Hyppää sisältöön

Challenger-matkailuautojen ensiesittely

Ranskalaiset Challenger-matkailuautot ovat saapuneet Best Caravaniin. Talviasuttavat matkailu- ja retkeilyautouutuudet esiteltiin suorassa lähetyksessä Best Caravanin YouTube-kanavalla tiistaina 26.1.2021.
Challenger-matkailuautojen ensiesittely 26.1.2021.

Ranskalainen matkailuajoneuvomerkki Challenger tekee paluun Suomen markkinoille, kun Best Caravan ottaa valikoimaansa Ford-alustaiset matkailuautot ja Fiat Ducato -alustaiset retkeilyautot. Challenger-matkailuautojen ensiesittely tapahtui suorassa lähetyksessä YouTube-kanavalla tiistai-iltana 26.1.2021.

Tapahtuman voit katsoa helposti suoraan kotisohvalta, ja jos koeajolle tekee mieli, niin kannattaa käydä piipahtamassa Best Caravanin Hyvinkään toimipisteessä Avainkierto 11:ssä.

Ainutlaatuinen virtuaalitapahtuma

Virtuaalitapahtumana toteutettava Challenger-matkailuautojen esittely on Best Caravanille ensimmäinen laatuaan. Verkon yli lähetettävässä tilaisuudessa esitellään puoli-integroidut matkailuautot 270 Start Edition ja 287GA Graphite Edition Premium sekä retkeilyautot 114MAX Road Edition Premium ja 217 Road Edition Premium.

Ajoneuvojen esittelijänä toimii Best Caravanin Challenger-merkkivastaava Oskari Moisanen ja mukana tapahtumassa on myös Challengereita valmistavan Trigano-tehtaan edustaja Mats Stolz. Tapahtuman osallistujat voivat esittää Moisaselle ja Stolzille kysymyksiä YouTubessa suoratoistolähetyksen kommenttikentässä. Tapahtuman juontaa ja yleisön kysymykset Challenger-asiantuntijoille välittää Nasim Selmani.

Tapahtuman ohessa Best Caravan järjestää arvonnan, jossa voi voittaa Challenger 287GA -matkailuauton viikoksi käyttöön. Arvonnan voitto tulee lunastaa helmikuun 2021 loppuun mennessä, joten voittajalle on tiedossa upea talvinen seikkailu! Arvontaan pääsee osallistumaan Best Caravanin tapahtumasivulla.

Tapahtuman ohjelma

19:00 – Tapahtuman juontaja Nasim Selmani avaa tilaisuuden
19:05 – Tehtaan edustaja Mats Stoltzin alkusanat
19:15 – Merkkivastaava Oskari Moisanen esittelee Challenger 2021 -matkailuautot
20:00 – Matz Stoltz ja Oskari Moisanen vastaavat yleisökysymyksiin
20:15 – Arvonta: Challenger 287GA Graphite Edition Premium viikoksi

Talviasuttavia kaikki tyynni

Best Caravanin myymät Challengerit ovat talviasuttavia ja monipuolisesti vakiovarusteltuja. Pohjoismaisiin olosuhteisiin suunniteltu Norden Line Arctic Pack sisältää mm. asuinosan XPS-eristyksen, Trumatic 6D-diesellämmittimen, sähköisen lattialämmityksen, eristetyn ja lämmitetyn harmaavesisäiliön, ohjaamon thermo-peitot sekä jääkaapin talviritilän. Myös Challengerin retkeilyautoilla voi lähteä talvella matkaan. Lämmitetty harmaavesisäiliö ja lattialämmitys pitävät myös retkeilyautolla matkaavat lämpiminä.

Uuden Challenger-retkeilyauton saa alleen 40 000 – 70 000 eurolla ja puoli-integroidun matkailuauton ratissa Fordin ajomukavuudesta pääsee nauttimaan 60 000 – 80 000 eurolla.

Lisätietoa ja Challenger 287GA -koeajovideon löydät verkkolehtemme artikkelista Challenger 287GA Graphite Edition Premium tuo mukanaan uusia tuulia.

Päivitetty: 19.4.2021