Hyppää sisältöön

Matkailuauto entistä edullisemmin – yhdistä leasing ja vuokraus

Tuntuvatko matkailuajoneuvon hankintakustannukset korkeilta? Yhdistä leasing ja vuokraus ja tee matkailuautosta entistäkin edullisempi ja helpompi hankkia. Tämä yhdistelmä mahdollistaa matkailuauton käytön ilman omistamisen huolia ja merkittävästi alennetuin kuukausikuluin. Lue blogista lisää!
|
Kuvat: Petteri Hentilä, Damon Beckford, Sami Lensu

Leasing on huoleton vaihtoehto omistamiselle

Matkailuauton liisaus tarjoaa mahdollisuuden nauttia karavaanielämästä ilman suuria alkuinvestointeja. Voit kokeilla leasingillä karavaanielämää vuoden päivät kuukausimaksulla ja vasta kun auto on tuttu, siirtyä ostopäätökseen alennetulla hinnalla. Samalla voit vähentää kustannuksia entisestään vuokraamalla autoa. 

Koko prosessi on helppoa kuin heinänteko:

  1. Liisaa ajoneuvo
  2. Anna vuokralle 
  3. Säästä rahaa
  4. Nauti reissuista

Matkailuauton liisaus antaa vapauden luoda kodin tien päälle, mikä mahdollistaa aina lempimaisemiin suuntaamisen.

Leasing-sopimuksen etuja ovat:

  • Uuden matkailuauton hankinta kiinteällä kuukausimaksulla ilman käsirahaa.
  • Ajoneuvon verot ja vakuutukset sisältyvät sopimukseen.
  • Joustava kilometrimäärä (esim. 20 000 km/vuosi).
  • Lisäpalvelut, kuten ilmaiset yöpymiset BestParkeissa, kausisäilytys ja lemmikkieläimen mukaan ottaminen.

Leasing-matkailuauton voit vuokrata pois silloin kun et sitä itse tarvitse. Päätä siis sinulle parhaiten sopiva vuodenaika ja nauti karavaaneilusta silloin.

Liisaus + vuokraus =  parhaat palat molemmista maailmoista

Yhdistä leasing ja vuokraus. Tämä kombo tarjoaa parhaan joustavuuden ja kustannustehokkuuden. Saat nauttia uuden matkailuauton eduista ilman omistajan kustannuksia. Lisäksi vuokrauspalvelu tarjoaa lisämahdollisuuden säästää kustannuksista. Voit antaa leasing-matkailuautosi vuokralle sovituiksi ajanjaksoiksi, jolloin alennat omia kuukausikuluja merkittävästi:

  • Vuokraamalla ajoneuvon vähintään 4 viikon ajaksi kesäkauden aikana, voit pienentää kuukausimaksujasi jopa 630 euroa.
  • Vuokrauksen aikana ajoneuvon vakuutukset ja ylläpito hoidetaan puolestasi.
  • Ajoneuvon luovutus ja palautus hoidetaan joustavasti.

Leasing-matkailuauto tuo vapautta reissusuunnitelmiisi – hyppää oman auton rattiin ja suuntaa upeisiin maisemiin kun sinulle parhaiten käy.

Kaikkiin sopimuksiin kuuluu ajoneuvovero ja liikenne- ja kaskovakuutus sekä petosvakuutus (autoissa myös tuulilasivakuutus). Bestin vuokratessa ajoneuvoa eteenpäin, vakuutus on aina Bestin nimissä eikä vahingon sattuessa vuokrauksen aikana ajoneuvon omistajalle koidu kustannuksia. 

Vuokrauksen aikana kertyvät kilometrit eivät vähennä omaan leasingsopimukseesi kuuluvia kilometrejä mikäli annat ajoneuvon vuokralle Bestin kautta. Jos vuokratuottoja tulee muuta kautta leasing-asiakkaalle, kilometrikertymä vähentää asiakkaan itselleen valitsemaa kilometrirajaa.

Matkailuauton leasing antaa mahdollisuuden testata karavaanielämää ja sen tuomaa vapautta ilman sen suurempaa sitoumusta.

Määränpäänä vapaus – yhdistä leasing ja vuokraus

Matkailuautoilu tarjoaa vapautta ja seikkailuja, mutta perinteinen omistaminen voi tuntua kalliilta ja sitovalta. Yhdistämällä leasingin ja vuokrauksen, voit nauttia matkailuauton eduista edullisemmin ja joustavammin. Tutustu leasing- ja vuokrausvaihtoehtoihin ja lähde nauttimaan vapaudesta tien päällä jo tänään!

_________

Tutustu tarkemmin leasing-sopimuksiin ja vuokrauksen yhdistämiseen liisaukseen. Best Caravanin sivuilta löydät tarkan kuvauksen siitä miten vuokrauksen yhdistäminen liisausprosessiin etenee käytännössä.

Lue myös Tony Raidan tarina retkeilyauton liisauksen ja vuokrauksen yhdistämisestä.

Päivitetty: 5.8.2024