa määrä eri alojen käsityöläisiä ja asentajia. Kaikkia yhdistää täydellisyyden tavoittelu pienimpiin yksityiskohtiin saakka. Huolellinen käsityötaito on tärkeä osa päivittäistä työtä. Asiakas myös huomaa sen joka kerta kun hän on matkalla.

Tavoitteena korkein laatuluokka

Materiaalien huolellinen valinta on tärkeässä roolissa Niesmann+ Bischoffilla. Pyrkimys täydellisyyteen ohjaa valintoja. Korkealuokkaisista materiaaleista syntyy korkealuokkaisia matkailuautoja.

Niesmann+Bischoff käyttää paljon aikaa matkailuauton valmistamiseen. Muille se voi olla luksusta, tälle yritykselle se on arkipäivää. Esimerkiksi Smoveja syntyy tuotantolinjalla vain kolme päivässä. Tärkeintä on huolellisuus, ei tuotannon tehokkuus. Niesmann+Bischoff ymmärtää ajan käytön investointina, jonka lopputuloksena on tuote, jonka takuukorjaustarve on minimaalinen.

Ajonautintoa

”Niesmann+Bischoffin huippulaatu teki minuun vaikutuksen,” muistelee Tommi Myllärinen tehdaskäyntiä. Hän on Best-Caravanilla tämän merkin vastaava myyjä. ”Autot olivat hiljaisia ja miellyttäviä ajaa,” hän jatkaa.

Autoissa on kaksoispohja, jonka päällä on tukirunko ja lattia. Kaikki mallit sopivat mainiosti talvikäyttöön. Varustetaso on ylellinen. Kaasusäiliön ja ilmajousitetut istuimet saa jopa puoli-integroituihin malleihin. Näitä ominaisuuksia muut merkit eivät tarjoa vastaavissa malleissaan.

Smoven sisustuksen voi räätälöidä haluamakseen.

Sisustuksen voi suunnittella mieleiseksi laajoista materiaalivaihtoehdoista.

Made in Germany

Made in Germany on Niesmann+ Bischoffin matkailuautojen laatusinetti.

Polch on pieni, 6 800 asukkaan saksalaiskaupunki Kölnin ja Frankfurtin puolessa välissä. Siellä on pitkät käsityöperinteet ja taito siirtyy sukupolvelta toiselle. Pitkäaikaiset työntekijät takaavat matkailuautojen tasaisen laadun. Yrityksen tavoitteena ei ole pelkästään valmistaa matkailuautoja, jotka vievät turvallisesti perille unelmakohteeseen, vaan tarjota mahdollisimman nautittava matka perille.

Kaikkiin Niesmann+Bischoff malleihin voi valita vapaasti oman mielivärin.

Räätälöitävissä omannäköiseksi

Niesmann+Bischoff -matkailuauto voidaan räätälöidä mieleiseksi niin sisältä kuin ulkoakin. Auton voi jopa valita omalla mielivärillä maalattuna.

Sisustuksen materiaaleissa ja väreissä on runsaasti valinnanvaraa. Niistä voi suunnitella oman, persoonallisen sisustuksen.

Laaja tuotevalikoima

Niesmann+Bischoff -mallistoja on kolme. Flair on tehty Ivecon alustalle ja on Liner-luokan matkailuauto.

Arto on Fiatin alustalle tehty integroitu malli. Se on matala ja virtaviivainen vaihtoehto, jonka avarat sisätilaratkaisut tekevät matkailusta nautinnon.

Smove on puoli-integroitu Fiatin alustalle tehty vaihtoehto. Matala ja virtaviivainen muotoilu miellyttää vaativaa matkailijaa.

Kokonaispalvelu

Best-Caravan on rakentanut Niesmann+ Bischoffin omistajien tueksi Premium-huoltopalvelun. Jokaisessa Best-Caravanin huoltopisteessä on oma Niesmann+Bischoff -asiantuntija.

Päivitetty: 6.5.2021