Hyppää sisältöön

Best Caravanin matkaparkit uudistuvat: varaukset helposti BestPark.com -sivustolta

Best Caravanin toimipisteiden yhteydessä olevat matkaparkit ovat palvelleet tyytyväisiä asiakkaita jo useamman vuoden ajan. Nyt matkaparkit ovat kokeneet uudistuksen, joka tuo mukanaan muutoksia palveluihimme ja varausjärjestelmäämme. Heinäkuun ja elokuun aikana Best Caravanin matkaparkit siirtyvät varattavaksi BestPark.com -sivustolle.

Varausten muutokset ja hinnoittelu

Aiemmin kaikki liikkeiden matkaparkkimme olivat ilmaisia kaikille asiakkaille, mutta nyt haluamme tarjota entistä parempaa palvelua erityisesti kanta-asiakkaillemme. Kanta-asiakkaaksi tulet kun hankit matkailuautosi tai -vaunusi meiltä. Lue lisää kanta-asiakkaan eduista. Jatkossa kanta-asiakkaillemme majoituksen varaaminen on edelleen maksutonta. Muillekin matkailijoille yöpyminen matkaparkeissamme maksaa ainoastaan 9,90 €/yö.

Etukäteisvarauksen käyttöönotto

Pyrkimyksenämme on yhdenmukaistaa ja sujuvoittaa palveluitamme sekä helpottaa asiakkaidemme matkakokemusta. Tämän vuoksi olemme ottaneet käyttöön etukäteisvarauksen kaikille matkaparkeillemme. Jatkossa on siis välttämätöntä tehdä varaus bestpark.com -sivustoltamme ennen saapumista.

Kanta-asiakkaillemme tämä varaus on edelleen maksuton. Ensimmäiset matkaparkit Pirkkalassa ja Turussa ovat siirtyneet BestParkin järjestelmään. Hyvinkään ja Espoon matkaparkit muuttuvat heinäkuun loppuun mennessä ja Kuopion uuden toimipisteen matkaparkki aukeaa 3.8.2023. Hyvinkäällä huoltokäynnit varataan jo bestpark.comista. Myös pelkkä huoltokäynti on kanta-asiakkaille maksuton. Muille huoltokäynti maksaa 4,90 €/käynti.

BestPoint -huoltopiste on kaappi, jonka sisältä löytyy omista osioista raikasvesi ja harmaanveden ja wc-tyhjennysosio. BestPoint-huoltokäynti varataan ja maksetaan BestParkin varausjärjestelmän kautta verkossa tai mobiilissa.

Kanta-asiakkaana löydät ilmaiskoodin matkaparkista paikanpäältä, Matkaparkki-sivuilta tai kyseisen parkin esittelytekstistä. Muut BestParkin matkaparkit ovat Best Caravanin kanta-asiakkaille maksullisia eli maksuttomuus koskee vain Best Caravanin toimipisteiden yhteydessä sijaitsevia BestPark matkaparkkeja.

Laadukkaammat palvelut matkaparkeissamme

Uudistuksen myötä olemme panostaneet matkaparkkiemme palveluihin entisestään. Kaikista matkaparkeistamme löytyy edelleen sähköpisteet ja jatkossa myös mahdollisuus tyhjentää kemssa ja harmaavesi sekä täyttää raikasvesi. Joissakin matkaparkeissamme on lisäksi lisäpalveluita kanta-asiakkaillemme, kuten sauna, pesukatu ja pesutorni. Parkkikohtaiset palvelut näet matkaparkin tai toimipisteen tiedoista.

Tervetuloa nauttimaan parannetuista palveluista

Olitpa sitten kanta-asiakkaamme tai uusi matkailija, olet aina lämpimästi tervetullut yöpymään Best Caravanin liikkeiden ohessa sijaitseviin matkaparkeihin. Uudistukset ovat suunniteltu parantamaan matkakokemustasi ja varmistamaan, että matkaparkistamme löytyy aina paikka juuri sinulle.

Näin teet varauksen:

  1. Valitse parkki, johon haluat tehdä varauksen ja siirry varaussivulle
  2. Valitse haluatko varata yöpymisen vai pelkän huoltokäynnin
  3. Valitse saapumis- ja lähtemispäivä kalenterista
  4. Valitse paikka
  5. Kirjaudu tilillesi (luo tili tarvittaessa)
  6. Valitse maksutapa. Jos olet kanta-asiakas lisää koodi kohtaan ”Onko sinulla kampanjakoodi?”
  7. Kun olet vahvistanut maksun, saat puhelimeesi koodin, jolla pääset käyttämään palveluita.

Tervetuloa yöpymään Best Caravanin matkaparkkeihin!

Ystävällisin terveisin,
Best Caravan & BestPark