Hyppää sisältöön
Best Caravan Seinäjoki

Best-Caravan Oy:n hallitus on nimittänyt 21.9.2021 lähtien yhtiön toimitusjohtajaksi Best Caravanin pääomistaja Lasse Sorvarin. Kiitämme Best Caravanin aiempaa toimitusjohtaja Marko Niskasta sitoutuneesta työstä yhtiössämme.

Best Caravanille on laadittu kunnianhimoinen tulevaisuuden strategia. Aiempi toimitusjohtajamme Marko Niskanen sai toimikaudellaan aikaan paljon hyviä muutoksia ja toi tullessaan uusia toimintamalleja, jotka osaltaan vei yhtiötä strategian mukaiseen suuntaan.

Haluamme organisoitua tulevaisuudessa entistä enemmän työntekijän, asiakkaan ja yhtiön eduksi. Best Caravanin loistavan henkilökunnan vahvuus on aina ollut henkilöstön sitoutuminen päätöksiin sen kautta, että yhteiset päätökset ovat pääsääntöisesti lähteneet työntekijöiltä itseltään. Tätä haluamme vaalia ja vahvistamme sitä tulevaisuudessa entisestään. Best Caravanin toiminnan kehittäminen on minulle luontevaa, koska olen halunnut viedä viime vuodet koko BC konsernia eteenpäin mukaan lukien BestParkin ja BestCampin palvelut, toteaa Lasse Sorvari.

BC konsernin rahoitus- ja talousjohtajaksi Päivi Puoskari

Puoskari aloitti 1.9.2021 konsernimme rahoitus- ja talousjohtajana. Ennen tätä Puoskari toimi yritys- ja yhteisöasiakasliiketoiminnasta vastaavana pankinjohtajana Uudenmaan Osuuspankissa. “Olihan se jo aika vaihtaa alaa 21 vuoden pankkiuran jälkeen”, toteaa Päivi Puoskari. Puoskari vastaa talouden lisäksi henkilöstöhallinnosta, ja toimii toimitusjohtajan oikeana kätenä. Puoskarin aiempi kokemus pankki- ja rahoituskentästä on hyvä lisä palvelemaan kasvavaa BC konsernia.

Olen todella innostunut päästessäni rakentamaan BC konsernia, ja näin ollen luonnollisesti lukien Best Caravania. Uskon, että aiempi kokemukseni finanssimaailmasta ja liiketoiminnan johtamisesta antavat minulle hyvät eväät tuoda uusia näkemyksiä, haastaa sopivasti tuoden erilaisia työkaluja siihen, että voimme edetä strategiamme mukaisesti”, sanoo Päivi Puoskari. BC oli loistava valinta, tuttu ja turvallinen – aivan kuin kotiinsa olisi tullut.

 

Lisätietoja:

Lasse Sorvari, toimitusjohtaja (syyslomalla 27.9.-3.10.)
puh. +358 40 568 5900

Päivi Puoskari, talous- ja rahoitusjohtaja
puh. +358 40 502 5888

 

Best Caravan on Suomen merkittävin ja Euroopan neljänneksi suurin matkailuajoneuvoratkaisuja ja -palveluita tarjoava yritys. Best Caravanilla on liikkeet Espoossa, Hyvinkäällä, Kuopiossa, Oulussa, Tampereella Turussa ja Seinäjoella. Liikevaihto oli vuonna 2020 hieman yli 56 miljoonaa euroa. Matkailuajoneuvojen ohella Best Caravanin palvelutarjonta kattaa varaosa- ja tarvikemyynnin sekä huolto-, pesu- ja matkaparkkipalvelut.

Päivitetty: 28.9.2021