Hyppää sisältöön

Ensimmäisen matkailuajoneuvon hankinta edessä? Lue oppaamme!

Oman ensimmäisen matkailuajoneuvon hankinta on jo itsessään seikkailu, jossa eteen tulee paljon uutta ja jännittävää. Kumpi on se oma juttu, matkailuauto vai asuntovaunu? Minkälainen ajoneuvo vastaa parhaiten omia tarpeita - ja millaisia vaihtoehtoja on ylipäätään olemassa? Mitä asunto-osassa kannattaa ottaa huomioon? Muun muassa näihin kysymyksiin ja moniin muihin löydät vastauksia koostamastamme ostajan käsikirjasta!
|
Kuvat: Elin Åsvik ja Emilia Wik, Best-Caravan
Ensimmäisen matkailuajoneuvon hankinta on kuin seikkailu.

Ensimmäisen matkailuajoneuvon hankinta lähtee hyvästä suunnittelusta

Oletko päättänyt hankkia oman matkailuajoneuvon? Onnea päätöksestäsi! Oma matkailuajoneuvo tuo matkailuun ainutlaatuisen vapauden tunteen. Roadtripit, perhematkat ja aktiivilomat saavat aivan uudenlaisen sävyn ja tunnelman, kun aikataulut, reitit ja kohteet ovat täysin omissa käsissäsi.

Mielestämme kaikki lähtee liikkeelle haaveilusta ja hyvästä suunnittelusta – itse seikkailu alkaakin jo ennen konkreettista ajoneuvon hankintaa! Omiin tarpeisiin, erilaisiin ajoneuvotyyppeihin ja -malleihin sekä niiden ominaisuuksiin tutustuminen on ensiaskeleesi tielle, jonka määränpäästä päätät sinä.

Jotta saisit matkailuajoneuvon hankintaan hyvät eväät, olemme koostaneet avuksesi kattavan ostajan oppaan matkailuajoneuvon hankintaan. Oppaasta löydät vastauksia muun muassa seuraaviin kysymyksiin:

Näiden lisäksi pääset tutustumaan matkailuajoneuvojen korimalleihin – mitä eroa on puoli-integroidulla, täysintegroidulla ja linerillä? Tututustu erilaisiin pohjaratkaisuihin: millaiset vuoderatkaisut sopivat parhaiten omalle matkaseurueelle ja millaisiin asioihin kannattaa kiinnittää huomiota säilytysratkaisujen osalta. Lisäksi nykyaikaiset matkailuajoneuvot sisältävät runsaasti modernia tekniikkaa. Tiedätkö jo, mitä eroa on Truman ja Alden lämmitysjärjestelmillä? Millaisia sähkönlähteitä matkailuajoneuvoissa on? Kaikki tämä selviää oppaastamme.

Toivomme mukavia hetkiä oppaan parissa!

LATAA OSTAJAN OPAS

Best-Caravanin asiakkaana et ole tien päällä koskaan yksin

Meille Best-Caravanilla tärkeintä on, että menet, näet ja koet. Meidän tehtävämme on tehdä siitä mahdollisimman helppoa.

Ostajan opas matkailuajoneuvon hankintaan antaa sinulle hyviä näkökulmia omien tarpeidesi tunnistamiseen ja avaa ovet matkailuajoneuvojen maailmaan. Erityisesti silloin, kun kyseessä on ensimmäisen matkailuajoneuvon hankinta ja oma tuntemus matkailuajoneuvoista on vielä lapsen kengissä, on turvallista luottaa asiantuntevan matkailuajoneuvokauppiaan apuun vaihtoehtojen kartoituksessa ja lopullisessa valinnassa. Eikä hätää, vaikka omat toiveet hakisivatkin vielä muotoaan – hyvä myyjä kuuntelee ja osaa kartoittaa juuri sinun tarpeesi ja toiveesi ja löytää niihin sopivat ratkaisut ja rahoitusvaihtoehdot.

Ajoneuvon luovutushetkellä saat kattavan opastuksen uuden matkailuajoneuvosi käyttöönottoon. Ominaisuudet ja toimenpiteet katsotaan yhdessä läpi, jotta alkuun pääseminen olisi sujuvampaa. Tällöin myöskin matkailuajoneuvon hienot ja hyödylliset ominaisuudet tulevat tutuiksi eivätkä ne jää hyödyntämättä.

Kun hankit matkailuajoneuvosi Best-Caravanilta, liityt samalla kanta-asiakkaaksemme ja voit luottaa siihen, ettei sinun tarvitse koskaan olla tien päällä yksin. Kanta-asiakkaskorttisi on avaimesi mahtaviin etuihin ja tuntuviin alennuksiin yhteistyökumppaneiltamme. Ostoistasi kerrytät bonuksia kanta-asiakastilillesi. Kerryttämäsi bonuksia voit käyttää huoltoihin, tarvikeostoksiin CaravanMarketeissamme sekä ajoneuvohankintoihin.

Tervetuloa tutustumaan toimipisteisiimme ja verkkosivuillemme!

Ensimmäisen matkailuauton hankinta kannattaa tehdä hyvästä liikkeestä.

Päivitetty: 8.11.2023