Hyppää sisältöön

Älä osta nyt, ehdit vuodenkin päästä!

Miksi ostaa nyt, kun voit tehdä sen vuodenkin päästä? Tarjoamme mahdollisuuden 12 kuukauden määräaikaiseen leasing-sopimuksen, johon sisältyy optio ostaa liisaamasi ajoneuvo edulliseen hintaan leasing-kauden päätyttyä. Näin et häviä rahallisesti lainkaan. Päätös ajoneuvon ostamisesta leasing-kauden jälkeen on täysin sinun.

Matkailuauton tai -vaunun leasing modernille matkaajalle: 12 kuukauden määräaikainen sopimus

Moni yksityisautoilija on jo tutustunut henkilöautojen leasing-palveluihin, ja nyt myös matkailuajoneuvon hankkiminen on mahdollista Best Leasingin avulla.

Best Leasingilla voit hankkia uuden tai vähän käytetyn matkailuauton tai -vaunun edullisella kuukausimaksulla. Maksat sopimuskauden aikana vain kuukausierän sekä käytöstä aiheutuvat polttoaine- ja kaasukustannukset. Lisäksi huolehdit ajoneuvon pesusta ja siivouksesta. Ei käsirahaa. Ei huolia. Vain yksi kuukausierä. Jos haluat vaihtaa nykyisen ajoneuvosi leasing-autoon tai -vaunuun, ostamme nykyisen ajoneuvosi sinulta pois.

Leasing-sopimuksemme on pääsääntöisesti 12 kuukauden määräaikainen sopimus, joten sinun ei tarvitse sitoutua pitkäksi aikaa. Verkkosivuillamme näkyvät hinnat koskevat aina 12 kuukauden sopimuksia. Jos haluat pidemmän sopimuksen, leasing-myyntimme auttaa sinua mielellään.

Sopimuskauden päätteeksi tarjoamme sinulle mahdollisuuden ostaa sinulle jo tuttu ajoneuvo ennalta sovittuun hintaan

Voit liisata ajoneuvon vuodeksi ja halutessasi ostaa sen itsellesi edulliseen hintaan vuoden kuluttua. Myyjämme antaa leasing-tarjouksen yhteydessä sitovan myyntihinnan ajoneuvosta leasing-kauden päättyessä.Tämä tarkoittaa, että voit liisata ajoneuvon ensin vuodeksi ja ostaa sen halutessasi itselle vuoden kuluttua, ilman että menetät rahaa. Leasing-ajoneuvon ostohinnassa on huomioitu se, että et häviä liisinkiin käyttämiäsi rahoja.

Leasing-sopimuksen päättyessä sinulla on halutessasi myös etuoikeus jatkaa sopimusta ennen kuin ajoneuvoa tarjotaan muille. Näin sinulla on aikaa harkita, haluaisitko auton lopulta omaksi.

Matkailuautot alk. 499 €/kk.
Matkailuvaunut alk. 299 €/kk.