Hyppää sisältöön

Leasing & vuokraus -yhdistelmällä mukavasti lisätuloja

Best Caravanin uusi leasingin ja vuokrauksen yhdistelmä tarjoaa mahdollisuuden merkittävään kuukausierän alentamiseen. Erilaiset omistusmallit ovat lisänneet matkailuautoilun suosiota ja nuorentaneet asiakaskuntaa. Uudesta konseptista ovat kiinnostuneet jopa Best Caravanin oma henkilökunta.
|
Kuvat: Jukka Klemetti

Best Caravanin lanseeraamalla leasingin ja vuokrauksen yhdistelmällä on mahdollista alentaa leasingsopimuksen kuukausierää huomattavasti. Erilaiset omistamisen mallit ovat tuoneet matkailuautoilun entistä useamman ulottuville ja se on myös nuorentanut asiakaskuntaa.

Leasingin ja vuokrauksen yhdistelmässä asiakas antaa liisaamansa auton kesällä 4–9 viikoksi Best Caravanille vuokrattavaksi. Tältä ajalta vuokratuotto jää Best Caravanille, jonka myötä asiakkaan maksama leasingin kuukausierää pienenee huomattavasti. Kun ajoneuvon antaa 9 viikon ajaksi vuokrakäyttöön, laskee kuukausierä 630 €/kk. Tänä aikana toki myös riskit ovat Best Caravanilla eli vaikka ajoneuvo ei tänä aikana menisi vuokralle ollenkaan, alenee asiakkaan kuukausihinta jokatapauksessa. Leasing + vuokraus -sopimus sisältää aina kasko- ja liikennevakuutuksen sekä ajoneuvoveron. Vielä kun lisäksi vuokraa ajoneuvoa Best Caravanin kautta muuna aikana, voi kuukausierä alentua entisestään ja voi jopa päästä tienaamaan matkailuautolla.

Matkailuauton vuokraaminen lisätulojen lähteenä

Hysein Muradli toimii Best Caravanin Espoon pisteessä ajoneuvomyyjänä. Hän on auttanut vuosien varrella monen unelman toteutumisessa. Autot, asiakkaat ja elämäntapa on tullut tutuksi. Kun Best Caravanin leasingin ja vuokrauksen yhdistelmä konsepti julkaistiin, vaikutti se Hyseinista heti kiinnostavalta. Hän mietti mahdollisuutta hankkia lisätuloja vuokrattavalla matkailuautolla. Asia hautui takaraivossa, kunnes yritykselle tuli myyntiin runsaasti varusteltu Dethleffs Just-t-7052 –matkailuauto. Hysein koki hetkensä tulleen. Hän liisasi matkailuauton heinäkuun puolessa välissä 2023 ja antoi sen heti Best Caravanille vuokrattavaksi 9 viikoksi. Varauskalenterin mukaan se on ollut koko ajan menossa.

Dethleffs Just-T-7052 –matkailuauton takatalliin mahtuu helposti erilaiset liikunta- ja harrastusvälineet.

Näiden kesäviikkojen jälkeen Hysein aikoo jättää matkailuauton Best Caravanin vuokrauspalveluun tarjolle. Hänen liisaamansa Dethleffs on hyvin varusteltu ja sopii hyvin talvikäyttöön. Matkailuautoilu on entistä suositumpaa myös muina vuodenaikoina. Ruskaretket syksyllä ja talven laskettelureissut ovat miellyttävämpää tehdä matkailuautolla. Onhan siinä asunto aina mukana ja liikunta- ja harrastusvälineet mahtuvat hyvin kyytiin.

Hysein on laskenut, että matkailuauton pitäisi olla vuokrattuna joitakin jaksoja, että vuokratuloilla saa kulut maksettua. Vuokratulo tämän päälle on plussaa. Jos auton vuokrausaste pysyy korkeana, liisatulla matkailuautolla pääsee hankkimaan mukavasti lisätuloja. Palvelu on ollut Hyseinin mielestä niin toimiva, että hän on hankkinut jo toisenkin auton leasing + vuokrauksen yhdistelmällä.

Best Caravanin vuokrauspalvelu on tehty asiakkaalle helpoksi

Best Caravanin vuokrauspalvelu on vaivatonta auton omistajalle. Yhdessä sovittuna ajankohtana auton omistajan tulee vain toimittaa auto Best Caravanille. Kaiken muun hoitaa Best Caravan. Hyseinin Dethleffs on Best Caravanin vuokrauspalvelussa tarjolla ja odottaa vuokraajaa yrityksen pihalla. Käytännössä vuokrauksia hoitaa, paikkakunnasta riippuen, joko Best Caravanin oma henkilökunta tai yhteistyöyritys. Best Caravan hoitaa auton markkinoinnin ja vuokrauksen asiakkaan puolesta.

Leasing-matkailuauton kilometrirajoitus on yleensä 20 000 km. Best Caravanin tarjoamassa leasingin ja vuokrauksen yhdistelmässä Best Caravanin kanssa sovitun 4–9 viikon vuokra-ajan aikana tulleita kilometrejä ei lueta mukaan kilometrirajoitukseen. Jos tämän ajan lisäksi vuokraa ajoneuvoa muina aikoina omaan lukuun, nämä kilometrit kuluttavat 20 000 km kilometrirajaa. Vuokrauksille on kuitenkin mahdollista asettaa kilometrirajat, jottei yhden vuokrauksen aikana voi ajaa tiettyä määrää enempää.

Best Caravanin vuokrauspalvelu on vaivatonta auton omistajalle.

Leasingin ja vuokrauksen yhdistelmä sopii monenlaisiin tarpeisiin

Hysein Muradli kertoo, että leasingin ja vuokrauksen yhdistelmä on tuonut uusia asiakkaita Best Caravanille. Erityisesti 28–38-vuotiaat ovat olleet kiinnostuneita. Tämä onkin matalamman kynnyksen vaihtoehto tutustua karavaanielämään ja miettiä tuntuuko tämä matkailutapa omalta jutulta. Kun kipinä iskee, voi sitten leasingjakson jälkeen miettiä ottaako matkailuajoneuvon taas vuodeksi leasingin ja vuokrauksen yhdistelmänä vai hankkisiko ihan oman ajoneuvon.

Yksi asiakasryhmä, jolle leasingin ja vuokrauksen yhdistelmä sopii mainiosti, on talven etelässä viettävät henkilöt. Kun ottaa auton kesäkuussa ja antaa sen olla vuokralla 9 viikkon ajaksi, kuukausierä voi laskea esim. 600 euroon. Kun lehdet ovat pudonneet puista ja ensimmäiset yöhallat tulleet, onkin aika suunnata auton keula kohti etelän lämpöä. Talven viettäminen etelässä on nostanut suosiotaan eläkeläisten lisäksi myös etätyöläisten joukossa. Mikä sen mukavampaa, kun avata läppäri aamuauringon siivilöityessä palmunlehtien lomitse matkailuautoon sisälle. Jokaisen viikon voi aloittaa uudessa paikassa ja uusissa maisemissa, jos vaihtelunhalua riittää.

Hysein odottaa innolla myös omia tulevia reissuja matkailuautolla.

Hysein Muradli kertoo, että kiinnostusta tätä konseptia kohtaan on ollut paljon. Monet kuulevat tästä ensimmäistä kertaa ja kun ovat pari päivää asiaa miettineet, he tulevat takaisin lyömään kättä päälle. Vaikka Hyseinin matkailuauto on vakituisesti Best Caravanin vuokrauspalvelussa, aikoo hän itsekin tehdä joitain reissuja vuoden mittaan. Leasing ja vuokraus voidaan ottaa uusiin ja uudehkoihin matkailuajoneuvoihin. Best Caravanin nettisivulla ajoneuvohaussa on merkitty ne ajoneuvot, mitkä on mahdollista saada käyttöön leasingin ja vuokrauksen yhdistelmällä.

__________

Jos kiinnostuit leasingin ja vuokrauksen yhdistämisestä ja unelmoit omasta matkailuajoneuvosta, voit lukea palvelusta lisää “Yhdistä leasing & vuokraus” tai kävellä suoraan lähimpään liikkeeseen ja kysyä lisää myyjältä.

Päivitetty: 5.9.2023