Hyppää sisältöön
Emilia ja Elin makaavat retkeilyauton katolla aurinkopaneelin vieressä.

Etuasiakkuus on poistunut käytöstä 9.8.2023. Uusia etukortteja ei myönnetä enää tämän päivämäärän jälkeen, eikä uusista ostoksista kerry bonuksia.

Etuasiakkaalla mahdolliset olemassa olevat bonukset säilyvät käytettävinä niiden vanhenemispäivään asti, eli viimeiset mahdolliset edut ovat voimassa 8.8.2024 saakka. Tämän jälkeen etuasiakkuus poistuu käsitteenä kokonaan.

Tulemme jatkossa panostamaan nykyiseen kanta-asiakasohjelmaan ja kehittämään sen etuja. Osasyynä etuasiakkuuden muutokseen on kanta-asiakasjärjestelmämme selkeyttäminen ja entistä parempien etujen tarjoaminen nimenomaan kanta-asiakkaillemme.

Kun hankkii matkailuauton tai -vaunun meiltä, tulee asiakkaasta samalla kanta-asiakkaamme. Kanta-asiakkaat saavat bonusta ostoksistasi ja alennuksia yhteistyökumppaneidemme palveluista. Heillä on käytössä saunat ja pesukadut ilmaiseksi toimipisteissämme. Myös toimipisteiden yhteydessä sijaitsevat matkaparkit ovat maksuttomia. Kanta-asiakkuus on voimassa niin kauan, kun käyttää Best Caravanilta ostettua matkailuajoneuvoa.

Tutustu kanta-asiakkuuteen