Hyppää sisältöön

Best Caravanilta uusi vuokrauspalvelu – yksityisten välinen vuokraus

|
Kuvat: Akseli Mäkynen

Best Caravan on julkaissut uuden vuokrauspalvelun, joka tarjoaa asiakkaille laajan valikoiman laadukkaita ja hyvin varusteltuja matkailuautoja kohtuulliseen hintaan. Palvelu on suunniteltu auttamaan matkustajia nauttimaan matkastaan täysin siemauksin.

Palvelun valikoimasta löytyy eri kokoisia ja tyylisiä matkailuautoja, joista asiakkaat voivat valita matkansa tarpeisiin sopivan vaihtoehdon. Kaikki vuokrattavat matkailuautot ovat uudehkoja ja niissä on kaikki tarvittava mukavaan ja onnistuneeseen matkaan.

Best Caravanin vuokrauspalvelu on erittäin joustava ja helppo käyttää. Asiakkaat voivat varata matkailuauton suoraan verkkosivuilta ja valita itselleen sopivan noutopisteen ympäri Suomen.

Vuokraa matkailuauto 

Vuokraa omaa matkailuautoasi ja tienaa

Vuokrauspalvelun ytimessä on yksityisten henkilöiden mahdollisuus vuokrata omaa matkailuautoaan ja tienata rahaa. Matkailuautojen suosio on noussut jatkuvasti viime vuosina, mutta kaikilla ei ole halua ostaa omaa matkailuautoa. Laittamalla matkailuauto vuokralle osaksi vuotta, voi helposti rahoittaa oman matkailuauton ostoa.

Auton vuokralle jättäjillä on kaksi vaihtoehtoa vuokraukseen: he voivat hoitaa vuokrauksen itse tai antaa auton hoidettavaksi Best Caravanille/kumppanille komissiota vastaan. Jos auton omistaja hoitaa vuokrauksen itse, hänen tehtäväkseen jää auton yleinen kunnossapito ja pesu, valmiiksi esitäytetyn vuokrasopimuksen tulostus, allekirjoituksen ottaminen vuokrasopimukseen sekä normaalit palautustarkistukset. Best Caravan hoitaa markkinoinnin ja vastaa hintakyselyihin. Molemmilla vuokraustavoilla on yhteiset pelisäännöt, joilla taataan asiakkaalle sujuva kokemus vuokraustavasta riippumatta.

Matkailuautojen kysyntä on tällä hetkellä erittäin suurta, ja vuokraamalla omaa matkailuautoaan omistaja voi ansaita rahaa jokaisesta vuokrauksesta. Tämä tarjoaa erinomaisen tilaisuuden tienata helposti lisätuloja, kun omaa ajoneuvoa ei itse tarvitse käyttää. Lisäksi vuokraamalla matkailuautoaan, omistaja voi auttaa muita ihmisiä toteuttamaan unelmiaan matkailun parissa.

Laita oma matkailuauto vuokralle

Lisätietoja:

Petteri Vähäkangas 
Liiketoimintajohtaja
petteri.vahakangas@bestcaravan.fi
050 4113751