Hyppää sisältöön

Matkailuauton leasing – Nopeasti ja helposti matkailuauton omistajaksi

Monen lähimatkailijan haavena on hankkia oma matkailuajoneuvo, mutta niin ajoneuvon tuomat kulut kuin monet käytännön saattavat askarruttaa. Uudistunut Best Leasing tarjoaa käytännöllisen ratkaisun monelle automatkailusta kiinnostuneelle.
|
Kuvat: Elin Åsvik ja Emilia Wik

Matkailuauton tai retkeilyauton rattiin helposti leasingin kautta

Oletkin varmasti jo ehtinyt tutustua henkilöautojen leasing palveluihin. Tiestikö, että matkailuautonkin voi hankkia leasingin ajoneuvona?

Matkailuauton leasing on helppo ja nopea tapa päästä uuden matkailuauton tai retkeilyauton rattiin. Matkailuajoneuvon ostaminen omaksi vaatii useimmiten taustalle mukavan summan säästöjä. Alkuinvestoinnin jälkeen upouuden ajoneuvon arvo myös tippuu roimasti, mikä saattaa osaltaan laittaa mietityttämään hankinnan kannattavuutta. Saatat myös pohtia, miten kausisäilytys onnistuu ilman omia tiloja tai millaiset kuukausittaiset kustannukset oston jälkeen ajoneuvossa on.

Kun hankit matkailuauton leasingilla, pääset matkakotisi rattiin heti ilman käsirahaa. Maksat uudesta matkailuautostasi, retkeilyautostasi tai matkailuvaunustasi kuukausittaista erää, johon kuuluu kaikki valitsemasi palvelut. Parhaimmillaan matkaatkin täysin ilman omistamisen tai yllättävien kustannusten huolia!

Matkailuauton leasing vie huolettomasti ja turvallisesti automatkailemaan

Best Caravan lanseerasi matkailuautojen leasingin ensimmäisenä Suomessa keväällä 2020 nimellä BestDiili. Vuoden 2022 keväällä leasing palvelu koki suuren uudistuksen, jolla pyrittiin yksinkertaistamaan palvelua ja tekemään hankinnasta asiakkaille helpompaa. Uudistunut palvelu lanseerattiin nimellä Best Leasing

Sunlight retkeilyautot leasingilla Best Caravanilta

Lähtisitkö mielelläsi reissuun tällaisella Sunlight-retkeilyautolla? Best Leasing -sopimuksella pääset uudenkarhean retkeilyauton rattiin helposti ja vaivattomasti!

Matkailuauton leasing sisältää aina sopimuksen mukaiset ajokilometrit ja ajoneuvokohtaiset lisävarusteet. Valittavissa on kolme palvelutasoa, joten voit halutessasi ulkoistaa lähestulkoon kaiken Best Caravanin hoidettavaksi, mikäli niin haluat. Jos valitset täyden palvelun Best Leasingin ++ -paketin, hoidettavaksesi jäävät käytännössä ainoastaan polttoaine- ja kaasukustannukset sekä matkailuajoneuvon pesu ja siivous. Toisinsanoen huollot, vakuutukset, renkaat sekä erilaiset pientarvikkeet ja niiden vaihtotyöt voi jättää Best Caravanin hoidettavaksi. Lisäksi Best Leasing + ja ++ -paketteihin kuuluu ilmaiset yöpymiset BestPark-matkaparkeissa (max 50 yötä vuodessa) ja BestPointien käyttö veloituksetta. 

Matkailuauton leasing onkin huoleton ja turvallinen tapa päästä automatkailuharrastuksen pariin. Kiinteä kuukausierä auttaa sopeuttamaan ajoneuvoon liittyvät kustannukset omaan budjettiin ja poistaa huolenaiheet, joita kertaluonteinen suuri investointi sekä yllättävät kustannukset saattavat tuoda. 

Myöskään ajoneuvon arvon alenemisesta leasing-matkailuauton kanssa ei tarvitse huolehtia. Kun sopimuskautesi päättyy, voit palauttaa käytössäsi olleen matkailuajoneuvon mihin tahansa Best Caravanin toimipisteeseen ja halutessasi tehdä samalla vaikka uuden diilin tuliterästä matkailuautosta tai -vaunusta. 

Heräsikö kiinnostuksesi matkailuauton leasingia kohtaan? Tutustu palveluun tarkemmin Best Leasing -sivulla tai kysy lisää!

Mikäli mietit matkailuauton hankintaa, löydät hyödyllistä tietoa koostamastamme Ostajan oppaasta, josta voi olla apua myös leasing ajoneuvon valinnassa.

Lataa Ostajan opas

Päivitetty: 16.8.2022